- 12 Aralık 2016
- 611
- 429
- 103
- Konu Sahibi bireylulmeselesi20
-
Evet onlar yapiyor elinden geleni geriside Allaha kalmis rabbim bütün isteyenlerin kucagini doldursun nersiydi yaptirdigin yerBen aynı yerde 4 kere tüp bebek yaptırdım 10 kezde olsa aynı yerde yaptırırdım bana güveni ilgiyi herşeyi gösterdiler ellerinden geleni onlarda bende yaptım
İçine sinmesi çok önemli
Ben Malatya doğru fertil tüp bebek merkezinde yaptırdım hepsini CnmEvet onlar yapiyor elinden geleni geriside Allaha kalmis rabbim bütün isteyenlerin kucagini doldursun nersiydi yaptirdigin yer
Cem demıreli arastırın. Benım işim vardıye sabah 7de grldıgı oluyor akşm 8 kadar calışıyor özel muayenehanesınde. Insıyatıf tanıyan anlayıs gosteren egosuz bırı.
Cem demıreli arastırın. Benım işim vardıye sabah 7de grldıgı oluyor akşm 8 kadar calışıyor özel muayenehanesınde. Insıyatıf tanıyan anlayıs gosteren egosuz bırı.
Nerde olduğunuzu anlamadım ama Acıbadem'de akşam çalışıyor mesai sonrası
Herkes farklı calışıyor.ve bır kez guvenmedıysen herseyı sorgularsınız. Tabsıyem orayı bırakın.merhabalar
anladığım kadarı ile ikinizde Cem demirel demişssiniz
hemen arastıracagım
bana akşam saati ve bir o kadar da güvenebileceğim bir doktor lazım
o kadar ticaret haline gelmiş ki nasıl sa onlara mahkumuz diye
benim doktorum en son bana telefonda cok da guzel buyuk yumurtaların vardı neden döllenmediler anlamadım dedi
ama tup bebek toplam paket bedelini aldı bir kere de
transfer yapmadan toplam bedeli aldı buna hakkı var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?