- 16 Nisan 2017
- 456
- 140
- 33
- 32
- Konu Sahibi sevincerpolt
-
Bence artık kan vermene gerek yok canım. Herşey apaçık ortada :))15 aralık son adet günümdü 3 gün geçti kan verdim 316.1 çıktı 2 gün sonra 927.2 çıktı 2 gün sonrada kan vermem gerekirmi bunun sonucunu sağlık ocağına göstericem orayda kan versem 2 gün geçmiş oluyo yarın. Nasıl yapsam
Ben şimdi kaç haftalık oluyorumBence artık kan vermene gerek yok canım. Herşey apaçık ortada :))
Cuma falan doktora gitsen kesen de gözükür büyük ihtimalle. Hayırlı olsun :)
Teşekkürler de hala hesap yapamadım da bi kere daha kan vermeme gerk yokmuHayırlı olsun
15 aralık mı 15 mart mı15 aralık son adet günümdü 3 gün geçti kan verdim 316.1 çıktı 2 gün sonra 927.2 çıktı 2 gün sonrada kan vermem gerekirmi bunun sonucunu sağlık ocağına göstericem orayda kan versem 2 gün geçmiş oluyo yarın. Nasıl yapsam
Yok canım neyin hesabını yapacaksın sağlıklı bi şekilde artış var tekrar kan verme hastaneye kontrole git doktora 1 hafta falan sonra daha sonrada sağlık ocağına bildir.Teşekkürler de hala hesap yapamadım da bi kere daha kan vermeme gerk yokmu
İyi dikkat ettin ha15 aralık mı 15 mart mı
Evt 15 mart nasıl aklımdan uctu anlamadım hastaneden yeni çıktım sonucu gösteremedim aklım gitmilİyi dikkat ettin ha
15 Mart dır ya bende sen deyince dikkat ettim
. Pardon ya 15 mart olcaka aklım karıştı sonucu gösteremedim ya15 aralık mı 15 mart mı
Bende bu en son ki gittim de kese görülmedi zaten doktorda gürülmez dedi küçük dedi kan ver bakalım dedi bende zaten büyük hastaneye gidecem ayın 20 sinde artık sonuçları oraya gösteririm çle folik asit flnda vermedi neden bilmiyorum ben adet tarihime göre 5 haftanın içinde oluyorum ama kanda farklı oluyo sanırımBen kanda da gebelik kesinleştikten iki hafta sonra gittim doktora. 2 hafta sonra gelsin kalp atışını da duyarız hem demişti doktorum. Öyle 2 gün sonra ,2 gün sonra diye kan testi yaptırmadım hiç. (Bu ikinci gebeliğim, ilk kalp durması nedeniyle düşükle sonuçlandı, belki hu yüzden 2 hafta son gel dedi bilemiyorum)
Ekleme: o yüzden çok dert etme :)) sonra gitsen de olur. 6-7 haftalıkken gidersen kalp atıştılarını da duymuş olursun.
Teşekkürler bende o günü bekliyorum sabırsızlıklaKanda değil canım adet tarihine göre bakar bi de ultrasona göre bakar 2000 in üstünde karından kese görünmüştü benim. Beş hafta bitmişti zaten. Hayırlı olsun bebişin
Bende bu en son ki gittim de kese görülmedi zaten doktorda gürülmez dedi küçük dedi kan ver bakalım dedi bende zaten büyük hastaneye gidecem ayın 20 sinde artık sonuçları oraya gösteririm çle folik asit flnda vermedi neden bilmiyorum ben adet tarihime göre 5 haftanın içinde oluyorum ama kanda farklı oluyo sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?