- Konu Sahibi Karadenizincisi
yaklaşık 1.5 ay kadar sonra allah nasip ederse bebek sahibi olucam hamile kalmayı düşündüğümden bu yana doktor kontrolunde dıyete baslamıstım sporda yapıyordum tabi.. ne kadar zayıflarsam o kadar rahat olur hamılelıgım diye düşündüm aslında kilo fazlalalıgım yoktu ama kendımı zorlamak ıstedım 3-4 kılo verdım hamile kaldım ilk 4 ay rahat gectı canım şerbetli tatlılar isterdi fazla yiyemezdim hep meyve yiyerek şeker ihtiyacımı karşılamaya calıstım takıı 7.aya kadar canım sürekli bişiyler istiyor sürekli tüketiyorum falan derken doktor kontrolü zamanım geldı ve doktorum çok kilo almışsın minik kızımda büyümüş tabi annesi gibi, diyete uymadın galıba dedı valla dayanamadım kaçamaklarım cok oldu dedim son 2 ay daha çok kilo alıcaksın dogumdan sonra cok fazlan olur bu gidişle dikkat et falan dedi moralim bozuldu benımde sımdı canımın istedıgınıde yiyemıyorum neden bu kadar kendımı kasıyorum bılmıyorum ama bıldıgım kadarıyla dogum sonrası kılolar gec gıdıyormus ya da kalıcıda olabılıyormus ne yapacağımı şaşırdım bir yönden vicdanım rahatsız kızıım canın bişiyler istiyor ama anne kilo alıyor o yüzden yemiyor diye kızımla konusuyorum umarım benı anlıyordur doğum sonrası kilolar ne kadar sürede gider hanımlar deneyımlılerden fikir istiyorum...aslında kilo takıntım yok ama orantısız kilo aldıgım için çirkin gözüküyo
bu arada 7 ayda 13 kılo almışım

bu arada 7 ayda 13 kılo almışım