Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tşk ederim :) benim ekstra birşey yada bir tahlil listesi falan götürmeme gerek yok yani. Gidince adam bana demesin benden ne testi istiyorsun diye çekindim birazGebelikte bakılması gereken degerler var. Karaciğer böbrek tiroid vs bunları bakanlık istiyor zaten.
Siz gidip gebeyim dr um gebelıkte yaplması gereken testleri istedi derseniz yardımcı olacaktr aıle hekımınız.
Sağlıklı gebelıkler![]()
Onlar biliyor yani hangi tahlilleri yapacaklarını. Bende özel bir hastanede uzun yıllar çalıştım ama kadın doğuma gelen hastaların tahlillerini de biz yapardık aile hekimine yönlendirme yapmazdık o yüzden şaşırdımHamile olduğunuzu söyleyin, hemşire yardımcı olur
Demez canm bende gebelık dusundgm için yakın zamanda yaptrdm.Tşk ederim :) benim ekstra birşey yada bir tahlil listesi falan götürmeme gerek yok yani. Gidince adam bana demesin benden ne testi istiyorsun diye çekindim biraz
Çook teşekkür ederim canımDemez canm bende gebelık dusundgm için yakın zamanda yaptrdm.Gebelıkte yaplması gereken tahlılleri istedi dr um de yeter
![]()
Çook teşekkür ederim canımsenin de güzel haberlerini bekliyorum o zaman
![]()
Çok tşk ederim bilgilendirme için ya valla rahatladım sayenizdeİnşallah tesekkur ederimm
Size dosya acacaklar zaten baglı oldgnz saglık ocagna onlarda arada cagryor tahlıl rutin kontrol vs.
Dr unuz bosuna para vermeyn o tahlıllere dye saglık ocagna yönlendirmstr. Zaten bakanlıgn ıstedıgı testler onlar. Aıle hekımnz anlar sız soyleynce tereddüt etmeyn![]()
Rica ederimÇok tşk ederim bilgilendirme için ya valla rahatladım sayenizde![]()
4 hafta 5 günlük olması lazım daha keseyi görmedikRica ederimkaç haftalık gebeliğin
![]()
4 hafta 5 günlük olması lazım daha keseyi görmedik