• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktora başvurmalı mıyım?

Tabiki de gitmelisin canım anormal bi durum var sonuçta . Hiç ihmal etme en yakın zamanda git. Tiroidlerinde bi sorun olabilir . Rabbim acil şifalar versin inşaallahh kötü bişey çıkmaz canım

Tabiki de gitmelisin canım anormal bi durum var sonuçta . Hiç ihmal etme en yakın zamanda git. Tiroidlerinde bi sorun olabilir . Rabbim acil şifalar versin inşaallahh kötü bişey çıkmaz canım
Teyzem de bir arkadaşında gördüğünden dolayı bana bu konuyu hatırlatıp duruyor Aşırı değil ama fazla tüylerden de şikayetçiyim Tiroid problemlerinin bununla da alakası olabilşyormuş sanırım :(

Teyzem de bir arkadaşında gördüğünden dolayı bana bu konuyu hatırlatıp duruyor Aşırı değil ama fazla tüylerden de şikayetçiyim Tiroid problemlerinin bununla da alakası olabilşyormuş sanırım :KK43:

Canım kusura bakma çok geç oldu göreli bu ara pek giremiyorum kkya . İnşaallah bu zamana kadar gitmişsindir ki eğer gitmediysen hemen bi doktora acilen randevu al .

Back
X