doktora asilama istiyorum desem kabul edermi

yagmur_20

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2011
4.764
4.145
133
kizlar 1. bucuk yildir bebegim olmuyor doktor 3 ay daha bekle dedi ama ben beklemek istemiyorum asilama istyrm desem kabul edermi ki

yasin gencse belki ondan demistir..bazi doktorlar 2yil bekletiyor benim doktorum 8ay deniyoruz olmuyor bian once islemlere baslamak istiyoruz dedik en azindan testler yapilsin bi beklemek istemiyoruz dedik oyle diyince baslamisti hsg cekildi falan olcumler sende de bisey kaybetmezsin nolcak..

Özel doktor kabul eder ama önce 3 kere yumurta takibi ve catlatma iğnesi hakkını kullan rahim filmini çekil ondn sonra asilamaya geç derm
cnm rahim cilmi cekildim ama yumurta takibi falab yamiyor ozel doktora gidiyorum ben ama doktorum paraci biri degil yumurtalarim kendiliginden catliyorsa bile catlatma ignesi veriyorlarmi

cnm rahim cilmi cekildim ama yumurta takibi falab yamiyor ozel doktora gidiyorum ben ama doktorum paraci biri degil yumurtalarim kendiliginden catliyorsa bile catlatma ignesi veriyorlarmi
Bna vermişti doktor zamanlı ilişkiyi denemek amacıyla ama doktorun dediğini yanls anlamıştm 36 dems 6 saat anlayıp 6.saat girdm bir daha girmedm:KK70: ama şimdiki doktorum yapmıyor gerek yok 2 ay bekle olmazsa aşılama yapalm diyo

Bna vermişti doktor zamanlı ilişkiyi denemek amacıyla ama doktorun dediğini yanls anlamıştm 36 dems 6 saat anlayıp 6.saat girdm bir daha girmedm:KK70: ama şimdiki doktorum yapmıyor gerek yok 2 ay bekle olmazsa aşılama yapalm diyo
yaaa banaea rahim filmi cekildi 3 ay daha bekle dedi ama birsey yaomamak cabalamamak bana sinir veriyor ondan birseyler yapmak istyrum

yaaa banaea rahim filmi cekildi 3 ay daha bekle dedi ama birsey yaomamak cabalamamak bana sinir veriyor ondan birseyler yapmak istyrum
Kurleri dene bende öyle hissediyorum o yüzden her ay bir kur yapıyorum corek otu bal tarçın kürü tavsiye ederim yumurta kalitesini artiriyorms birde ovulasyon testi al takip et o şekilde ilişki günü belirle inslh olur..

Arkadaslar benimse moralim cok bozuk 1sene 6aydir deniyoruz olmadi esimin sonuclari fazlasiyla iyi benim yumurtalamam yavasmis devlet hic bi ilac bile vermedi ilgilenmdi smdi uskudarda bi doktra gtcm ozel bahceci diye bi hastane doktor cok iyimis 50yasnda birini bile bebek sahibi yapmis allahim isteyen herkese versin

Arkadaslar benimse moralim cok bozuk 1sene 6aydir deniyoruz olmadi esimin sonuclari fazlasiyla iyi benim yumurtalamam yavasmis devlet hic bi ilac bile vermedi ilgilenmdi smdi uskudarda bi doktra gtcm ozel bahceci diye bi hastane doktor cok iyimis 50yasnda birini bile bebek sahibi yapmis allahim isteyen herkese versin
Arkadaşım söyledi araştırmadığım için eminim diyemeyeceğim ama Şişli Memorialin tüp bebek merkezi çok iyiymiş diye duydum %80 lerdeymiş başarı oranı bi araştır istersen

Bu gidicegim doktor surekli showtvye cikiyo buda yuzde 99 yaziyo cogu kisi gidiyomus ama napcam off gercekten bilmiyrm banada cok uzak yeri karsida mecbur gidicem ama tedavi dese cok uzun suruyo ya bende arkadsn dedgi bibi asilamami istesem

Klomen diye bi ilac demsti doktor duymustum ole 1den fazla yumurta cogaltyms 6tane falan iyimi acaba

cnm benimde yumurtam az o yuzd3n bu
Klomen diye bi ilac demsti doktor duymustum ole 1den fazla yumurta cogaltyms 6tane falan iyimi acaba
ay gidip soyliycem doktora klomen catlatma ignesi asilama ne yapacaksa yapsin artik yaaa

Y yagmur_20 canım benim durumumu diğer topikten biliyorsun. Ben bu süreçte 2 doktora gittim birisi deneyin 6 ay dedi. Diğeri hemen yumurta takibi ve çatlama iğnesi yaptı. Ve bunu yapan doktorun tecrübesi daha fazla. Yani demem o ki eğer doktorun olmaz derse başka doktorları da denemeni tavsiye ederim

Y yagmur_20 canım benim durumumu diğer topikten biliyorsun. Ben bu süreçte 2 doktora gittim birisi deneyin 6 ay dedi. Diğeri hemen yumurta takibi ve çatlama iğnesi yaptı. Ve bunu yapan doktorun tecrübesi daha fazla. Yani demem o ki eğer doktorun olmaz derse başka doktorları da denemeni tavsiye ederim
canim benim gecendese biriyle gorustum ida beklemeyin asilama yaptirin diyor herkes bisey diyor yani doktor israrla kabul etmiyor anlamadim gitti

canim benim gecendese biriyle gorustum ida beklemeyin asilama yaptirin diyor herkes bisey diyor yani doktor israrla kabul etmiyor anlamadim gitti
Y yagmur_20 sen nasıl rahat edeceksen öyle yap ama amh i duyan doktor çok vakit kaybetmeyin diyor bana.. Bence aşılama yapacak bir doktor edin kendine.. Bir de sana bir sorum olacak ilgili topik de bulamadım ama sen çatlama iğnesi olmuştun değil mi? Benim bugün 9.gun um bel ağrısı kalçada sancı kasikta batma oluyor. İğne etkisi hala devam ediyor olabilir mi sen de yaşadın mı bunları

Y yagmur_20 sen nasıl rahat edeceksen öyle yap ama amh i duyan doktor çok vakit kaybetmeyin diyor bana.. Bence aşılama yapacak bir doktor edin kendine.. Bir de sana bir sorum olacak ilgili topik de bulamadım ama sen çatlama iğnesi olmuştun değil mi? Benim bugün 9.gun um bel ağrısı kalçada sancı kasikta batma oluyor. İğne etkisi hala devam ediyor olabilir mi sen de yaşadın mı bunları
cnm ben catlatma ignesi olmadim doktor nedense bana hala bir tedavi baslamasim gittigim doktor burdki ern iyi doktor o yuzden degistirmek istemiyorum daha once tup bebek merkezinde clismis bana daha 25 yasindasin amh dusyk diye kendini oldum bittim vah vah deme dedi ne kadinlr amh degeri cok dusuk fsh 50 lerde 40 yas ustu ama dogal yolla hamile kaldi dedi sadece biraz sabir dedi

Back
X