Doktorum eşimin doğuma girmesine izin vermiyor

Yatananne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2012
212
2
26
İstanbul
Kızlar erkenden sancılar başladığı icin iki gündür hastanedeyim. Bugün doktorum vaziteye geldiginde dogum hakkında konuşmak istedim . Epidural istiyorum dedim. Güzel ama sen cok paniksin nasıl yapmaz dedi. Esim girerse ben hiç panik olmam dedim. Oda hayır biz esleri alamıyoruz dedi. Sok oldum niye ki dedim bı durumda esler tolere edemez hemde hijyenik olmaz dedi. Burasında istanbulun pahalı ve Lux bı hastanesi. Peki fotoğrafçı ayarladım odamı gidemicem dedim. Oda giremez dedi.2. Şok. Butun planlarlarim alt üst oldu. Ben bebeğimin çıkışını görmek istiyorum. Hemen emzirmek istiyorum.

Sizin eşlerinizden doguma giren oldu mu? Hangi hastanede dogum yaptınız. Çünkü bana ısrarla cogu hastane almıyor diyor. Lütfen yardımcı olun elim güçlensin. Gerekirse başhekimle bile konuşurum. Ama korkuyorum cok esim yanımda olsun.:(((

Bazi testler yaptiktan sonra izin vermeleri lazim. Tabii o testlerde ayri masraf. madem çok istiyorsunuz test yapilmasini talep edin. Hakkiniz.
Ama ben mesela hiç bi zaman dogum sirasinda yakinlarimin yanimda olmasini istemezdim, beni aciz bagirirken görmelerini, esimin beni dehset icerisinde izlemesini falan. Esim beni hep hanim hanimcik güçlü olarak görsün.
Dogumda erkeklerin istiraki her zaman iyi degildir, bazen uzun süre sok geçirirler.
Ama madem çok istiyorsunuz, ve rahat edecekseniz dedigim gibi talep ede bilirsiniz.

Güzel haberlerinizi bekliyoruz. :3:

Ben ne testi yaptiracagimi anlamadim vanil. Zaten panik oluyorum korkuyorum dedigimde genel anesteziyi tavsiye ediyorlar.
Es olayına gelince eşim paravanin arkasında yani benim bas kısmımda olacağı icin aciz olacak bı durum yok. Zaten bu cocugu birlikte yaptık neden aciz olan ben olayım ki insanı bı durum bu. İnsan aciyida tatliyida beraber yasamali bence.
Ben cok kez hastanede yattım hamilelikte. Her turlu acimi caresizligimi korkumu gordu. Esim gündüz çalısmasına rağmen hep kendisi refakatçi kaldi annemi bile bırakmadı yanimda. Kanamam oldugunda Cok üzülüp sarilip ağladığımızda oldu, iğneden cok korktuğum icin bana güç vererek iğne olmamı sağladığıda. Ama her yaşadığım güçlükten sıkıntıdan sonra ben seni bu kadar güçlü bilmiyordum dedi. Bunu duymak inan bana yetti.
Zaten herhalimizi aynı evde beraber yaşadığımız eşimizden başka kim biliyoki. Yani kasmasak lazım bence;)

Ben ne testi yaptiracagimi anlamadim vanil. Zaten panik oluyorum korkuyorum dedigimde genel anesteziyi tavsiye ediyorlar.
Es olayına gelince eşim paravanin arkasında yani benim bas kısmımda olacağı icin aciz olacak bı durum yok. Zaten bu cocugu birlikte yaptık neden aciz olan ben olayım ki insanı bı durum bu. İnsan aciyida tatliyida beraber yasamali bence.
Ben cok kez hastanede yattım hamilelikte. Her turlu acimi caresizligimi korkumu gordu. Esim gündüz çalısmasına rağmen hep kendisi refakatçi kaldi annemi bile bırakmadı yanimda. Kanamam oldugunda Cok üzülüp sarilip ağladığımızda oldu, iğneden cok korktuğum icin bana güç vererek iğne olmamı sağladığıda. Ama her yaşadığım güçlükten sıkıntıdan sonra ben seni bu kadar güçlü bilmiyordum dedi. Bunu duymak inan bana yetti.
Zaten herhalimizi aynı evde beraber yaşadığımız eşimizden başka kim biliyoki. Yani kasmasak lazım bence;)

eğer doktorlar izin vermiyorlarsa çokta ısrarcı olmayın derim eşiniz paravan arkasında olsa bile ameliyathane ortamı onu kasabilir. yazık bu işkenceyi eşinize yapmayın.eğer çok korkuyorsanız genel anesteziyi birkez daha düşünün derim. zaten spinal anestezi yapılsa bile siz gerginseniz korku içindeyseniz siz farkında olmadan uyutuyorlar sizi.sadece bebeğin doğuşuna tanık olabiliyorsunuz dikiş falan siz uyandığınızda bitmiş oluyor...

Canim ben yurtdışında kalıyorum ve istediğin kim olursa olsun girebiliyo
Esler gercekten büyük destek neden istemiyolarki

Anammm saçmalığa bak
eşin doğuma girmesi ne gibi bir hijyensizlik olabilirki?

benim eşim doğumda yanımdaydı başucumda elimi tuttu ve doğum fotoğraflarımızıda o çekti
iyiki yanımdaymış eşim bana okadar yardımcı olduki tarif edemem...
şimdi 2. bebeğime hamileyim eşime bu kez yanımda olcakmısın diye sorduğumda tabi yanında olcam seni yanlız bırakmam diyor

bence eşinizde istiyorsa bu konuda ısrarcı olun derim özellikle fotoğraf konusu çok önemli bebeğiniz ilk anlarını mutlaka fotoğraflamalısınız

Kızlar erkenden sancılar başladığı icin iki gündür hastanedeyim. Bugün doktorum vaziteye geldiginde dogum hakkında konuşmak istedim . Epidural istiyorum dedim. Güzel ama sen cok paniksin nasıl yapmaz dedi. Esim girerse ben hiç panik olmam dedim. Oda hayır biz esleri alamıyoruz dedi. Sok oldum niye ki dedim bı durumda esler tolere edemez hemde hijyenik olmaz dedi. Burasında istanbulun pahalı ve Lux bı hastanesi. Peki fotoğrafçı ayarladım odamı gidemicem dedim. Oda giremez dedi.2. Şok. Butun planlarlarim alt üst oldu. Ben bebeğimin çıkışını görmek istiyorum. Hemen emzirmek istiyorum.

Sizin eşlerinizden doguma giren oldu mu? Hangi hastanede dogum yaptınız. Çünkü bana ısrarla cogu hastane almıyor diyor. Lütfen yardımcı olun elim güçlensin. Gerekirse başhekimle bile konuşurum. Ama korkuyorum cok esim yanımda olsun.:(((

bence de başhekimle konuş özelde yapıyorsan taleplerin olabilir ve bunlar yapılması mümkün olan istekler

hele de ozel ve lux bır hastanede nasıl ızın vermezler bende ozelde yaptım dogumu ık mık yaptılar ama ıkna ettım hastaneyı son anda esım kactı:) eger cok ıstıyorsan ıkna et ben esımın gırmesını cok ıstıoyrum yoksa bska hastanede dogurucam falan ayrıca bende epıdural sezeryan oldum normal dogum gıbı bebısının dogdugu anı gormek ıkınız ıcınde harıka bı deneyım olacak ınan bana..suan gırmedıgı ıcın uzuluyorum ama dıyorum bı dahakıne kacısın yok gırmessen dogurmam:):)

Evet ya bencede cok iyi olacaktır benim icin onun elini tuttuğum an sakinleşirim ben. Desteginiz icin sagolun kızlar kesinlikle bashekimle konusucam umarım bebeğimi ilk biz görürüz cok istiyorum o ani yasamayı cok şanslı yaşayanlar bence

bende seninle aynı düşüncedeyim canım, hamile değilim ama şimdiden eşimle pazarlık yapmaya başladım.

yanımda olacaksın, benim neler çektiğimi göreceksin,bana destek olacaksın diyorum.

ama eşimi ikna edemiyorum, seni öyle acı çekerken görmeye asla dayanamam diyo.

ayrıca senin doktorun neden izin vermiyo anlamadım, benim arkadaşım abisinin eşinin doğumuna girdi fotoğraflarını çekti.

bende seninle aynı düşüncedeyim canım, hamile değilim ama şimdiden eşimle pazarlık yapmaya başladım.

yanımda olacaksın, benim neler çektiğimi göreceksin,bana destek olacaksın diyorum.

ama eşimi ikna edemiyorum, seni öyle acı çekerken görmeye asla dayanamam diyo.

ayrıca senin doktorun neden izin vermiyo anlamadım, benim arkadaşım abisinin eşinin doğumuna girdi fotoğraflarını çekti.

Normal dogum olunca sokuyorlar ama ameliyat olunca almiyolarmis. Hala düşünüyorum ben şimdi napcam diye. Genel anestezi istemiyorum. Normal zaten olamicakmis.epidurali olabilirmiyim bilmiyorum. Cok kararsızım cokk:(

Normal dogum olunca sokuyorlar ama ameliyat olunca almiyolarmis. Hala düşünüyorum ben şimdi napcam diye. Genel anestezi istemiyorum. Normal zaten olamicakmis.epidurali olabilirmiyim bilmiyorum. Cok kararsızım cokk:(

hımm,anladım canım, zaten genel anestezi olursan eşinin yanında olduğunu hissetmezsin, senin için çok anlamı olmaz yani.
ama uyanık olursan eşinin yanında olması iyi olur tabiki.
yinede çok stres yapma,normal olmayacaksa en sağlıklı anestezi yöntemi hangisiyse onu tercih et,
zaten önemli olan doğumdan sonraki saatler,inşallah fazla acın olmaz hemen toparlarsın kendini.

Benimde doğumuma esim girdi. Çok önemli bence herseyden önemlisi sen kendini güvende ve rahat hissedersin.hastaneyle konuşup halledebilcegini düşünüyorum. Allah kurtarsın hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Benimde doğumuma esim girdi. Çok önemli bence herseyden önemlisi sen kendini güvende ve rahat hissedersin.hastaneyle konuşup halledebilcegini düşünüyorum. Allah kurtarsın hayırlı haberlerini bekliyoruz.

İstanbuldaysaniz hangi hastanede yaptınız doğumunuzu acaba hastaneye gidip konuştuğumda ornek vericem çünkü

canım benim eşimde doğumda yanımdaydı, doktorumla çok önceden konuşmuştuk, normalde olsa sezeryan da olsa girecek die, ben normal doğum yaptım hatta beni doğumhaneye aldıklarında doktorum henüz gelmemişti hemşire eşimi almak istemedi, o kadar sancı çekerken gıkımı çıkarmayan ben ağlamaya başladım eşim olmadan doğurmam diye, sonra doktorum geldi eşimde doğuma girdi onun yanımda olması bana inanılmaz güven ve güç verdi. incirli Ethica da doğum yaptım, Tamer Sözen doktorumdu süper bir doktor tavsiye ederim.sevgiler,

İstanbuldaysaniz hangi hastanede yaptınız doğumunuzu acaba hastaneye gidip konuştuğumda ornek vericem çünkü

Merhaba bende 13temmuzda epidural anestezi ile sezaryan olacagim,esimin girmesini bende istiyorum ama hastaneye sormadim ama arkadasim acibadem kadikoyde sezaryana esi ile girdi,ben atasehir kadikoy sifada yapacagim

Back
X