Doktorum bebeğimin kaç haftalık olduğunu söylemedi :/

sosyalbilimci

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2012
3.878
1.546
133
Kızlar bugün bebeğimi gördüm çok şükür kese oluşmus ama heyecandan sormayı unuttum ne kadarlık diye doktorum da söylemedi :( bidaki kontrolüm kalp atışı için şubatın ilk haftası..
Son adet tarihim 19 aralık
Sizce ne kadarlıktır bebeğim??

5 hafta 2 gün sanırım. Ben öyle hesapladım.
Google gebelik hesaplama yazarsanız hesaplatabilirsiniz.
Hayırlı olsun.
Sağlıkla gelsin inşallah
Çok teşekkür ederim sizin bebeğiniz de hayırlı olsun saglıklıca kucagınıza alın İnşallah..o hesaplamalardan yaptım 5 haftalık cıkıyo ama dogru mudur bilemedim

Çok teşekkür ederim sizin bebeğiniz de hayırlı olsun saglıklıca kucagınıza alın İnşallah..o hesaplamalardan yaptım 5 haftalık cıkıyo ama dogru mudur bilemedim
Sizde sağolun çok teşekkür ederim amin inşallah .
Doğrudur zaten bu haftalarda sizin son regl tarihinizi baz alarak kayıt açıyorlar bildiğim kadarıyla. Bebek büyüdükce daha sağlıklı ölçümler yapıp size haftasında ilerliyor,1 hafta ileride yada 1 hafta geride diyebilirler.
Benim ikinci bebeğim olacak,hafta ilerledikçe güzel ölçüm ve takip yapılıyor,yaşadım biliyorum. Siz her zaman son regl tarihinizi baz alın.

Sizde sağolun çok teşekkür ederim amin inşallah .
Doğrudur zaten bu haftalarda sizin son regl tarihinizi baz alarak kayıt açıyorlar bildiğim kadarıyla. Bebek büyüdükce daha sağlıklı ölçümler yapıp size haftasında ilerliyor,1 hafta ileride yada 1 hafta geride diyebilirler.
Benim ikinci bebeğim olacak,hafta ilerledikçe güzel ölçüm ve takip yapılıyor,yaşadım biliyorum. Siz her zaman son regl tarihinizi baz alın.
Allah sağlıklıca kucagına almayı nasip etsin canım..tabiki büyükçe daha dogru sonuclar verir ama şimdi merak ediyor insan ;)

Allah sağlıklıca kucagına almayı nasip etsin canım..tabiki büyükçe daha dogru sonuclar verir ama şimdi merak ediyor insan :KK66:
Sağolasın inşallah hepimiz sağlikla alalım kucağimıza.
Şubatın ilk haftası demişsin kontrole,o zaman kalp atışlarını bile duyabilirsin. Ben 6 haftalıkken ilk kontrolumde duymuştum.
Bu arada folik asit verdi mi doktorun?

Sağolasın inşallah hepimiz sağlikla alalım kucağimıza.
Şubatın ilk haftası demişsin kontrole,o zaman kalp atışlarını bile duyabilirsin. Ben 6 haftalıkken ilk kontrolumde duymuştum.
Bu arada folik asit verdi mi doktorun?
Evet zaten doktorum tekrar kontrole cagırdıgında 6-7haftalık olcak ozaman kalp atısı duyarım diye düşünüyorum:)
Folik asit verdi canım evde vardı onu içiyodum ama onda fazla vitamin yokmus baska bişey verdi
Telime uygulama indireyim en iyisi;)

Dr kalp atışına gore haftasini soyluyor yani ultrason belirliyor
sat olasi tarihin yani 14.gunde yumurtaladiysan bu tarihte dogacak diyor
Benim 7+4 ken ultrason 6 hafta veriyordu bebegimde 1 hafta gec dogdu

Back
X