Doktorum Halit Fırat Erden'e teşekkür ederim

zeyfe

Guru
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2010
18
0
286
Bursa
Engin tecrübeniz, güler yüzünüz ve insanı rahatlatan yaklaşımınızla geçen yıl Ocak ayında başladığımız tedavimin sonucunda şu an 6 aylık olan ikizlerime kavuştum. Kızıma ve oğluma her baktığımda önce Allah'a sonra size ve ekibinize tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Sizi burada görünce hemen yazmak istedim. İnşallah çocuk isteyen daha birçok aile sayenizde bizim gibi mutluluğa kavuşur.

ben de sana tesekkurlerimi sunuyorum allah çocuklarınıza sağlıklı uzun ömürler versin sevgiler

merhaba hocam
bizlere böyle alanında uzman kişilere soru sorma olanağı tanındığı için tüm ekibinize ve kadınlar kulübüne teşekkür ederim.
ikinci olarakta her sorumuza özenle cevap verdiğiniz için ayrıca teşekkür ederim.

tum umutluram bıtmısken KLINIGE BIRAKTIM NUMARAM ARANDI ÇOK KLINIKLE GORUSTUM CUNKU ARTIK DILIMIZ YANMIŞTI İST UZAK VE PARA SORUNU AMA İÇİM O KLINIĞIN DOĞRU YER OLDUNU SOYLUYORDU HALIT BEYE TEL KONUSMASINDAN BIRDE MERSINLI OLMASI GOZUM KAPALI KLINIGE GITTIM ESIM DEVLET MEMURU OLDUGUNDAN İZİN SORUNU OLDU BENDE OGRETMENIM YAZ DONEMINDE BU İŞİ HALLETMEK İSTEDİM AMA BASKENT ALDIĞIMIZ RAPORDA EKSIKLIKLER VARMIS O YUZDEN ISLEME BASLIYAMADIM AMA EKSIKLIKLIRI TAMAMLAYINCA JET HIZIYLA GIDECEM HALIT BEYI ÇOK SEVDIM CALISANLARIN HEPSI ÇOK IYI AMA EVRAK ARKADASLAR BIRAZ CANIMI SIKTI UMUTTAKI AMA ONLARLA ISIM YOOK ONEMLI OLAN DOKTORUM VE ÇALISAN HEMSIRELER KIST ASPIRASYONUM OLDU İNŞ İŞLEME BASLIYACAZ

bende tekrar tesekkur etmek istiyorum
biz Halit beye cok guvendik Allah ta yuzumuzu kara cikartmadi.
bisey daha, biz yurt disindan gelmistik on gorusme icin
masanin ustunde pc si acikti ve kk ne bakiyodu
dedi buraya nasil gelmeye karar verdiniz bende kadinlar kulubunden buldum dedim.
her zaman diyorum ben ilk istanbuldan hastane arastirken halit beyle konusmustum ama sonra daha baska yerleri arastirdim memorial e gidecektim ama icime yatmadi beni hep Halit beye ceken birsey oldu.Sanirim ilk telefon konusmamizdi bos umutlar vermiyordu.Cunku durumumun ciddiyetinin farkindaydim.
sempatik yapisi ben ve esimi cok rahatlatti.
bugun mutluysak once Allahin izniyle ve sizin sayenizde Allah razi olsun sizden.

öncelikle ben iki yıldır evliyim yaklasık bir yıldır korunmuyorum ve bebeğimiz yok henuz.21 yasındayım.suan tedavim suruyo.rahim testim temiz;hormonlarım güzel;yumurtalıklarda problem yok.esiminde spermiografisi yapıldı oda mormal.suanda ovülasyon takibindeyim.klomen+çatlatma iğnesi oldum ve şimdi 2. iğnemi oldum ayın 24'ünde.doktor çatladığını ve güzel bir yumurtam olustuğunu soyledi.adetim 11 inde acaba gebeliği ne zaman öğrenebilirim.cok heyecanlıyım.uzun zamandır bebek diyeyatıyorum kalkıyorum ltfn bana yardımcı olun

4 başarısız tüp bebek denememiz soncunda Halit hocayla tanıştık. Diğer tanınan doktorların aksine her hastayı ayrı değerlendirip kişiye özel tedavi uygulaması ve koyduğu yerinde teşhisler sayesinde 5.denememizde ilk kez bize pozitif sonucu gösterdi. Bizim çok iyi kalitede embriyolarımız olmasına rağmen rahimde tutunamıyor ve gebelik başlamıyordu.Bu sorunla alakalı gerek medyada gerek hastalar arasında tanınan en ünlü doktorlara muayene oldum fakat hepsinin kararı ortaktı.Sorun yok defalarca denememiz gerek diyorlardı.Bunu derken yanlış anlaşılmasın.Gittiğim doktorların hepsi bu yazıyı okuyan sizlerin de tanıdığı ünlü doktorlardı.Ama doktordu diyorum,Halit hoca ise bir doktordan öte arkadaş,dost ve konusunda dahi bir insandı. Onu diğer doktorlardan ayıran en önemli özelliği buydu. Halit hoca diğer doktorların asistanlarının muayene öncesi çıkarttığı özete bakmak yerine tüm tahlillerimi inceledi ve sorunumun rahim tüberkulozu olduğunu ve bununla ilgili ilaç tedavisi görmem gerektiğini söyledi. İkna olmadığım için bir sürü tahlille bunu ispatladı. Zaten her aşamada titiz davrandığından süreç yavaş ilerliyordu bir de 9 ay tedavi süreci çok uzun bir zamandı. Ama başka alternatifim yoktu.Tedaviye başladım.Fakat öncesinde olası bir aksiliğe karşı yumurta topladı ve embriyolarımızı dondurdu.Nihayet 9 ay bitmişti.tüp bebek için hazırlıklara başladık bu seferde rahim içini transfer için uygun bulmadı bir sonraki aya ertelendi.Buradan da anlayacağınız gibi paramızı almak gibi hiçbir hırsı olmadı.Bizim bu kadar başarısız sonuçtan sonra artık üzülmemizi ve ilk transferde bunu başaracağını bize söylüyordu. Sonraki ay her şey yolundaydı. Halit hocanın kafasında sorun oluşturabilecek hiçbir şey kalmamıştı. Transfer yapıldı 8.gün lekelenme şeklinde kanama oldu çok korktum yine olmadı diye ağlarken hocayı aradım. Hayırlı olsun gözün aydın dedi. Şaka yapıyor sandım çok kızdım hatta benimle iddiaya girdi hemen kan testi yaptırmamı söyledi. Sonucum ilk defa Pozitifti. Ağlamaktan telefonda sonucu söyleyemez durumdaydım.İnşallah sorunsuz bir şekilde kucağımıza almayı Allah nasip eder.Halit Hoca alanında çok profesyonel bir doktor.Benim gibi sorunlu herkesin Halit Hocayı ziyaret etmesini şiddetle tavsiye ederim.Hocamla gurur duyuyoruz kendisine tekrar çok çok teşekkürler...
Darısı tüm hastaların başına….

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…