Doktorların uyarısı üzerine tam 129 kilo verdi

kito_

Gülümse ! ne düşündüğünü bilmesinler..
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2013
3.034
4.653
198
Doktorların uyarısı üzerine tam 129 kilo verdi
hurriyet.com.tr
12 Kasım 2014
26688966.jpg
2
Paylaş
    • inPaylaşın9
İrlanda'nın Dundalk kentinde yaşayan Brianan McEnteggart, sağlık kontrolü için gittiği doktorların "Zayıflamazsan ölürsün" uyarısı ve banyoyu kırması üzerine tam 129 kilo verdi.
O zamanlar 27 yaşında ve 208 kilo ağırlığında olan Brianan, rutin sağlık kontrolleri için gittiği doktorun uyarısıyla şaşkına döndü. Doktorlar Brianan'a eğer zayıflamazsa sadece 18 aydan kısa bir süre içinde kalp krizi geçirebileceğini söyledi.

26688957.jpg

Bu konuşmadan sadece birkaç gün sonra Brianan duş aldığı sırada aniden bir gürültüyle irkildi. Brianan'ın ağırlığına dayanamayan duş teknesi kırılmıştı. Genç kadın o günkü hislerini "Gözlerime inanamadım. Banyodan çıkıp aileme olanları nasıl anlatacağımı bilmiyordum. 'Keşke yer yarılsa da içine girsem' diye düşündüm" şeklinde anlattı.

26688954.jpg

Bu iki olay üzerine özel bir diyet programını takip eden Brianan, tam 129 kilo verdi.

26688959.jpg

Şimdilerde 31 yaşında olan Brianan, zayıfladıktan sonra yeni bir işte çalışmaya başladığını ve işini çok sevdiğini, erkek arkadaşıyla birlikte yaşamaya başladıklarını anlattı.

26688956.jpg

"O zamanki fotoğraflarıma baktığımda dudaklarım gülümsüyormuş ama gözlerimin içi gülmüyormuş" diyen Brianan, yepyeni bir hayata başladığını söylüyor.

26688958.jpg

http://www.hurriyet.com.tr/dunya/27559764.asp

Son düzenleyen: Moderatör:
ben 10 kilo veremiyorum aylardır. nasıl 129 kilo veriyorlar ... off yaaa.... :KK72:

kadın benden tam 3 tane vermiş hala geride benden fazlası var maşaallah

azmine hayran kaldım.bütün kilo verenlere hayranım zaten.
yemek yemeyi çok seviyorum.:kk77:

Ha gayret chelzy bu ablam vermis bi 13 kilo mu veremiceksin diyerek bir before after fotografindan daha gaza geliyorum :D

ben 10 kilo veremiyorum aylardır. nasıl 129 kilo veriyorlar ... off yaaa.... :KK72:

Obezite cerrahisiyle tabii.Mide kelepcesi mide kucultme.Isin karacaya bakin yarisi gitti kadinin.Bizim gibi yemegini kisarak vermedi o da.

o gazdan bana da gönderirmisin :)

Kito 2 senede tam 14 kilo aldim.Pko hastaliginin etkisi de var ama artik kendimi kotu hissediyodum.2 senedir pazartesi basladigim diyete cumartesi gunu ziyafetlerle son veriyodum :D Ama boyle gitmez dedim 2 hafta geciyo hicte bozmadim.Kendime sasiyorum zaten :) H.sonu nasil yemedim diye.Sonuc odakli dusun.Cok begendigin bi kombinde ne kadar hos duracagini dusun.Yan simitlerin fiskirmadigini dusun :))

Kito 2 senede tam 14 kilo aldim.Pko hastaliginin etkisi de var ama artik kendimi kotu hissediyodum.2 senedir pazartesi basladigim diyete cumartesi gunu ziyafetlerle son veriyodum :D Ama boyle gitmez dedim 2 hafta geciyo hicte bozmadim.Kendime sasiyorum zaten :) H.sonu nasil yemedim diye.Sonuc odakli dusun.Cok begendigin bi kombinde ne kadar hos duracagini dusun.Yan simitlerin fiskirmadigini dusun :))

oğlum 1 yaşında hep onu bahane ettim yok emiyor yok doğum kilosu vs. ama yok ben bildiğin yiyorum.:KK72:çok iştahlıyım.karar versem belki yaparım bende.şimdi senden dolayı yine heveslendim.:KK9:

Yuh be şurda 5 kılo veremiyorum kedi doymaz yediğim
Helal olsun valla

Back
X