Doktora gitmekten korkuyorum..

m4vis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2013
85
33
53
34
En son 1 ay once doktora gittim.
Renkli ulturasona girdim.

Bebegim de Bilateral renal pelsivler geniş sağda Ap çapi 6.8mm solda 5,2mm dir. Ve bu durumun 26. Haftada kontrol edilmesi gerektigi yaziyordu. Doktora gittigimde 23. Haftadaydim. Ulturasonu baska hastahanede cektirdim. Ilgili doktor bana cocukta cok dusuk bi ihtimal down sendromu olabilecegi mutlaka kontrol edilmesi ama ikili testimin temiz cikmasi nedeni ile bunun dusuk bi ihtimal oldugu soylendi..

Boyle bi ihtimal bile bi anneyi kahretmeye yeterdi butun gun oradan oraya attim kendimi dusundum uzuldum.
Ertesi gun sonuclarla beraber kendi doktoruma gittigimde erkek oldugundan bu sorunun erkek bebeklerde gozlemlendigini hic korkmamam gerektigini down sendromu gibi bi ihtimal olmadigini kagitta da yazdigi gibi 26. Haftada kontrolu saglanacagini soyledi. Zaten boyle bi dusuncem yoktu ama bobreginde bisey cikmasi durumunda mudahale edemiyecegini aldiramicayacigimi da soyledi.. simdi ise kafam karisik iki ayri doktor iki ayri bilgi internette ve bu forumlarda da bicok sey okudum. Kotu bi habere hazir miyim bilmiyorum.
Bu arada doktorum bnden seker yuklemesi istedi 50 gram bn yaptirmadim yaptirmak istemiyorum zaten gizli seker vs cikarsa bende hic bi mudahale edilmiyor periz diyet veriliyo..

Pek seker tuketmiyorum diyeti yapmaya raziyim ama yuklemeyi istemiyorum sizce yanlis mi yapiyorum.

Konuyla ilgili deneyimli arkadaslarim bilgili Anneler bir yardimci olursaniz sevinirim.

Kimseler cvb vermemis.. neyse yarin doktora gidecegim bakalim hayirli haberler verir ins.

Back