- 18 Temmuz 2017
- 18
- 33
- 3
- Konu Sahibi gumballiye
hayırlı geceler arkadaşlar. bi şekilde bunu paylaşmazsam uyuyamayacağım.
yaklaşık 4 yıllık bir ilişkim var sevgilim teğmen. şu sıralar hastalandı ve bir süre hastanede yatması lazım. sevgilimin doktoru sevgilime ilk muayenede rütbesini sormuş , o da söylemiş. Neyse sevgilim komutanıyla telefonda konuşurken komutana bunu anlatmış rütbemi sordu doktor diye, komutanı da (X diyelim) 'niye sorduki sende gözümü var acaba ' demiş gülmüş. sevgilim benden saklamaz anlattı bana bunu ben pek umursamadım komutan X'in dediği lafı. sonra aradan bikaç gün geçti bu komutan X dün yine sevgilimi aramış ve 'Falanca komutanla senin adına doktora çiçek sipariş ettik. Not olarak da 'hocam ilginiz için teşekkürler... ' yazdırıp senin adını ekledik demiş' . Bu doktor taş çatlasa sevgilimden 4-5 yaş büyük bir bayan.
çok sinirlerim bozuldu bunlar neyin amacını taşıyor Allah aşkına siz söyleyin. ben mi abartıyorum. sevgilime bu durumun canımı sıktığını söyledim. kafana takma benimde hoşuma gitmedi bu. Durumu doktora açıklarım komutanlarım çiçek yollayıp teşekkür etmek istemişler derim dedi ama bu kadarı beni soğutmuyor . Ne demek başkası adına çiçek yollamak yaa .
Rütbesi daha üst diye astlarının her şeyine müdahale edebileceğini mi sanıyor.