doktora gitmeli miyimm?? acil...

ecrinnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2008
3.780
0
0
34
İzmir
merhabalarrr.. 2 mayıs son adet tarihimm.. lekelenmemm ve bulantım oldugu içinn 20 sindee testt yaptırdımm 0.20 cıkmıstııı.. kasık agrımm oluncaa 27 mayıstaa idrarr testi yaptımm ve pozitiff cıktıı.. 28 inde tekrarr ettim yine pozitiff cıkıncaa 30 undaa kan testii yaptırdımm ve 263.57 cıktı. ayın 1 inde 544.85 cıktı.. doktorr 10 gün sonraa gel bakalımm dedi o gün kese görünmedi cnküü.. bugüne randevu aldımm amaa görümcem gitme ultrason faydalı bişi degil 10_20 gün daha beklee dedii.. 3 ay kendini gebe sayma herseyy olabilirr dedii.. ben bugün gideyim mii gitmeyeyim mi?? keseyii görsemm rahatlıcam amaa yanlıss mı yapıyorumm ... ne yapmalıyımm yardımcıı olursanızz sevinirimm:97::97:

Tebrik ederim. Ben kararlarımı amcam, yeğenim, bacanağım, baldızıma sorarak değil, kendi kendime alıyorum. Size de aynısı tavsiye ederim. İçinizden nasık geliyorsa öyle davranın. Sağlıklı bir gebelik dilerim. Takipleriniz doktorunuz yapacaksa randevuya gidin. Görümceniz yapacaksa gitmeyin :)

bendeee öyle yaptımmm kendimii dinledimm ve inatlaa gittimmm amaa bebegimm 2 normall ultrasondaa görünmedii ve doktorlardann birii kese yok olsaa cıkardıı dediii.. bulantın yok mu dedilerr yok dedim.. sonradaa korktumm amaa umterusumm arkayaa dogruymusss.. doktorumm vajinall ultrasondaa keseyii gördüüü... hemdee 11.9 mm uterusun seklinden dolayıı normal ultrasondaa görünmüo orayıı görüntülemiyr dedii.. umarım bu kötü bişi degildirr.. ufacık da bir kistim varmıss:97::97: cookk tesekkürr ederimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…