Doktorum yüzde 95% kiz dedi sizce nedi?

Takitoki

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2017
2.252
1.000
123
37
Merhabalar arkadaslar
Benim doktorum bugün cinsiyet hakkinda kiza benzettim, ama siz yinede her ikin cinsiyete uyscsk renkte kiyafetler alin ama 95% kiz dedi. Ben simdi güvenebilirmiyim buna? 16. Haftadayim henüz

6 sene tıp okuyup ustune tus kazanmadım lakin kıyafet almak için daha çok erken 👋🏻

6 sene tıp okuyup ustune tus kazanmadım lakin kıyafet almak için daha çok erken 👋🏻
Kiyafeti gecti soranlara ne dicem herkes soruyor 😄 belli degil diyim bari ama varmidir böyle yüzde verilipte degisen? Bacak arasi bombostu yumurtalar vs yoktu. Hatta kadin vajina dudagi sanirsam burasi vs dedi

Bence bellidir artık ya benim 12 de erkek dedi doktor ve değişmedi de, he testislerin geç oluşma gibi bir durumu da varmış ama artık 16 dan sonra net belli olur dye düşünüyorum hani 12,13 haftalar olsaydı neyse.. Rabbim hayırlı evlat eylesin inşallah bu arada🤗

Bence bellidir artık ya benim 12 de erkek dedi doktor ve değişmedi de, he testislerin geç oluşma gibi bir durumu da varmış ama artık 16 dan sonra net belli olur dye düşünüyorum hani 12,13 haftalar olsaydı neyse.. Rabbim hayırlı evlat eylesin inşallah bu arada🤗
Insallah bir oglum var birde kizim olursa baska ne isterim rabbim hayirlisini versin bende icimden hep kiz diyordum öyle hissediyordum hayilrisi beklicz bakalm 1 ay daha randevum 1 ay sonra

Insallah bir oglum var birde kizim olursa baska ne isterim rabbim hayirlisini versin bende icimden hep kiz diyordum öyle hissediyordum hayilrisi beklicz bakalm 1 ay daha randevum 1 ay sonra
Ne güzel Rabbim hayırlısı ile gönlünüze göre versin🤗

Bence kıyafet için daha erken ben herseyini 30.haftada almıştım aceleye gerek yok.

Ama belli olmuştur artık bende 17. Haftada kız olduğunu öğrenmiştim.

Back
X