Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nurettin hoca neredeMerhaba, ben Nurettin hocanın bilgisine tecrübesine hayran kaldım. Daha önce olumsuz 2 denemem vardı ve yakın arkadaşımın tavsiyesi ile Nurettin hocayla tanıştık keşke daha önce tanışsaydım dedim. Ücretsiz görüşme imkanı var mutlaka gidin bi görüşün karar vermeden. Ben yakın zamanda başlayacağım hoca çok farklı tedavile uyguluyor. mesela cetrotide ilacını hiç kullanmıyormuş. Arkadaşım zor süreçler sonucunda kendisinde hamile kaldı umarım darısı bana olur..
Nişantaşında kliniğiNurettin hoca nerede
Ben Çağlar Bey ile dün ilk kez görüştüm. Kendisinin yaklaşımından çok memnun kaldım. Ticari bir amaçla yaklaşmadığı o kadar net ki. Bizimle uzun uzadıya konuştu, durumumuzu net bir şekilde değerlendirdi. Bize güven verdi açıkçası.Acıbadem hastanesi Dr çağlar yazıcıoğlu hakkında giden yorumlarınızı alabilirmiyim birde Nurettin türktekin hakkında
Başlayacakmısınız peki ordaBen Çağlar Bey ile dün ilk kez görüştüm. Kendisinin yaklaşımından çok memnun kaldım. Ticari bir amaçla yaklaşmadığı o kadar net ki. Bizimle uzun uzadıya konuştu, durumumuzu net bir şekilde değerlendirdi. Bize güven verdi açıkçası.
Şimdilik öyle görünüyor.Başlayacakmısınız peki orda
Bende orda başlayacaktım ama bir türlü randevu vs nasip olmadı artık başka yerde başladımŞimdilik öyle görünüyor.
Siz nerde başladınız? Ben tek doktora göründüğüm için acaba başka yere de mi gitsem diye düşünüyorum.Bende orda başlayacaktım ama bir türlü randevu vs nasip olmadı artık başka yerde başladım
Özelden yazdımSiz nerde başladınız? Ben tek doktora göründüğüm için acaba başka yere de mi gitsem diye düşünüyorum.