• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktorum ne yapmaya çalışıyor???

Bademli_Magnum

Güzel haberler geliyor🥳
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2010
3.594
3.268
333
Merhaba Arkadaşlar

Bugün yaşadığım birşeyi size danışmak istiyorum. Dişim için doktora gittim. Daha önce de hiç gitmemiştim, bilmiyorum doktorları iyi midir kötü müdür. Neyse diş ağrısı çekmektense gideyim bari dedim.

Sıraya girdik, yanımda annem de var, bekliyoruz. Sıra bana geldi. Orada doktorun asistanlığını yapan kız beni çağırdı. Odaya girmemle doktora kitlendim:) Acayip tatlı hoş bir çocuktu:) Şikayetimi sordu filan neyse biraz konuştuk... Ama çok soğuk bir tipti, suratsız kendini birşey zanneden, yüzüme bile doğru düzgün bakmadı. Sonra annemle asistan kız odadan çıktı. Biz başbaşa kaldık. Bunun bi çenesi açıldı. O suratsız gitmiş yerine başka biri geldi sanki.. Espiriler havada uçuşuyo resmen... Konu aşk meşk olaylarına geldi.. Diş acısından aşk acısına getirdi konuyu beyfendi:) Aşk acısı yaşadın mı hiç dedi.. bende evet dedim, ne zaman dedi.. geçen sene olmuştu birşeyler dedim.. Peki şuan var mı dedi.. yoo dedim.. Ne diyeceğimi de bilemedim...Heyecanlandım birden:) Arkasından gene böyle imalı bir laf etti. tam hatırlamıyorum şimdi. Sonra içeri asistanı gelince, bu sustu.. Normal davranmaya başladı...

Ve esas olay şu oldu.. Tedavi bitti, tam odadan çıkıyodum, o da kartına kendi cep numarasını yazdı, bana verdi.. Çok tuhaf geldi bana açıkçası.. Zaten kartında ismi cismi çalıştığı yerin numarasını yazıyor. Niye kendi numarasını da yazma gereği hissetti...Birşey olduğunda beni ara da demedi. Bi bahane bulup yarın arasam mı sizce? hani aradan çok vakit geçmeden.. yada yanına mı gitsem direk... Çok hoşlandım ondan :69::69::69::69:

Ayyy icim costuuuuuu yaaa
Ne hos aramasanmi acaba :) o istese senin.numarani bulur malum
Bilemedim simdi ama ne kadar guzel :)
Bende surekli doktordayim acaba benim gibi ilgisizlikten yakinan birimi diye bakmistim simdi kiyaslama yapiyorum +evliyim+hamileyim+kanamaliyim+kil tuy ne ararsan var+sacimi taramiyorum +muhtemelem banyo olamadigim icin kokuyorum
:)))) hic kiyaslancak bi durum yokmus ne diyosun

:D

Merhaba Arkadaşlar

Bugün yaşadığım birşeyi size danışmak istiyorum. Dişim için doktora gittim. Daha önce de hiç gitmemiştim, bilmiyorum doktorları iyi midir kötü müdür. Neyse diş ağrısı çekmektense gideyim bari dedim.

Sıraya girdik, yanımda annem de var, bekliyoruz. Sıra bana geldi. Orada doktorun asistanlığını yapan kız beni çağırdı. Odaya girmemle doktora kitlendim:) Acayip tatlı hoş bir çocuktu:) Şikayetimi sordu filan neyse biraz konuştuk... Ama çok soğuk bir tipti, suratsız kendini birşey zanneden, yüzüme bile doğru düzgün bakmadı. Sonra annemle asistan kız odadan çıktı. Biz başbaşa kaldık. Bunun bi çenesi açıldı. O suratsız gitmiş yerine başka biri geldi sanki.. Espiriler havada uçuşuyo resmen... Konu aşk meşk olaylarına geldi.. Diş acısından aşk acısına getirdi konuyu beyfendi:) Aşk acısı yaşadın mı hiç dedi.. bende evet dedim, ne zaman dedi.. geçen sene olmuştu birşeyler dedim.. Peki şuan var mı dedi.. yoo dedim.. Ne diyeceğimi de bilemedim...Heyecanlandım birden:) Arkasından gene böyle imalı bir laf etti. tam hatırlamıyorum şimdi. Sonra içeri asistanı gelince, bu sustu.. Normal davranmaya başladı...

Ve esas olay şu oldu.. Tedavi bitti, tam odadan çıkıyodum, o da kartına kendi cep numarasını yazdı, bana verdi.. Çok tuhaf geldi bana açıkçası.. Zaten kartında ismi cismi çalıştığı yerin numarasını yazıyor. Niye kendi numarasını da yazma gereği hissetti...Birşey olduğunda beni ara da demedi. Bi bahane bulup yarın arasam mı sizce? hani aradan çok vakit geçmeden.. yada yanına mı gitsem direk... Çok hoşlandım ondan :69::69::69::69:

HAVADA AŞK KOKUSU VAR ara bence deli kız ağırdan al kendini yavaş :)

Ayyyy:69::69::69:
Çok şeker:21:
Ara kız :) ne olucak:23:
Aşk kokusu var havada aşk kokusu var,lalala:24:

Arayayım mı diyorsunuz yani :)

Yaa çok heyecanlıyımmmmm, ne konuşcam nasıl konuşcam onu da bilmiyorum:)

Her şeyi berbat etmem inşş :)

şimdi hemende aranmaz ki yani ne diyeceksin :26:
ama kesin hoşlanmış senden.. :16: bence sen bi haftaya tekrar bir şeyler bahane edip yine git hastaneye..dişim ağrımaya devam ediyor, ilaç yan etki yaptı vs. gibi daha iyi olur aramaktansa..doktor beyin o zamanki davranışlarına göre zaten durum yürür gider..:48:

Son düzenleme:
Dişine ne işlem yapıldı?
Biraz ağrı var normal mi falan de.
Dişini bahane et işte konu açılır öylece:21:

kanal tedavisi yaptı, aslında dişimde bi tümseklik oldu, tam kapatamıyorum ağzımı bunu söyleyebilirim mesela ama şu heyecanımı yenmem lazım önce :)

Mesaj at
Numarani bende unutmussunuz dr bilmem ne yaz :) ben olsam sesli asla konusamam mesaj at

Ara nE kaybedersin ki aramni istemeseydi numarasini vermezdi zaten disini bahane et sonrasi gelir zaten

Merhaba Arkadaşlar

Hmmm acaba cep telefonunu neden verir bir insan.:44: Istedigin zaman ara demek istemis olabilir mi?

Bide dusunsene kartinin arkasina hep ozel numarasini yaziyomus :)) saka saka oylede olsa rezil bile olmazsin olmadi cay demlersin
Sen beni dinle

Numaraniz bende kalmis de mesaj at
Hizlandirilmis basla :)

Bide dusunsene kartinin arkasina hep ozel numarasini yaziyomus :)) saka saka oylede olsa rezil bile olmazsin olmadi cay demlersin
Sen beni dinle

Numaraniz bende kalmis de mesaj at
Hizlandirilmis basla :)

benimde aklıma geldi o :) hatta benden sonra içeri giren yaşlı amcaya sormayı düşündüm, amca sana da kart verdi mi diye :)

Bence "merhaba ben bugün yanınıza gelmiştim,şöyle şöyle konuşmuştuk bir de kanal tedavisi uygulamıştınız,dişim çok sızlıyor,uyuyamıyorum,ne yapabilirim :)" bunu yaz.Zaten konuşmaya meyilli ise devamı gelir değilse sende rencide olmuş olmazsın:23:

Bence "merhaba ben bugün yanınıza gelmiştim,şöyle şöyle konuşmuştuk bir de kanal tedavisi uygulamıştınız,dişim çok sızlıyor,uyuyamıyorum,ne yapabilirim :)" bunu yaz.Zaten konuşmaya meyilli ise devamı gelir değilse sende rencide olmuş olmazsın:23:

arkadaş çok haklı bi bahane snudu bencede böle yap :))

Back
X