• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktora ne zaman gitmeliyim ?

Naksuu

Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2025
109
En iyi cevaplar
1
26
13
Merhabalar bat 19 Eylül dü 3 gün gecikti kan verdim bugün 1500 çıktı ne zaman doktora gitmem gerekiyor kese ve kalp atışı için

Merhabalar bat 19 Eylül dü 3 gün gecikti kan verdim bugün 1500 çıktı ne zaman doktora gitmem gerekiyor kese ve kalp atışı için
Hangi şehirde yasıyorsanız ilk boş güne randevu alın bence 1500 lerde kese gorunmesi olur. Doktor sızı yönlendirir zaten bakar kese gorurse veya görünmezse ona göre size bilgi verir ama bence hemen gidin

Hangi şehirde yasıyorsanız ilk boş güne randevu alın bence 1500 lerde kese gorunmesi olur. Doktor sızı yönlendirir zaten bakar kese gorurse veya görünmezse ona göre size bilgi verir ama bence hemen gidin
Öyle mi diyorsunuz uygulamada 4+5 gözüküyor o yüzden bir tereddüt ettim gidip gitmemekte olmadı bir bakayım randevu alayım

Öyle mi diyorsunuz uygulamada 4+5 gözüküyor o yüzden bir tereddüt ettim gidip gitmemekte olmadı bir bakayım randevu alayım
Geçen hafta 4+4' te gittim kese henüz görünmedi 1 ekime randevu aldım o zamanı bekliyorum bende ilk beta 2815 ikincisi 5876

En azından tekrardan beta kontrolu yapılır ya da doktora gitmek icin erken diyorsanız sağlık ocağında 2 günde bir kan verim değer artısına bakın ordaki ebeler de yönlendirir benim bulunduğum şehirde sağlık ocağında var mesela zaten sağlık ocağına da kayıt yaptırmanız lazim

Bin üstü kese görürsünüz bir kaç gün sonra gidin ihmal etmeyin lütfen kese çevresini kontrol etsin kanama falan var mı diye ve gerekli ilaçları versin dokktorunuz 15 gün fazla bir süre

Adet gecikmesini takiben bakılan Beta HCG değeri yaklaşık 3500-5000 olduğunda gebelik kesesi USG ile görünür hale gelir.
1500 beta görünmesi için az bi değer sanırsam benim ilk beta 2815 iken kese görünmemişti..

Bin üstü kese görürsünüz bir kaç gün sonra gidin ihmal etmeyin lütfen kese çevresini kontrol etsin kanama falan var mı diye ve gerekli ilaçları versin dokktorunuz 15 gün fazla bir süre
5 haftayı geçince cuma cumartesiye doğru bir gideyim o zaman kontrol her zaman iyidir

Back
X