A Almina Arzu Üye Kayıtlı Üye Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 686 Emoji Skoru 502 Puanlar 18 Yaş 36 2 Kasım 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Almina Arzu #1 İstanbul Pendik taraflarında iyi kadın doğum doktoru var mı
A Almina Arzu Üye Kayıtlı Üye Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 686 Emoji Skoru 502 Puanlar 18 Yaş 36 3 Kasım 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Almina Arzu #2 Hiç mi yok
G Glcn19 Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 688 Emoji Skoru 286 Puanlar 103 Yaş 38 3 Kasım 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Almina Arzu #3 Almina Arzu .!.: İstanbul Pendik taraflarında iyi kadın doğum doktoru var mı Genişletmek için tıkla... Pendik viamedicalpark opr.dr.şeyma hanim galiba soyadı arazdı. Ben ilk gebeligimde gitmiştim cok cana yakın sevecen bir doktor. Doğumu yapmak nasil olmadi ama kürtajımı o yapmıştı. Bir çoğu arkadaşımınsa doktoru şeyma hanımdır.
Almina Arzu .!.: İstanbul Pendik taraflarında iyi kadın doğum doktoru var mı Genişletmek için tıkla... Pendik viamedicalpark opr.dr.şeyma hanim galiba soyadı arazdı. Ben ilk gebeligimde gitmiştim cok cana yakın sevecen bir doktor. Doğumu yapmak nasil olmadi ama kürtajımı o yapmıştı. Bir çoğu arkadaşımınsa doktoru şeyma hanımdır.