- Konu Sahibi almilakutlu
-
Merhaba arkadaşlar, öncelikle aranıza yeni katıldığımı söylemek istiyorum ve bundan dolayı çok mutluyum. Ben de 5 hafta 6 günlük hamileyim. doktor randevum 1 Mayısta yani 10 gün sonra. Bebek 8. haftanın içinde olacak sizce çok mu geç kalıyorum gitmek için? Umarım bir sorun çıkmaz. Bu arada başka korkularım da var adet gecikmemden önceki haftalarda çok hoplayıp zıpladım, teniz oynadım, bisiklete bindim, ağaca çıktım vs. Aklıma geldikçe çıldırıcak gibi oluyorum. İnşallah birşey olmamıştır bebeğime. ilk haftalarında bebek kendisini korur mu sizce bu tip tehlikelerden? Şimdiden teşekkür ediyorum cevaplar için.
hoşgeldin sefa geldin,,biz genelde bayanlar kanda pozitifi görünce hemen doktora gideriz sen özele mi gidiceksn randevunu 1 mayısa verdiler.ben kanda pozitifi görünce hemen ertesi gün devlete gittim betaya tekrar baktı betanın durumuna göre 1 hafta sonra terrar cağırıdydı keseyi görebilcekmiyiz diye şükür gördük.
Hoşbulduk, teşekkür ediyorum öncelikle cevabın için. Ben evde yaptığım testte pozitif çıkınca ertesi gün sağlık ocağında kan testi yaptırdım orda da pozitif çıktı. Doktor araştırdım en çok tavsiye edilen doktor özel bir hastanede çalışıyor randevuyu da 1 mayısa verdiler. Tecrübeli yakınlarım acele etmeme gerek olmadığını söylüyor hep ama ben yine de endişeliyim. herhangi bir sorun da yok aslında ilk gecikme olduğundan bu yanı sadece ara ara kasılmalarım var o kadar bulantı falan da başlamadı henüz.
peki kan da betan kac cıktı.cok endişe içindeysen bi devlete gözük bi kereden bişey olmaz.sonra gene kendi istediiğine gözükürsün,kasılmalar adet olcakmış gibi ağrılar karnın şiş gibi şeyler yaşayabilirsin korkma ben halen yaşıyorum ve yaşamayada devam edicekmişiz ağrılar bebeğin yer yaptığına dair işaretlermiş
5 gün önce yapıldı test 1018 bhcg değeri. Haklısın sanırım devlete görünmeliyim en azından kesenin oluşup oluşmadığından emin olurum. Tekrar teşekkürler.
Canım ben gebelikte ik öğrendiğim günden beri takipteydim . Ama bebeigimi baska bir sebepten kaybettim . En yakın arkadasım iki bebeği var gunu geçtikten sonra test yapıp öğrenir sonra 2-3 hafta sonra doktora giderdi . Bende hep kızarım gec neden gidiyorsun diye . Cok şükür kötü bir durum yasamadı ama gunün geçtikten sonra cok fazla bekleme derim ben ilk etapta normal bir doktora git sonra ki takipler icin istediğin doktora gidersin .
Çevremdekilerde acele etme, bekle diyor ama işte benim içim rahat etmiyor çok haklısınız kesinlikle başka bir doktora gidip ultrasona girmeliyim.
Hosgeldin canim hayirli olsun bebisin bence korkma..benimde ilk hamileligim bende evde test yaptim positiv cikti sonra bi doktora gittim keseyi gördü kan da positiv dedi.bidaha da 11. Haftaya kadar hic gitmedim bazi nedenlerden dolayi biraz karisik.sonra doktora gittim 11.haftada cok sükür hersey güzeldi.yani demek istedigim fazla korkma rabbim onu koruyodur insaallah.tabiiki gitmek istiyorsan git devlete ama 1 mayisa da 1 hafta fln kalmis.rabbim insaallah hepimizin bebislerini sagliklica kucagimiza almayi naaip eder
Hosgeldin canim hayirli olsun bebisin bence korkma..benimde ilk hamileligim bende evde test yaptim positiv cikti sonra bi doktora gittim keseyi gördü kan da positiv dedi.bidaha da 11. Haftaya kadar hic gitmedim bazi nedenlerden dolayi biraz karisik.sonra doktora gittim 11.haftada cok sükür hersey güzeldi.yani demek istedigim fazla korkma rabbim onu koruyodur insaallah.tabiiki gitmek istiyorsan git devlete ama 1 mayisa da 1 hafta fln kalmis.rabbim insaallah hepimizin bebislerini sagliklica kucagimiza almayi naaip eder
Canım doktor kararını verdin mı biiyorum ama hemen folik asite başla lütfen bunun icin doktora gitmeyi bekleme . Ne kadar erken başlarsan o kadar iyidir
Merhaba arkadaşlar, öncelikle aranıza yeni katıldığımı söylemek istiyorum ve bundan dolayı çok mutluyum. Ben de 5 hafta 6 günlük hamileyim. doktor randevum 1 Mayısta yani 10 gün sonra. Bebek 8. haftanın içinde olacak sizce çok mu geç kalıyorum gitmek için? Umarım bir sorun çıkmaz. Bu arada başka korkularım da var adet gecikmemden önceki haftalarda çok hoplayıp zıpladım, teniz oynadım, bisiklete bindim, ağaca çıktım vs. Aklıma geldikçe çıldırıcak gibi oluyorum. İnşallah birşey olmamıştır bebeğime. ilk haftalarında bebek kendisini korur mu sizce bu tip tehlikelerden? Şimdiden teşekkür ediyorum cevaplar için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?