Doktorları anlayamıyorum....

bireylulmeselesi20

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2016
611
429
103
Merhaba Arkadaşlar,

İki tüp bebek denemem malesef başarısız oldu.
Birincisini sekiz haftalıkken kaybettım
ikincisi embriyolar döllenmedi ve ipatl oldu.
ilk iki transferi aynı yerde yaptırdıgım için üçüncü sansı oraya verip vermeyecegıme kararsızım
ancak hangi doktoru arastırıp aradıysam evet fıyatlar 500 er tl farkediyor
fiyatında degılım
ama ben calıstıgım için ve zor izin alabildiğim için mesai saati sonrası gitmek istiyorum.
ancak 4 doktor arastırdım hiç biride 18:00 e randevu veremıyor
özel muayenesinde bile son hastayı 16,30 da alıyor
karınları mı cok tok
prosedur mu böle
yoksa ben onlara degil onlar bana muhtac şımarıklığı mı anlamış değilim?
sinirimden çatlıyacağım

:) evet o kadarını anlayabiliyorum teşekkür ederim.
Fakat bu doktorlar özel muayenesinde 07,30 da mı çalışmaya başlıyor acaba?
ben bu durumu anlayamıyorum.
hem işe geç başlıyor hem de muayeneyi erken bitiriyorlar

ben kibrista yasiyorum cnm, carsamba gunu dr randevum saat 18.45de, benim dr sadece ozelde calisiyor, devlete gitmiyor o yuzden saatleri cok guzel olabiliyor, haklisin yani ne desen, 16.30 da son randevu olmasi kolay deil..umarim bulursun sana uyani, ozel kliniklerde de hep boyle mi?

Ben aynı yerde 4 kere tüp bebek yaptırdım 10 kezde olsa aynı yerde yaptırırdım bana güveni ilgiyi herşeyi gösterdiler ellerinden geleni onlarda bende yaptım
İçine sinmesi çok önemli

Ben aynı yerde 4 kere tüp bebek yaptırdım 10 kezde olsa aynı yerde yaptırırdım bana güveni ilgiyi herşeyi gösterdiler ellerinden geleni onlarda bende yaptım
İçine sinmesi çok önemli
Evet onlar yapiyor elinden geleni geriside Allaha kalmis rabbim bütün isteyenlerin kucagini doldursun nersiydi yaptirdigin yer

Cem demıreli arastırın. Benım işim vardıye sabah 7de grldıgı oluyor akşm 8 kadar calışıyor özel muayenehanesınde. Insıyatıf tanıyan anlayıs gosteren egosuz bırı.

Cem demıreli arastırın. Benım işim vardıye sabah 7de grldıgı oluyor akşm 8 kadar calışıyor özel muayenehanesınde. Insıyatıf tanıyan anlayıs gosteren egosuz bırı.
Nerde olduğunuzu anlamadım ama Acıbadem'de akşam çalışıyor mesai sonrası

merhabalar
anladığım kadarı ile ikinizde Cem demirel demişssiniz
hemen arastıracagım
bana akşam saati ve bir o kadar da güvenebileceğim bir doktor lazım
o kadar ticaret haline gelmiş ki nasıl sa onlara mahkumuz diye

benim doktorum en son bana telefonda cok da guzel buyuk yumurtaların vardı neden döllenmediler anlamadım dedi
ama tup bebek toplam paket bedelini aldı bir kere de

transfer yapmadan toplam bedeli aldı buna hakkı var mı?

Herkes farklı calışıyor.ve bır kez guvenmedıysen herseyı sorgularsınız. Tabsıyem orayı bırakın.
Bızde maddıyet hıc gundemde olmadı bız gıdıp sorarz ne zaman odeme yapacagız dıye. Genelde ıkı parca seklınde odeme beklenıyor bır kızmı opu bır kısmı transfer. Bırkac konustugum kişide maddı sorun yasadıkları için taksıt ıstemişler yardımcı olunmuş . Boyle olması gerekıyor zaten. Uzun maşakkatlı bır durev

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…