Doktorum labioplasti sonrasi antibiyotik krem yazmadı

elfktl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2025
8
1
1
31
Merhaba kadınlar kulübü üyeleri 11 Eylül Perşembe günü labioplasti hudoplasti ve vajinoplasti ameliyatı oldum. Burda ameliyat olanların yorumlarına göre herkesin doktoru antibiyotik krem kullanmasını önermiş. Ama benim doktorum gerek yok dedi. Nasıl yapsam bilemedim. Enfeksiyon kapar diye endişeliyim🙄

bana da vermemişti ağızdan antibiyotik kullandım enfeksiyon sorunu yaşamadım ama ilerleyen günlerde kaşıntı vb için krem sürdüm

bana da vermemişti ağızdan antibiyotik kullandım enfeksiyon sorunu yaşamadım ama ilerleyen günlerde kaşıntı vb için krem sürdüm
Yaaa! inşallah bir sorun yaşamam. Bende ağızdan alıyorum da bugün küçük kanamalar oluşmuş bazı yerlerinde. Kuru da kaldığı için krem falan sürmediğim için ekstra bir ağrı şişlik küçük kanamalar olmuş

Yaaa! inşallah bir sorun yaşamam. Bende ağızdan alıyorum da bugün küçük kanamalar oluşmuş bazı yerlerinde. Kuru da kaldığı için krem falan sürmediğim için ekstra bir ağrı şişlik küçük kanamalar olmuş
Onlar bende de oldu birkaç gün, bazılarında da olmamış yapılan operasyonun büyüklüğü ve bünyeye göre değişiyor herhalde, bir de ben batikon benzeri bir madde kullanmıştım bölgeyi tuvalete çıktıktan sonra temizlemek için öyle bir şey verdi mi size?

Onlar bende de oldu birkaç gün, bazılarında da olmamış yapılan operasyonun büyüklüğü ve bünyeye göre değişiyor herhalde, bir de ben batikon benzeri bir madde kullanmıştım bölgeyi tuvalete çıktıktan sonra temizlemek için öyle bir şey verdi mi size?
Batikon değilde kurşun suyu almamı söyledi. İlk defa ismini duydum ve ameliyat sonrası kullanıldığını duydum aralıklı olarak tampon şeklinde kullanıyorum. Internette araştirdigimda çok fazla bilgi kirliliği var. Kimi yerde kullanılması gerektiğini yaziyor kimi yerde zararlarından bahsediyor. Çok kafam karıştı kullanıp kullanmamakta. Şimdi yine Bi araştırayım diye baktığımda ameliyat sonrası enfeksiyon riski için veriliyormuş ama başka ülkelerde yasaklanmış. Malum ne kadar seyreltilse de ham maddesi kurşun... ama kullanmaktan başka çarem yok şu an için 1 haftalık 4 saatte 1 kullan dedi zaten doktorum. Allah'ın izniyle zararsiz bir şekilde atlatırım bugünleri 🤲

Back
X