Doktora gösteremedim sonucu :(

sevincerpolt

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2017
456
140
33
32
15 mart son adet günümdü 3 gün geçti kan verdim 316.1 çıktı 2 gün sonra 927.2 çıktı 2 gün sonrada kan vermem gerekirmi bunun sonucunu sağlık ocağına göstericem orayda kan versem 2 gün geçmiş oluyo yarın. Nasıl yapsam

Son düzenleme:
Bence artık kan vermene gerek yok canım. Herşey apaçık ortada :))
Cuma falan doktora gitsen kesen de gözükür büyük ihtimalle. Hayırlı olsun :)

15 aralık mı 15 mart mı

Ben kanda da gebelik kesinleştikten iki hafta sonra gittim doktora. 2 hafta sonra gelsin kalp atışını da duyarız hem demişti doktorum. Öyle 2 gün sonra ,2 gün sonra diye kan testi yaptırmadım hiç. (Bu ikinci gebeliğim, ilk kalp durması nedeniyle düşükle sonuçlandı, belki hu yüzden 2 hafta son gel dedi bilemiyorum)

Ekleme: o yüzden çok dert etme :)) sonra gitsen de olur. 6-7 haftalıkken gidersen kalp atıştılarını da duymuş olursun.

Bende bu en son ki gittim de kese görülmedi zaten doktorda gürülmez dedi küçük dedi kan ver bakalım dedi bende zaten büyük hastaneye gidecem ayın 20 sinde artık sonuçları oraya gösteririm çle folik asit flnda vermedi neden bilmiyorum ben adet tarihime göre 5 haftanın içinde oluyorum ama kanda farklı oluyo sanırım

Kanda değil canım adet tarihine göre bakar bi de ultrasona göre bakar 2000 in üstünde karından kese görünmüştü benim. Beş hafta bitmişti zaten. Hayırlı olsun bebişin

Ozel bir durumunuz yoksa (kullanmaniz gereken bir ilac va yoksa) 7. Haftada gidebilirsiniz...

Benim kan pihtilasmam var, hamile kaldigimda hemen igneye baslamam gerektigi icin kan sonucum 160 lardayken telefona yapisip doktorumu aradim mesela...

Adete göre hesaplanıyor. Folik asit vermediyse de sen kendin başla, çok önemli çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…