Doktorların İmkansız Dediği Mucizem

gözün aydın canım allah kucağınada almayı nasip etsin inşallah.yazdıklarını okurken çok duygulandım kendimden bişeyler buldum adeta eminim benimle aynı şeyleri düşünen arkadaşlarda vardır.herkese bir umut olucaksın mutlaka.rabbimden umut kesilmez.yüce rabbim banada benim gibi isteyen herkesede hayırlı evlatlar versin. sende bizim için dua et canım.
inş sağlıklı hayırlı ömürlü bir evlat olur bebeğin canım:nazar:

Allah razı olsun canım inanın hep dua ediyorum sizlere ve cevremdeki arkadaslara Rabbim sizlerede nasip edecek eminim birgün sizlerinde yüzünü güldürecek inşAllah

Selamun Aleykum Arkadaşlar
Ben kısaca hikayemi anlatayım 24 yaşındayım yaklaşık 3 yıllık evliyim ilk günden beri çocuk istiyorduk 6 aylık evli iken hayatıma doktor doktor dolaşmakla başladım yumurtalıklarımda tembellik vardı çok geç çatlıyordu, adet düzensizliği ,polistik over kistim, sağ tüpüm tamamen sol tüpüm ise %60 tıkalıydı çocuk sahibi olabilmem için direk tüp bebek yaptırmam isteniyordu onca gittiğim prof. lar hastaneler artık tam ümidimi kesmişken tüp bebeğe karar verdiğimiz ay hamile olduğumu öğrendim Gerçekten Rabbimin mucizesiydi ve öğreneli 3 hafta oluyor:) Rabbim bu mutluluğu cümle isteyenlere nasip etsin gerçekten çok farklı bir duyguymuş inşAllah Rabbim sizleride sevindirir

Maasallah sana;) ne güzel.Allah tamamına erdirsin. Ben de tup sorunu yasıyorum. Darısı basımıza inşallah. Bize de dualarında yer ayır, olur mu? Sevgiler...

Merhaba, beni ismim Zeynep. Ben 4 yıllık evliyim. Bir çok doktor gittim. Yasım 40, doktorlar yumurtlama sayımın çok az olduğunu tüp bebek ile bile hamile kalmamın zor olduğunu söylüyor. Biz de artık alternatif toptan faydalanmak istiyoruz, önerisi olan var mı

Back
X