Doğuma Hazırlık Doktor

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

marrryy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2022
58
26
38
32
Merhaba 2 aylık hamileyim Konya’da doktor önerisi verebilecek birileri var mı

Merhaba 2 aylık hamileyim Konya’da doktor önerisi verebilecek birileri var mı
Merhaba canım, ben Dr fethiye Şahin'e gitmiştim, onu önerebilirim.
aşılama yöntemiyle gebe kaldım, iki aylık gebeyim, takiplerimden gayet memnunum. inşallah sağlıklı sıhhatli bebeğime kavuşurum. Aşılama döneminde çok stresliydim, sağolsun dr fethiye hanım çok yardımcı oldu.
Büyükşehir hastanesine geçmiş, takiplerime orada devam edecek. İnşallah sende sağlıkla bebeğine kavuşursun, allah kolaylık versin

ben tam doğum yapacağım hafta corona olmuştum, yakınlarım bile bulaşmasın diye benden kaçarken, saolsun fethiye şahin doğumumu yaptırdı, elleri dert görmesin, çok iyi güleryüzlü.

Merhaba canım, ben Dr fethiye Şahin'e gitmiştim, onu önerebilirim.
aşılama yöntemiyle gebe kaldım, iki aylık gebeyim, takiplerimden gayet memnunum. inşallah sağlıklı sıhhatli bebeğime kavuşurum. Aşılama döneminde çok stresliydim, sağolsun dr fethiye hanım çok yardımcı oldu.
Büyükşehir hastanesine geçmiş, takiplerime orada devam edecek. İnşallah sende sağlıkla bebeğine kavuşursun, allah kolaylık versin

ben tam doğum yapacağım hafta corona olmuştum, yakınlarım bile bulaşmasın diye benden kaçarken, saolsun fethiye şahin doğumumu yaptırdı, elleri dert görmesin, çok iyi güleryüzlü.

Bizim üyelerde gerizekali sen yazdın diye hemen Fethiye gidecekler...

Back
X