doktorum tatilde, yeni hamilelik, destek yardim :)

RAU

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2019
326
552
33
30
kızlar ben adetimden 4 gun once erken gebelik testiyle hamile oldugumu öğrendim. birkaç gun boyu tekrar test yaptım hep pozitifti. ama almanyada yaşıyorum, yilbasi tatiline denk geldigi icin boş Kadin dogumcu bulamadım. neyse bugun regl olmam gereken günü iki gun gecti, 4 haftalık hamileliği tamamlamış olmam lazım, sonunda doktora gidebildim diye seviniyordum ama merdiven altı izbe pis bi yer cikti, doktor desen atar gider zaten insan azarlıyor habire, beni muhatap bile almıyor sadece resimle konuşuyor. bir saat bekledik sonra muayene bile etmeden kan bile almadan cikardi, tekrar bekleyin alcam sizi diye. esim de dedi burda vajinal ultrason filan yaptirmayalim mikrop kaparsın :D benim de moralim bozulmuştu, ilk bebek randevumu Oyle bi yerde yapmak istemedim ciktik gittik. eczaneden folik asit aldim, d vitaminim var. haftaya kendi doktorum tatilden gelince ilk kontrole gideceğim hem kese kalp atisi falan da olur. şimdilik ekstra almam gereken bi tavsiye var mi kızlar? 4+1 bugun

kızlar ben adetimden 4 gun once erken gebelik testiyle hamile oldugumu öğrendim. birkaç gun boyu tekrar test yaptım hep pozitifti. ama almanyada yaşıyorum, yilbasi tatiline denk geldigi icin boş Kadin dogumcu bulamadım. neyse bugun regl olmam gereken günü iki gun gecti, 4 haftalık hamileliği tamamlamış olmam lazım, sonunda doktora gidebildim diye seviniyordum ama merdiven altı izbe pis bi yer cikti, doktor desen atar gider zaten insan azarlıyor habire, beni muhatap bile almıyor sadece resimle konuşuyor. bir saat bekledik sonra muayene bile etmeden kan bile almadan cikardi, tekrar bekleyin alcam sizi diye. esim de dedi burda vajinal ultrason filan yaptirmayalim mikrop kaparsın :KK70: benim de moralim bozulmuştu, ilk bebek randevumu Oyle bi yerde yapmak istemedim ciktik gittik. eczaneden folik asit aldim, d vitaminim var. haftaya kendi doktorum tatilden gelince ilk kontrole gideceğim hem kese kalp atisi falan da olur. şimdilik ekstra almam gereken bi tavsiye var mi kızlar? 4+1 bugun
Benim bildiğim kadarıyla 15 haftaya kadar folik asit ondan sonra d vitamini

Benim bildiğim kadarıyla 15 haftaya kadar folik asit ondan sonra d vitamini
benim onceden d vitamini dusuklugum vardi, degerim 3 mu 5 mi neydi, çok esiri düşükken demisti doktor ama ben kullanamamistim o donem damlayı. simdi kullansam zararı olur mu?

benim onceden d vitamini dusuklugum vardi, degerim 3 mu 5 mi neydi, çok esiri düşükken demisti doktor ama ben kullanamamistim o donem damlayı. simdi kullansam zararı olur mu?
Ya onu bilmiyorum ama benim doktorum ezcaneden alınanı önermedi bana kendisi vermişti

kızlar ben adetimden 4 gun once erken gebelik testiyle hamile oldugumu öğrendim. birkaç gun boyu tekrar test yaptım hep pozitifti. ama almanyada yaşıyorum, yilbasi tatiline denk geldigi icin boş Kadin dogumcu bulamadım. neyse bugun regl olmam gereken günü iki gun gecti, 4 haftalık hamileliği tamamlamış olmam lazım, sonunda doktora gidebildim diye seviniyordum ama merdiven altı izbe pis bi yer cikti, doktor desen atar gider zaten insan azarlıyor habire, beni muhatap bile almıyor sadece resimle konuşuyor. bir saat bekledik sonra muayene bile etmeden kan bile almadan cikardi, tekrar bekleyin alcam sizi diye. esim de dedi burda vajinal ultrason filan yaptirmayalim mikrop kaparsın :KK70: benim de moralim bozulmuştu, ilk bebek randevumu Oyle bi yerde yapmak istemedim ciktik gittik. eczaneden folik asit aldim, d vitaminim var. haftaya kendi doktorum tatilden gelince ilk kontrole gideceğim hem kese kalp atisi falan da olur. şimdilik ekstra almam gereken bi tavsiye var mi kızlar? 4+1 bugun
Merhabalar ben de Almanya'da yaşıyorum benim doktorum folik asit kullandığım halde değiştirdi ve saçlarımı boyamamamı, oje kullanmamamı istedi. Eğer mümkünse Türk bir doktora gidin ekstra özenli oluyorlar ben çok memnun kaldım ve aşırı temiz, titiz. Kan değerlerinize ve troid hormonunuza baktırmayı ihmal etmeyin bebeğin gelişimi için mühim. Gözünüz aydın hayırlı olsun🤩🤩👏 ben bu ara biraz bulantıdan dolayı perişanım ama umarım sizin olmaz 🤗💐

Back
X