• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doktor yanılabilirmi

sualp27

OGLUMA KAVUSTUM (COK SÜKÜR RABBİM)
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
6.283
2.955
248
33
arkadaşlar bende pcos var bu ay ilk klomenimi kullandım günde 3 doz fakat yumurtalıklarımda hiçbir gelişme olmamış 11.günü gittim yok gelişme dedi 16.günü yani bugün gittim yine hiçbirgelişme yok dedi azda olsa yokmu dedim yok dedi çokda açıklama yapmıyor kendisi ben sorarsam konuşuyor oda mızmız cımbızla alıyorum lafları

büyümezmi buay dedim yok artık büyümez dedi ama 2 gündür kasıklarım çok haraketli batıyor vs sizce minicik bile olsa büyüme olması lazım değilmi ayrıca yinede bugünlerde ilşki olsun dedi duphaston isimli bir ilaç verdi gebelik olmazsa adetolursan adetin 3.günü gel dedi adet olmazsan 1 hafta geçerse gel test yapalım dedi hiç gelişmemiş bir yumurta nasıl döllenecek nasıl ihtimal veriyor gebeliğe anlamadım

kafam çok karıştı moralim çok bozuk varmı benimgibi olan yani 16.günden sonra büyümesi bir mucizemi olur birde alttan muayene etmedi tam görememiş olabilirmi bilen yazsın neolur

Yumurtaların büyümemiş olabilir, genelde senin gibi olanlara iğne ile tedaviye başlanıyor. Demekki ilaç fayda etmemiş. İçine sinmediyse başka doktora görün canım.

arkadaşlar bende pcos var bu ay ilk klomenimi kullandım günde 3 doz fakat yumurtalıklarımda hiçbir gelişme olmamış 11.günü gittim yok gelişme dedi 16.günü yani bugün gittim yine hiçbirgelişme yok dedi azda olsa yokmu dedim yok dedi çokda açıklama yapmıyor kendisi ben sorarsam konuşuyor oda mızmız cımbızla alıyorum lafları

büyümezmi buay dedim yok artık büyümez dedi ama 2 gündür kasıklarım çok haraketli batıyor vs sizce minicik bile olsa büyüme olması lazım değilmi ayrıca yinede bugünlerde ilşki olsun dedi duphaston isimli bir ilaç verdi gebelik olmazsa adetolursan adetin 3.günü gel dedi adet olmazsan 1 hafta geçerse gel test yapalım dedi hiç gelişmemiş bir yumurta nasıl döllenecek nasıl ihtimal veriyor gebeliğe anlamadım

kafam çok karıştı moralim çok bozuk varmı benimgibi olan yani 16.günden sonra büyümesi bir mucizemi olur birde alttan muayene etmedi tam görememiş olabilirmi bilen yazsın neolur

Bence öncelikle başka doktora da gitmelisin. Yumurtalar geç çatlayabiliyor bildiğim kadarıyla. Ama bir dahaki adetin başlangıcından 14 gün önce çatlarmış. Bu sayı sabit diye biliyorum. Ama yumurtalar bazı ay çatlamayabilir de. Bu şekilde yumurta takibini birçok doktora yaptırdım. Hep alttan muayene yapıyorlar. Senin gittiğin doktor görememiş bile olabilir. Başka doktora git..

pko lu olanlarda geç cevap verirmiş vücut tedaviye canım. ilk ay benimde oluşmadı. sonraki ay tekrar kullandım. 3 tane yumurtam oluştu. ama tutmadı o ayrı mesele

Back
X