Doktordan geldim :((

ZeynpEylul

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2013
36
0
16
Çankırı
bazı arkadaşlar benim durumumu bilir veya okumuştur. bebeğime zayıf demişlerdi. 36 haftalık olduk bugun ve kilomuz 2. 500 olmuş. iki hafta önce 2 kg idi. Detaylı ultrasona göre 1 hafta ya da 10 gün geriden geliyordu zaten. ama bugun detaylı ultrasonda 2 haftalık fark çıktı. doktorum % 90 normal çıkacak ama içimiz rahatlasın dedi ve renkli doppler istedi yarın sabah 8 de gidip çektiricem. ama çok üzüldüm ben yine.. tam kilo almış herşeyi normal diye seviniyorum kafamı kurcalıyacak bişey çıkıyor.. nolur dua edin çok ihtiyacım var...

üzülme cnm sağıklı olsun da zayıf olsun ne olacak kı. ikiz bebekler 800-900 gr doğup buyuyorlar sıkma canını

Merak ettim ben.Insallah endiselenecek birsey yoktur ?

hiç canını sıkma bence,benim bebeğim de 38 haftalıkken 35 haftalık ölçümlerindeydi ve acilen sezeryanla doğum yaptım.son 3 haftayı tetikte geçirmiştik zaten her an doğum olabilir dendi.2685 gr 46 cm minicik bi kız oldu.herkes erken doğurdum sandı ama değildi 9 aylık zayıf bi bebekti kızım.plasenta kireçlenmesinden ve miyomlardan ötürü oldu bizimki ama çok şükür bebeğim sağlıklı ve şuan neredeyse 8 kilo:) kiloya takılma sakın,sağlıkla kucağına al hemencik büyür o kuzucuk..

inşallah arkadaşım. senin prensesin gibi benim kızım da sağlık problemi olmadan doğar ve büyür inşallah .Allah tüm evlatlara uzun sağlıklı ömür versin..cevabın çok rahatlattı tekrar teşekkür ederimm

ben 2.5 kg doğmuşum şimdi geel gör kilomu.. kardeşim 4.5 kg doğmuş vitamin balık yağıile ayakta duruyor
İnşallah sağlığında bi problem olmasında başka bişey istemem Allah tan..

Merak ettim ben.Insallah endiselenecek birsey yoktur ?
Allah razı olsun Arkadaşım bugun çektirdik doppleri bi sorun çıkmadı çok şükür Rabbime..herşey yolunda görünüyor. sadece kızımın yapısı minyon bi bebek olcakmış.. doktorum öyle söyledi :)

Aynı benim kızıma söylenen söz ''minyon bebek'' :)
daha hareketli oluyorlar ama inan.
çok sevindim bi sorun çıkmadığına,hayırlısıyla doğum haberini de alırız inşallah.

insanın kafasını kurcalayan birşeyler hep çıkıyor.
çok şükür iyi haberler almışsın.
miniminnoş da sağlıkla gelir inşallah:)

allah herkese saglıklı kucagna almayı nasıp etsın

Amin inşallah.. birbirimizi tanımasakta bol bol dua edelim..

insanın kafasını kurcalayan birşeyler hep çıkıyor.
çok şükür iyi haberler almışsın.
miniminnoş da sağlıkla gelir inşallah:)

evet malesef oluyor bazen aksilikler ama halimize binlerce şükür..Allah herkesi yavrusuna sağlıkla kavuştursun, olmayanlara da evlat sevgisini tattırsın.iyi dileklerin için teşekkür ederim Allah razı olsun

minnoşun adı nasip olursa zeynep eylül olacak teyzesi:) sizin prensesin adı ne?

adıyla yaşasın inşallah:))
eylül kuzenimin kızının adı aslında bende çok istemiştim bebeğime eylül adını koymayı..
benim kuzumun adı birce :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…