Kızlar erkenden sancılar başladığı icin iki gündür hastanedeyim. Bugün doktorum vaziteye geldiginde dogum hakkında konuşmak istedim . Epidural istiyorum dedim. Güzel ama sen cok paniksin nasıl yapmaz dedi. Esim girerse ben hiç panik olmam dedim. Oda hayır biz esleri alamıyoruz dedi. Sok oldum niye ki dedim bı durumda esler tolere edemez hemde hijyenik olmaz dedi. Burasında istanbulun pahalı ve Lux bı hastanesi. Peki fotoğrafçı ayarladım odamı gidemicem dedim. Oda giremez dedi.2. Şok. Butun planlarlarim alt üst oldu. Ben bebeğimin çıkışını görmek istiyorum. Hemen emzirmek istiyorum.
Sizin eşlerinizden doguma giren oldu mu? Hangi hastanede dogum yaptınız. Çünkü bana ısrarla cogu hastane almıyor diyor. Lütfen yardımcı olun elim güçlensin. Gerekirse başhekimle bile konuşurum. Ama korkuyorum cok esim yanımda olsun.
((
Sizin eşlerinizden doguma giren oldu mu? Hangi hastanede dogum yaptınız. Çünkü bana ısrarla cogu hastane almıyor diyor. Lütfen yardımcı olun elim güçlensin. Gerekirse başhekimle bile konuşurum. Ama korkuyorum cok esim yanımda olsun.