Doktora sırasında yurtdışına giden anne var mı?

Eski konusu yüzünden bu kadar tepki aldı. Bu kısma inanmıyor insanlar. Bana da garip geliyor. Çocuğa üzüldüm nr yalan söyleyeyim.
Bu konuyu başkası açsa yorumum farklı olurdu. Bütün yorumlar farklı olurdu
İnsanlar fstknsnsın nasıl anne olduğunu bildiği için tepki vermiş
Ben eski konuları bilmiyorum
Ama kimsenin burdan yazdığı 3-5 yorumla anneliği hakkında fikrimiz olacağını sanmıyorum
Birde ilgi, alaka kime göre neye göre
Akşama kadar çocukla etkinlik yapıp sürekli instagrama reels atan bir anneye de ben çok ilgili anne demem mesela
Tek derdi çocuğun karnı doysun bunuda sürekli makarna yada patates kızartmasıyla yapan annede benim için çok iyi bir anne değildir
Bütün gün evde olup çocuğu yemekten yemeğe gören anne dahamı ilgildir yada?
Ben açıkcası üzülecek okadar çok çocuk varken konu sahibinin çocuğuna üzülemedim
Çocuk 3-6 ay yurtdışında bir kreşe gider, akşamdan akşama babası yerine annesiyle vakit geçirir haftasonlarıda annesiyle gezer tozar mis gibi
Keşke her çocuğun böyle dertleri olsa

Hayır banlanmstm 2 gün ondan geri kaldı konu. Ama siz benim favori begenmeyen üyesiniz ne yazsam beni bulup beğenmedim butonuna cokuyrsnz. Burda da sizi görünce özet bilgimi verince takip et kısmı var ordan edersnz daha yakından tanrsnz beni 🤭

Üstü kapalı ithamınızı düzeltmek isterim.Konu içerisinde okuduğum yorumlara "ifade"bırakıyorum; bir üyeyi takibe alıp, üyenin yorumlarına "ifade" bırakmıyorum.

Ben gerçekten bir şey merak ediyorum asla yargılayarak sormuyorum.
Neden çocuk yaptınız?

Burdaki üyelerin çoğunun aksine ben sizi ve eşinizi çok takdir ettim. Eşiniz de belli ki sizin kariyerinize saygılı biri. 5 yaşında çocuk bu, benim babaannem de 5 yaşındayken ailesi yurtdışına taşınmış, orda onu bir yatılı okula vermişler. 2-3 ay içinde yabancı dili çözmüş. Çocuk bu 5 yaşında şak diye öğrenir ingilizceyi, hem onun için de çok iyi olur bence. Böyle bir fırsatınız varken bence gitmemek olmaz
5 yaşındayken yurtdışında yatılı okula verilmek mi? Eksik olsun öyle çözülen yabancı dil.

5 yaşındayken yurtdışında yatılı okula verilmek mi? Eksik olsun öyle çözülen yabancı dil.

Sömürge oldukları için, zorunlu sebeplerle birden fazla ülke dilini bilen insanlara özenip; "ne şanslılar, keşke biz de öyle olsaydık vb" diyen insanlar da duymuştum. Neden öyle olduklarını anlatmıştım da, ne kadar anlaşıldı emin değilim.

Tübitak 2023 başvurular açılmadı henüz ama açılınca başvuracağım. 5 yaş oğlum var. Gitmeyi istediğim ülke Amerika. 6 ay ya da 3 ay giderim oğlumla. Eşim gelemez işi icabı. Kilise kreşlerinin ücretsiz olduğunu hatta mesaisinin bile olmadığını duydum. Yapabilir miyim diye düşünmek istemiyorum yapmak zorundayım insallah !! Deneyimi olanlar duyumu olanlar varsa paylaşırsa sevinirim sadece. Bu arada çıkıp çıkmayacağı meçhul tabiki. Umarım çıkar. Güzel bir deneyim olur bizim için. Sevgiler 🍀
Merhaba size özel mesaj atılmıyor siz bana yazar msnz bir şey paylaşmak istedim

Aklıma şey geldi: Bade İşcil’in eşi çocuğu iki yaşına gelince Londraya yatılı okula göndereceğiz falan gibi şeyler demişti, çift boşanmıştı. Demek ki hayatı kurtulsun diyerek gönderecek kişiler var yani 🙄

Valla düşüncenize saygı duymakla beraber benim asla yapamayacağım bir şey. Biz okul olarak bir hastalık bir ar ge için gidecektik ben babasıns bile bırakıp gidemedim. Kaldı ki orda dil bilmiyor, ortam farklı . Ha desem ki hayatınızı hep orda sürdüreceksiniz derim ki evet 3 ay ya da 6 ay için o yavrunun yaşamı ne derece iyi olur bilemiyorum.

Kadin oldugunuz icin soylemiyorum, erkek de yapsa aynisini soylerim. Doktora bu hayatta o kadar da olmazsa olmaz bisey degilken, yurtdisinda doktora yapmak hic degil. Bunun icin bir cocugu babasından 6 ay ayirmayi ben kabul etmezdim. Babasinin yerinde olsam bunu asla kabul etmezdim.

Back
X