Doktorum suyumun az olduğunu söyledi:((( lütfen yardım edin.

nazendeeee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2014
288
19
48
35
İzmir
12+5 haftalık hamileyim ama ultrasonda 14+3 görünüyor bugün doktorum muayenede suyumun az olduğunu söyledi bol su içmemi ve istirahat etmemi söyledi. 10 gün sonra kontrole çağırdı suyu arttırmak için ne yapmalıyım:( ilk hamileliğim sorabileceğim sizlerden başka kimse yok:( lütfen yardım edin :(

Benim kuzenimede aynı şeyi söylemişlerdi hatta ramazandı ve oruç tutma dediler ama o bol su içti ve oruçta tuttu çok şükür hiç bi sorun çıkmadı bol bol su içmelisin...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim kuzenimede aynı şeyi söylemişlerdi hatta ramazandı ve oruç tutma dediler ama o bol su içti ve oruçta tuttu çok şükür hiç bi sorun çıkmadı bol bol su içmelisin...

canımm çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. 10 gün sonra kontrolüm var doktorum 4 litre kadar içmelisin demişti 5 te ollur 6 da yeterki bebeğim sağlıklı olsun çok uzun tedaviler sonucu nihayet Allah' ım nasip etti. Çok zor bir durum gerçekten

İyi düşün iyi olsun canım rabbim kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inş

İyi düşün iyi olsun canım rabbim kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inş

amin Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. üzülüyor kafasına takıyor insan ister istemez. Hayırlısı tabi Rabbim daha iyi bilir.

Cnm bende aynı durumdayım gecen hafta yani 12+5 haftalıkken sabah 6bucukta asırı karın agrısıyla uyandım 11e dogru artık dayanamadım hastaneye gıttık bebegın suyunun az oldugjnu soyledı doktor hastaneye yatırdı serum falan takıldı sımdı ıyıyım coksukur doktorum her kontrolde oldugu gıbı ogunde ustune basa basa günde en az3 lt su dedi

Back
X