Doktora Açmı gitmeliyim tokmu

Şubat'ın 1inde doktora gittim keseyi gördü ayın 9 unda gel dedi acaba aç mı gitmem gerek tok mu

Şöyle şu an çok küçük zaten aç tok fark etmez, ben özel hastanede muayene oluyordum. Doktorum burda pahalı olur sağlık ocağına git orada gebelik girişini yapsınlar, bir de kan tahlili alsınlar dedi. Ben e nabızdan bakarım dedi :) ben bazen aç bazen tok gittim , tok gitmenin faydası ilerleyen günlerde hareketli oluyor rahat görüyorsun. Aç olduğunda bazen kıpırdamıyor bebiş. Detaylı ultrasonda 20-24 . Haftada tok gel dediler bana iyice incelemek için.. onun dışında fark etmiyor

Şu an sana kalp atışını söyler yeni daha, işte rahimi yerleştiği yeri etrafta oluşan kanama var mı vs diye bakar, ilk üç ay folik asit başlatır gerek görürse, tahlili de gitmeden sağlık ocağından yaptırıp gidebilirsin masrafa gerek yok onlar da detaylı kapsamlı istiyor. Ordan bakıp söylüyor zaten kadın doğum doktoru da ..

Daha 6 haftalık oluyoruz nasipse yarın eşimle kan uyuşmazlığı var herhangi bir test oluyormu bilmiyorum Aşırı derecede bulantım var şuan hiç kanamam vesayre yok olmadıds çok şükür iyiyim Hafif kasık ağrıları o kadar yinede farketmez mi aç tok

Hayırlı olsun, benim de ağrım çok oluyordu. Kan uyuşmazlığı için test yapıyorlar bizim uyumlu olduğu için gerek yok demişlerdi. Şöyle yapabilirsiniz aç gidin isterseniz şu an minicik olduğu için bir hareket vs göremezsiniz muhtemelen, kalp sesini duyarsınız. Yanınıza tansiyon şeker düşmesi için yine sevdiğiniz bir şey alıp aksi durumda yersiniz.
Sağlık ocağı da 8-10 arası kan testini alıyor denk getirirseniz, oradaki ebe sizi takibe de alır hem de kan vermiş olursunuz. Her ikisi de aradan çıkmış olur. Doktora da sorarsınız aç mı tok mu gelmeliyim diye sonraki kontrol tarihini verdiğinde.

Aynen doğru ben öyle yapım o zaman çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…