- 13 Mart 2016
- 360
- 115
- 103
- 35
- Konu Sahibi burcuburak1907
2 hafta önce doktorum erkek demişti dün gittim kesinlikle kız dedi resmen havalara uçtum bu kadar kız istediğimi bende bilmiyodum :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim 17 ve 18. Haftadan once inanma cinsiyet tahminlerine yanilma oranlari yuzde 50 oluyor..en neti ayrintili ultrasonda belli oluyor2 hafta önce doktorum erkek demişti dün gittim kesinlikle kız dedi resmen havalara uçtum bu kadar kız istediğimi bende bilmiyodum :)
Canm hayrli saglikli olsn ins yazdklarndan okudm erkekms snnki .).bnde istiyordm erkek bebek kizim var cunku ama bnmki kiz artk galiba. 12 13.haftalarda gttm kesin kiz die doktor erkek buyuk ihtimal dedi 16.haftada erkek beklentisiyle gttm kiz dedi .). 19.haftada baska doktora gttm kiz dedi geveledi agznda daha once kiz dedilermi dedi bn atladm evt kiz die . 26.haftadaym gittm doktora kizmis gbi gostermio ama bidahaki kontrolde erkek dersem sasirma dedi bidaki kontrole dogrur gorurum ztn .). Ama doktorlara sinir olmaya basladm iyice artkCanim 17 ve 18. Haftadan once inanma cinsiyet tahminlerine yanilma oranlari yuzde 50 oluyorquantum3 ..en neti ayrintili ultrasonda belli oluyor
Niye boyle doktorlar var ki madem bilmiyorsun sus dimi? Aslinda cok sanslisin2 kizin olacak benim de 2 kizim var 3. Planli olmadi Allah gonderdi onun hediyesi cok da guzel oldu daha 2. Kizim 10 aylik..bu da 4 bucuk aylik...2 kiz cok guzel goreceksin yasayacaksin Allah saglikla kucagina alsin..zaten 2 kizdan sonra geneli 3. Erkek oluyor..Canm hayrli saglikli olsn ins yazdklarndan okudm erkekms snnki .).bnde istiyordm erkek bebek kizim var cunku ama bnmki kiz artk galiba. 12 13.haftalarda gttm kesin kiz die doktor erkek buyuk ihtimal dedi 16.haftada erkek beklentisiyle gttm kiz dedi .). 19.haftada baska doktora gttm kiz dedi geveledi agznda daha once kiz dedilermi dedi bn atladm evt kiz die . 26.haftadaym gittm doktora kizmis gbi gostermio ama bidahaki kontrolde erkek dersem sasirma dedi bidaki kontrole dogrur gorurum ztn .). Ama doktorlara sinir olmaya basladm iyice artk
26 haftalik bebek erkek olsa saklayamaz hrld.
Bn bidaha istemiyorum canim.3 yilluk evliyim 3.hamileligim biktm artk hamilelikten .). . Bnm ikinci 4 aylikken oldu karnmda o erkekti.bu 3. Kiz.).Niye boyle doktorlar var ki madem bilmiyorsun sus dimi? Aslinda cok sanslisin2 kizin olacak benim de 2 kizim var 3. Planli olmadi Allah gonderdi onun hediyesi cok da guzel oldu daha 2. Kizim 10 aylik..bu da 4 bucuk aylik...2 kiz cok guzel goreceksin yasayacaksin Allah saglikla kucagina alsin..zaten 2 kizdan sonra geneli 3. Erkek oluyor..
Erkek olupta saklayan cokazdir hrld cnmm..)Benim ki de hiç saklamadı kendini, hani arkası dönük olur falan hep aynı pozisyonu.
Pek bir Large![]()
Ben de oyle diyordum buyuk konusma olduktan sonra da bisey yapamiyorsunBn bidaha istemiyorum canim.3 yilluk evliyim 3.hamileligim biktm artk hamilelikten .). . Bnm ikinci 4 aylikken oldu karnmda o erkekti.bu 3. Kiz.).
Aynen17-18. haftadan önce bence cinsiyet söylenmemeli. Çünkü en net o zaman belli oluyor sen yinede 18. haftayı bekle birşeyler almak için.
MasallahBenim ki de hiç saklamadı kendini, hani arkası dönük olur falan hep aynı pozisyonu.
Pek bir Large![]()
Onkalirsa ben 9 yillik evliyim 5. Hamileligim 2 kizimin arasinda 2 de dusugum vardi...ben bir de daha obur hamilik depresyonunu atlatamadan simdi tekrar hamile kaldim dusunsene beni...aman buyuk konusmaBn bidaha istemiyorum canim.3 yilluk evliyim 3.hamileligim biktm artk hamilelikten .). . Bnm ikinci 4 aylikken oldu karnmda o erkekti.bu 3. Kiz.).
Seninde az kalmis Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin15.haftamizda bana da erkek oldugu soylenmisti. 17 den sonra kiz oldugu soylendi..
Amiinn insaAllah. Allah hepimize hayirli dogumlar, saglikli bebisler nasip etsinn...Seninde az kalmis Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
Amin canimAmiinn insaAllah. Allah hepimize hayirli dogumlar, saglikli bebisler nasip etsinn...