Doktor yarın kürtaj dedi.Bunu yaşayanlar yardım

sonsuzmasal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2017
51
35
3
45
Merhaba daha önce konu açmıştım.Maalesef bebeğimin kalp atışı yoktu ve gelişim geriliği dendi.Yarın sabah kürtaj dedi doktor :(( yaşayanlar cevap verirse en azından bir umut olur.kürtajdan ne kadar süre sonra tekrar hamile kaldınız? Sağlıklımı oldu? Kürtaj yüzünden bir sorun yada zorluk yaşadınızmı? Lütfen deneyimlerinizi yazın kızlar

Merhaba daha önce konu açmıştım.Maalesef bebeğimin kalp atışı yoktu ve gelişim geriliği dendi.Yarın sabah kürtaj dedi doktor :KK43:( yaşayanlar cevap verirse en azından bir umut olur.kürtajdan ne kadar süre sonra tekrar hamile kaldınız? Sağlıklımı oldu? Kürtaj yüzünden bir sorun yada zorluk yaşadınızmı? Lütfen deneyimlerinizi yazın kızlar
Rabbim hayırlı zmanda tekrar nasip eder inşallah canım..
Bende kürtaj oldum kürtajdan sonra gayet iyidim hiç agrım sıkıntım olmadı 2 ay sonra kontrolümde doktorum rahim toparlanmş bebek düşünebilirsin demişti ama biz korktugumz için 6 ay bekledik o süre zarfında 3 ay folik asit içtim korunmayı bırakır bırakmaz hamile kaldım sende hiç korkma sonuçta vücudun hamile kalmaya meyilli yine rahat hamile kalırsın bence.
İlk öncelikle bu durumun sebebini araştır parça patolojiye göndersinler bunu söyşe doktoruna istersen genetik testleride yaotır için rahat etsin sonra hamile kal pıhtılaşma testlerini falan yaptır bence allahım sabır versin kucagını boş bırakmasın inşallah

Rabbim hayırlı zmanda tekrar nasip eder inşallah canım..
Bende kürtaj oldum kürtajdan sonra gayet iyidim hiç agrım sıkıntım olmadı 2 ay sonra kontrolümde doktorum rahim toparlanmş bebek düşünebilirsin demişti ama biz korktugumz için 6 ay bekledik o süre zarfında 3 ay folik asit içtim korunmayı bırakır bırakmaz hamile kaldım sende hiç korkma sonuçta vücudun hamile kalmaya meyilli yine rahat hamile kalırsın bence.
İlk öncelikle bu durumun sebebini araştır parça patolojiye göndersinler bunu söyşe doktoruna istersen genetik testleride yaotır için rahat etsin sonra hamile kal pıhtılaşma testlerini falan yaptır bence allahım sabır versin kucagını boş bırakmasın inşallah
Aminnnn inşaAllah teşekkür ederim cevap verdiğiniz için :KK61:

banada kap atışı yok ve kese gelişmemiş dendi yarın kürtaj diye yolladılar. bende kalp problemimden dolayı başka bir hastaneyi tercih ettim. 5 gün sonra gittim ilaç verdiler alttan düşürmem için. aşırı fenalaşınca ultrasonla baktılar ne görsek beyenirsin gümbür gümbür kapl atışı olan bir bebek. lakin iş işten geçmişti gebeliği sonlandırdık.

Merhaba daha önce konu açmıştım.Maalesef bebeğimin kalp atışı yoktu ve gelişim geriliği dendi.Yarın sabah kürtaj dedi doktor :KK43:( yaşayanlar cevap verirse en azından bir umut olur.kürtajdan ne kadar süre sonra tekrar hamile kaldınız? Sağlıklımı oldu? Kürtaj yüzünden bir sorun yada zorluk yaşadınızmı? Lütfen deneyimlerinizi yazın kızlar
Canım öncelikle çok geçmiş olsn ilk kürtjmda ne ağrı ne sızı hemen iyileştim doktor 3 ay demişti ben 4 ay tekrar hamile kaldım fakat oda düştü sana demem o ki patoljye yolla diğer btün testlerini yaptır sonra cock düşün yoksa çok yıpranırsn ben ilkinde araştırmadğma çok pişmanım benmde ilki gelişememişti aldılar inş birdHa böyle sorunla karşılaşmazsn Allah gönlüne göre versin tez vakitte

Kürtajdan sonra bence kendinize vakit ayırın 3 ay kadar korunun dinlenin pskolojik ve fiizksel olarak hazırlanın yeni gebeliğe acele etmeyin bence tekrar hanile kalmak için bu benm sahsi gorusum cnm allah gonlune gore versn

banada kap atışı yok ve kese gelişmemiş dendi yarın kürtaj diye yolladılar. bende kalp problemimden dolayı başka bir hastaneyi tercih ettim. 5 gün sonra gittim ilaç verdiler alttan düşürmem için. aşırı fenalaşınca ultrasonla baktılar ne görsek beyenirsin gümbür gümbür kapl atışı olan bir bebek. lakin iş işten geçmişti gebeliği sonlandırdık.
Çok büyük geçmiş olsun :((

Çok üzüldüm canım. Seninki erken zamanda yapılan bi kürtaj olduğu için çok sıkıntı yaşamazsın inşallah. Hamilelik ne kadar ilerlemişse kürtaj ve sonrasındaki toparlanma o kadar uzun sürüyor.

Geçmiş olsun üzüldüm. Acaba beklesen mi başka bir doktomı gitsen aceleci davranmış olamazmı doktor. Bebek hamilelil haftasından her zaman iki hafta geriden gelir

Geçmiş olsun üzüldüm. Acaba beklesen mi başka bir doktomı gitsen aceleci davranmış olamazmı doktor. Bebek hamilelil haftasından her zaman iki hafta geriden gelir
Yok canım benim kese gelişmemişti kontrol ettiler ALLAH beterinden korusun .güzellikler sağlık sıhhat versin.

Banada bayramdan önce kese yok dedi sabah aç gel kürtaj yapacam dedi.değerlerim yükseliyor du ama sonra eşim başka doktora götürdü doktora söyledim güldü keseyi görmuyorsa neyi kürtaj yapacak dedi baktı ve cok küçük daha xedi bayramdan sonra kalp atışı için gittim ve duydum çok sukur bir doktorla kalmayın lütfen..şimdiden geçmiş olsun.

Banada bayramdan önce kese yok dedi sabah aç gel kürtaj yapacam dedi.değerlerim yükseliyor du ama sonra eşim başka doktora götürdü doktora söyledim güldü keseyi görmuyorsa neyi kürtaj yapacak dedi baktı ve cok küçük daha xedi bayramdan sonra kalp atışı için gittim ve duydum çok sukur bir doktorla kalmayın lütfen..şimdiden geçmiş olsun.
İşte bende bunu demek istiyorum aynen.

Benim bayramdan öncede sonrada kese boyutu aynıydı yani hiç gelişme olmadı maalesef hatta 1.5 mm de kücülmüstü :((

inanamıyorum ya kasap mı bunlar.. ne kadar kolay bir anneye bunu demek onlar için. çok geçmiş olsun..

Back
X