Doğuma Hazırlık Doktor Umur Yensel (İzmir)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

btloz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2015
54
11
38
Arkadaşlar içinizde Doktor Umur Bey'in hastası olan var mı? Normal doğumu ve ücreti konusunda bilgi almak istiyorum

Egepolü düşünüyordum evime çok yakın olduğu için ama benim durumum biraz karıştı canım daha donanımlı bir hastaneye ihtiyacım olabilir. ocak ayında ben umur beye tekrar gideceğim senin randevun nezaman ?

Benim randevum da ocak ayında.. umarım senin için herşey yolunda gider.. Bu arada şeker yüklemesi yaptirdin mi?

Benim randevum da ocak ayında.. umarım senin için herşey yolunda gider.. Bu arada şeker yüklemesi yaptirdin mi?

teşekkür ederim. yok daha yaptırmadım bu gittiğimde ister herhalde ocağın kaçı gibi gideceksin konuşursan beni de bilgilendirir misin ücret konusunda

Ocak sonu gibi gitcem. Tamam bilgilendiririm canım. Bana şeker yüklemesi yaptırmamı söyledi

Ocak sonu gibi gitcem. Tamam bilgilendiririm canım. Bana şeker yüklemesi yaptırmamı söyledi

nerde yaptıracaksın yüklemeyi gene bir laboratuvar önerdimi canım bende yaptırp gitsem hazır olur elimde enazından

Sağlık ocağında yaptırabilirsin dedi bende öyle yapcam. Daha zaman var tabi benim yaptırmama. Sorup yaptırabilirsin aslında

Canın Merhaba naptin merak ettim seni. Doğum yaptın mi? Nasıl gidiyor?

Konu eski ama şansımı deneyim belki girip gören birileri olur. Benimde 16 ay önce bir kürtajım var o günden beri hamile kalamıyorum. Umur bey hakkında iyi yorumlar okudum var mı infertilite hakkında giden

Back
X