doktorumu revizyona nasıl ikna edebilirim

Xeniapooh

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
1.084
1.047
333
İstanbul
baslıkta yazdıgı gibi doktorumu cok seviyorum ve ona cok güveniyorum dogal güzel bir sonuc cıkarttı ama ben bu kadar dogal olacagını düsünmemistim eski burnumdan cok bir farkı yok revizyon konusunda da ondan baskasına olmak istemiyorum ama söylesem muhtemelen cok sıcak bakmıycak :( ne demeliyim? emegine saygısızlık etmis gibi olmak istemiyorum cok basarılı bir doktor kendisi ama ne biliyim hayal ettigim burun daha farklıydı, ben bunun benim sanssızlıgım oldugunu düsünüyorum. ne demeliyim doktoruma? ona göre para biriktirmeye calısıcam 1 yıl dolunca da revizyon olurum.

baslıkta yazdıgı gibi doktorumu cok seviyorum ve ona cok güveniyorum dogal güzel bir sonuc cıkarttı ama ben bu kadar dogal olacagını düsünmemistim eski burnumdan cok bir farkı yok revizyon konusunda da ondan baskasına olmak istemiyorum ama söylesem muhtemelen cok sıcak bakmıycak :KK43: ne demeliyim? emegine saygısızlık etmis gibi olmak istemiyorum cok basarılı bir doktor kendisi ama ne biliyim hayal ettigim burun daha farklıydı, ben bunun benim sanssızlıgım oldugunu düsünüyorum. ne demeliyim doktoruma? ona göre para biriktirmeye calısıcam 1 yıl dolunca da revizyon olurum.
Tatlım eğer kendi hatası varsa zaten ücretsiz yapar yada ufak bir düzeltme ise bunun için para talep edeceğini sanmam. Ancak revizyonu doktoruna şuan değil 1 yılın dolunca söylemen daha mantıklı olur. Hem burnun iyice oturur ve buna göre karar verirsin hemde hemen ameliyat sonrası beğenmedim tekrar yapın demiş gibi olmazsın :) bir yıl içinde zaten kontrollerin olacak ufak ufak biraz daha mı böyle olsaydı diye doktorunu alıştırıp söylemeni tavsiye ederim :)) çünkü gerçekten güzel bir burun yapmışsa sadece havalı değilse onuda üzmüş gibi olmazsın isteklerini burnun tamamen oturunca daha net bir şekilde anlatırsın mutlaka oda kabul eder bunu

canım yanlış hatırlamıyosam araştırırken senin doktorunun röportajını okumuştum %6 revizyon oranı olduğunu söylemişti. ozan balık değilmiydi? bencce kendisine kırıcı olmadan yapıcı bi şekilde daha havalı olmasını istiyorum diyebilirsin belki yüzüne uymayacağını düşündüğü için yapmamıştır ya da yapmıştır da şişlikler yüzünden belli olmuuyodur. sonuçta herkes ameliyat sonucunu beğenmeyebiliyor bu da her doktorun başına gelen bişey zevkler farklıdır. emeğine saygısızlık etmiş gibi olmazsın merak etme :) düzgün bi üslupla konuştuğun sürece o da yardımcı olmaya çalışacaktır

Back
X