Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba benimde bat dündü hamileyim 10-15 gün kadar bekle diyorlarMerhabalar bat 19 Eylül dü 3 gün gecikti kan verdim bugün 1500 çıktı ne zaman doktora gitmem gerekiyor kese ve kalp atışı için
Sizin beta kaç çıktı acaba sizce bu rakam nasılMerhaba benimde bat dündü hamileyim 10-15 gün kadar bekle diyorlar
Ben beta baktırmadım canım test üzerinden koyulaşma izliyorum bat dündü 3-4 gün önceden testde çıkıyorduSizin beta kaç çıktı acaba sizce bu rakam nasıl
Baktırınca betanızı yazar mısınız bu haftaya göre nasıl beta oluyor merak ettimBen beta baktırmadım canım test üzerinden koyulaşma izliyorum bat dündü 3-4 gün önceden testde çıkıyordu
Ben baktırmak düşünmüyorum canım daha çok stress oluyor o zaman 10-15 gün sonra inşAllah gidicem doktoraBaktırınca betanızı yazar mısınız bu haftaya göre nasıl beta oluyor merak ettim
Anladım en güzelleri olsun hepimiz içinBen baktırmak düşünmüyorum canım daha çok stress oluyor o zaman 10-15 gün sonra inşAllah gidicem doktora
Amin inşallah canım özeldemi kan verdinAnladım en güzelleri olsun hepimiz için![]()
Yok devlette acilden verdimAmin inşallah canım özeldemi kan verdin
Hangi şehirde yasıyorsanız ilk boş güne randevu alın bence 1500 lerde kese gorunmesi olur. Doktor sızı yönlendirir zaten bakar kese gorurse veya görünmezse ona göre size bilgi verir ama bence hemen gidinMerhabalar bat 19 Eylül dü 3 gün gecikti kan verdim bugün 1500 çıktı ne zaman doktora gitmem gerekiyor kese ve kalp atışı için
Öyle mi diyorsunuz uygulamada 4+5 gözüküyor o yüzden bir tereddüt ettim gidip gitmemekte olmadı bir bakayım randevu alayımHangi şehirde yasıyorsanız ilk boş güne randevu alın bence 1500 lerde kese gorunmesi olur. Doktor sızı yönlendirir zaten bakar kese gorurse veya görünmezse ona göre size bilgi verir ama bence hemen gidin
Geçen hafta 4+4' te gittim kese henüz görünmedi 1 ekime randevu aldım o zamanı bekliyorum bende ilk beta 2815 ikincisi 5876Öyle mi diyorsunuz uygulamada 4+5 gözüküyor o yüzden bir tereddüt ettim gidip gitmemekte olmadı bir bakayım randevu alayım
En azından tekrardan beta kontrolu yapılır ya da doktora gitmek icin erken diyorsanız sağlık ocağında 2 günde bir kan verim değer artısına bakın ordaki ebeler de yönlendirir benim bulunduğum şehirde sağlık ocağında var mesela zaten sağlık ocağına da kayıt yaptırmanız lazimÖyle mi diyorsunuz uygulamada 4+5 gözüküyor o yüzden bir tereddüt ettim gidip gitmemekte olmadı bir bakayım randevu alayım
Bin üstü kese görürsünüz bir kaç gün sonra gidin ihmal etmeyin lütfen kese çevresini kontrol etsin kanama falan var mı diye ve gerekli ilaçları versin dokktorunuz 15 gün fazla bir süreMerhabalar bat 19 Eylül dü 3 gün gecikti kan verdim bugün 1500 çıktı ne zaman doktora gitmem gerekiyor kese ve kalp atışı için
Adet gecikmesini takiben bakılan Beta HCG değeri yaklaşık 3500-5000 olduğunda gebelik kesesi USG ile görünür hale gelir.Merhabalar bat 19 Eylül dü 3 gün gecikti kan verdim bugün 1500 çıktı ne zaman doktora gitmem gerekiyor kese ve kalp atışı için
haftaya pazartesi için alsam sanki daha iyi olurGeçen hafta 4+4' te gittim kese henüz görünmedi 1 ekime randevu aldım o zamanı bekliyorum bende ilk beta 2815 ikincisi 5876
5 haftayı geçince cuma cumartesiye doğru bir gideyim o zaman kontrol her zaman iyidirBin üstü kese görürsünüz bir kaç gün sonra gidin ihmal etmeyin lütfen kese çevresini kontrol etsin kanama falan var mı diye ve gerekli ilaçları versin dokktorunuz 15 gün fazla bir süre
Beta arasında kaç gün varGeçen hafta 4+4' te gittim kese henüz görünmedi 1 ekime randevu aldım o zamanı bekliyorum bende ilk beta 2815 ikincisi 5876
2 gün var 15 Eylül ve 17 Eylül değerleriBeta arasında kaç gün var
Biz kalp atışını duyduk sizin nasıl oldu acaba?Beta arasında kaç gün var