Doğuma Hazırlık Doktor yanılmış kızım oluyomuşş :) :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bence cinsiyet tahmini icin cok erken 17.haftadan önce yapilan tahminlere inanma cunku kiz ve erkek organlari birbirine cok benziyor. Allah kalbindekine göre versin hayırlı olsun

Bana kendi doktorum %80 erkek bir 10 gün sonra da sancım dan dolayı acile gittiğim doktor da aynı şekilde erkeğe benzediğini söyledi. Bakalım benim kesinleşince ne olacak :)

Canim 17 ve 18. Haftadan once inanma cinsiyet tahminlerine yanilma oranlari yuzde 50 oluyorquantum3 ..en neti ayrintili ultrasonda belli oluyor
Canm hayrli saglikli olsn ins yazdklarndan okudm erkekms snnki .).bnde istiyordm erkek bebek kizim var cunku ama bnmki kiz artk galiba. 12 13.haftalarda gttm kesin kiz die doktor erkek buyuk ihtimal dedi 16.haftada erkek beklentisiyle gttm kiz dedi .). 19.haftada baska doktora gttm kiz dedi geveledi agznda daha once kiz dedilermi dedi bn atladm evt kiz die . 26.haftadaym gittm doktora kizmis gbi gostermio ama bidahaki kontrolde erkek dersem sasirma dedi bidaki kontrole dogrur gorurum ztn .). Ama doktorlara sinir olmaya basladm iyice artk

Niye boyle doktorlar var ki madem bilmiyorsun sus dimi? Aslinda cok sanslisin2 kizin olacak benim de 2 kizim var 3. Planli olmadi Allah gonderdi onun hediyesi cok da guzel oldu daha 2. Kizim 10 aylik..bu da 4 bucuk aylik...2 kiz cok guzel goreceksin yasayacaksin Allah saglikla kucagina alsin..zaten 2 kizdan sonra geneli 3. Erkek oluyor..

Bn bidaha istemiyorum canim.3 yilluk evliyim 3.hamileligim biktm artk hamilelikten .). . Bnm ikinci 4 aylikken oldu karnmda o erkekti.bu 3. Kiz.).

Bn bidaha istemiyorum canim.3 yilluk evliyim 3.hamileligim biktm artk hamilelikten .). . Bnm ikinci 4 aylikken oldu karnmda o erkekti.bu 3. Kiz.).
Onkalirsa ben 9 yillik evliyim 5. Hamileligim 2 kizimin arasinda 2 de dusugum vardi...ben bir de daha obur hamilik depresyonunu atlatamadan simdi tekrar hamile kaldim dusunsene beni...aman buyuk konusma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…