- Konu Sahibi ZeynpEylul
-
üzülme cnm sağıklı olsun da zayıf olsun ne olacak kı. ikiz bebekler 800-900 gr doğup buyuyorlar sıkma canını
yok arkadaşım ya zayıf olmasına gerçekten takmıyorum.. ama bu ultrasonla arasındaki fark 2 haftaya çıktı ona çok moralim bozuluyor. önceden hep 1 hafta ya da 8 gün geri gittiği olmuştu. şimdi 2 hafta oldu. doktorda renkli doppler ile bakalım diyince ne düşüneceğimi şaşırdım..Allahım hayırlı etsin sonucunu
bazı arkadaşlar benim durumumu bilir veya okumuştur. bebeğime zayıf demişlerdi. 36 haftalık olduk bugun ve kilomuz 2. 500 olmuş. iki hafta önce 2 kg idi. Detaylı ultrasona göre 1 hafta ya da 10 gün geriden geliyordu zaten. ama bugun detaylı ultrasonda 2 haftalık fark çıktı. doktorum % 90 normal çıkacak ama içimiz rahatlasın dedi ve renkli doppler istedi yarın sabah 8 de gidip çektiricem. ama çok üzüldüm ben yine.. tam kilo almış herşeyi normal diye seviniyorum kafamı kurcalıyacak bişey çıkıyor.. nolur dua edin çok ihtiyacım var...
bazı arkadaşlar benim durumumu bilir veya okumuştur. bebeğime zayıf demişlerdi. 36 haftalık olduk bugun ve kilomuz 2. 500 olmuş. iki hafta önce 2 kg idi. Detaylı ultrasona göre 1 hafta ya da 10 gün geriden geliyordu zaten. ama bugun detaylı ultrasonda 2 haftalık fark çıktı. doktorum % 90 normal çıkacak ama içimiz rahatlasın dedi ve renkli doppler istedi yarın sabah 8 de gidip çektiricem. ama çok üzüldüm ben yine.. tam kilo almış herşeyi normal diye seviniyorum kafamı kurcalıyacak bişey çıkıyor.. nolur dua edin çok ihtiyacım var...
inşallah arkadaşım. senin prensesin gibi benim kızım da sağlık problemi olmadan doğar ve büyür inşallah .Allah tüm evlatlara uzun sağlıklı ömür versin..cevabın çok rahatlattı tekrar teşekkür ederimmhiç canını sıkma bence,benim bebeğim de 38 haftalıkken 35 haftalık ölçümlerindeydi ve acilen sezeryanla doğum yaptım.son 3 haftayı tetikte geçirmiştik zaten her an doğum olabilir dendi.2685 gr 46 cm minicik bi kız oldu.herkes erken doğurdum sandı ama değildi 9 aylık zayıf bi bebekti kızım.plasenta kireçlenmesinden ve miyomlardan ötürü oldu bizimki ama çok şükür bebeğim sağlıklı ve şuan neredeyse 8 kilo:) kiloya takılma sakın,sağlıkla kucağına al hemencik büyür o kuzucuk..
İnşallah sağlığında bi problem olmasında başka bişey istemem Allah tan..ben 2.5 kg doğmuşum şimdi geel gör kilomu.. kardeşim 4.5 kg doğmuş vitamin balık yağıile ayakta duruyor
Allah razı olsun Arkadaşım bugun çektirdik doppleri bi sorun çıkmadı çok şükür Rabbime..herşey yolunda görünüyor. sadece kızımın yapısı minyon bi bebek olcakmış.. doktorum öyle söyledi :)Merak ettim ben.Insallah endiselenecek birsey yoktur ?
inşallah arkadaşım. senin prensesin gibi benim kızım da sağlık problemi olmadan doğar ve büyür inşallah .Allah tüm evlatlara uzun sağlıklı ömür versin..cevabın çok rahatlattı tekrar teşekkür ederimm
İnşallah sağlığında bi problem olmasında başka bişey istemem Allah tan..
Allah razı olsun Arkadaşım bugun çektirdik doppleri bi sorun çıkmadı çok şükür Rabbime..herşey yolunda görünüyor. sadece kızımın yapısı minyon bi bebek olcakmış.. doktorum öyle söyledi :)
Aynı benim kızıma söylenen söz ''minyon bebek'' :)
daha hareketli oluyorlar ama inan.
çok sevindim bi sorun çıkmadığına,hayırlısıyla doğum haberini de alırız inşallah.[/QU
bende çok haraketliyim :)) ben de minyonum :)) genler devreye girmiş sanırsam ... iyi dileklerin için teşekkür ederim ..Allah razı olsun.
Aynı benim kızıma söylenen söz ''minyon bebek'' :)
daha hareketli oluyorlar ama inan.
çok sevindim bi sorun çıkmadığına,hayırlısıyla doğum haberini de alırız inşallah.[/QU
bende çok haraketliyim :)) ben de minyonum :)) genler devreye girmiş sanırsam ... iyi dileklerin için teşekkür ederim ..Allah razı olsun.
Allah senden razı olsun cnm.
Aynen ben de öyleyim,minyon ve çevik:))
adını ne düşündünüz minnoşun:)
Allah senden razı olsun cnm.
Aynen ben de öyleyim,minyon ve çevik:))
adını ne düşündünüz minnoşun:)
minnoşun adı nasip olursa zeynep eylül olacak teyzesi:) sizin prensesin adı ne?
minnoşun adı nasip olursa zeynep eylül olacak teyzesi:) sizin prensesin adı ne?
adıyla yaşasın inşallah:))
eylül kuzenimin kızının adı aslında bende çok istemiştim bebeğime eylül adını koymayı..
benim kuzumun adı birce :)
ohh oh ne güzel ismi var Birce.. annesinin bitanesidir o..Allah adıyla yaşatsın ömrü de bahtı da güzel olsun inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?