Doktorlarımızın verdiği vitamin destekleri ve miktarları

gonulcelen10

03.11.2014
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2009
2.616
107
163
kızlar bizim doktorumuz ferro sanol u sabah 4 akşam 4 damla olmak üzere günde 8 damla yazmış. birde supravit diye bi şurup. bunu kullanınca d vit kullanmayacakmışız ama miktarı kafama takıldı. günde 1 ölçek ve kocaman bi şurup kaşığı. prospektüsünde 2-12 yaş çocuklar için yazıyor. içim hiç rahat değil. siz de isimlerini ve miktarlarını yazarsanız birbirimize fikir vermiş ve içimizi rahatlatmış oluruz. bebeğime ilaç vermekten nefret ediyorum:19:

ferro sanola bende başlıcam...ayrıca multitabs kullanıyorum canım...ayrıca d vitamini almıyorum o yüzden....multitabs damla şeklinde...bu kadar benim kullandıklarım....

ferro sanola bende başlıcam...ayrıca multitabs kullanıyorum canım...ayrıca d vitamini almıyorum o yüzden....multitabs damla şeklinde...bu kadar benim kullandıklarım....

ferro sanolu günde kaç damla veriyorsun ritacım. multitabs nasıl damla mı şurup mu. o ne kadar kullanılıyor. offf yaaa sıkıldım bu ilaç mevzusundan

devit 3 günde 5 damla kullanıyorduk 4. aya kadar.

4 aylık olunca değiştirdi doktor, şimdi:

10 damla acd3
5 damla hausmann ferrum damla kullanıyoruz (günde)

ritacım, facedeki başlığı bulamıyorum şimdi, nedense çıkmıyor, yazdıklarınızı da göremiyorum ama mail olarak aldım, kan damlası sadece demir için canım, baktım da vitamin yok içinde ayrıca.

ferro sanolu günde kaç damla veriyorsun ritacım. multitabs nasıl damla mı şurup mu. o ne kadar kullanılıyor. offf yaaa sıkıldım bu ilaç mevzusundan

ferro sanalo başlamadım daha canım...multütabs acd3 ayarında bir damla...çinde a c ve d var...günde 1cc yani 10 damla kadar veriyorum..

10 damla acd3

ritacım, facedeki başlığı bulamıyorum şimdi, nedense çıkmıyor, yazdıklarınızı da göremiyorum ama mail olarak aldım, kan damlası sadece demir için canım, baktım da vitamin yok içinde ayrıca.

tamam tatlım...şimdi gördüm...saol...

10 damla acd3

BNM DOKTORA SORDUM 4 AYDA BASKA VITAMIN VARMI DIYE TEK ACD MULTITAPS ver dedı baska bısey vermıcen dedıbaska doktora mı gtsem

BNM DOKTORA SORDUM 4 AYDA BASKA VITAMIN VARMI DIYE TEK ACD MULTITAPS ver dedı baska bısey vermıcen dedıbaska doktora mı gtsem

kan ilacı vermeyecek mi yani acaba?

ben balsurat şikayet ediyo diye doktora sordum bunu. balsurat demişti işte, gaz yapıyo kabız yapıyo oğlumu bu kan ilacı diye.

gerekli mi illa dedim, anne sütünden alamıyo mu dedim. anne sütünden yeteri kadar alamıyor dedi. bu ilaç zaten günlük demir ihtiyacının 3'de 2'si dedi. takviye gibi düşün dedi. beyni besleyen oksijeni kan hücreleri taşır, bu ilacı almak o yüzden önemli dedi. yani beyin gelişimine kadar götürdü olayı.

doktor böyle deyince mecbur kullanıyoruz işte. gerçi bana aşırı saçma geliyor dışarıdan takviye verilmesi, anne sütü tüm ihtiyacı karşılamalı ama doktor ya haklıysa diye kullanıyorum.

doktoru değiştirmene de gerek yok, konuşabilirsin vermek gerekmez mi diye.

kan ilacı vermeyecek mi yani acaba?

ben balsurat şikayet ediyo diye doktora sordum bunu. balsurat demişti işte, gaz yapıyo kabız yapıyo oğlumu bu kan ilacı diye.

gerekli mi illa dedim, anne sütünden alamıyo mu dedim. anne sütünden yeteri kadar alamıyor dedi. bu ilaç zaten günlük demir ihtiyacının 3'de 2'si dedi. takviye gibi düşün dedi. beyni besleyen oksijeni kan hücreleri taşır, bu ilacı almak o yüzden önemli dedi. yani beyin gelişimine kadar götürdü olayı.

doktor böyle deyince mecbur kullanıyoruz işte. gerçi bana aşırı saçma geliyor dışarıdan takviye verilmesi, anne sütü tüm ihtiyacı karşılamalı ama doktor ya haklıysa diye kullanıyorum.

doktoru değiştirmene de gerek yok, konuşabilirsin vermek gerekmez mi diye.

ay banada saçma gelio habire vitamin verioz.

Back
X