Doktorumuzun manipülasyonu

tuna444

Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2023
8
4
16
46
Kızlar, bu gün kızımın yaşadığı durum hakkında önerilerinizi ihtiyacım var. Kızımda sosyal anksiyete durumu vardı. Özel bir hastane'de psikiyatri ye götürdüm. Birkaç görüşmeden sonra psikiyatri uzmanı terapi alması için psikoloğa yönlendirdi. Fakat kızım psikiyatri uzmanına daha çok ısındığı için onunla konuşmak istedi. Ayda 1 gidiyordu. Daha sonra psikiyatri doktoru kızımla ücretsiz konuşma teklifi yapmış, 2 haftada bir yarım saat konuşuyorlardı. Kızımı çok sevdiler. Kızıma kendi kızı için İngilizce dersini sevdirsin diye görüşme teklif etti. Yani Doktor'un kızı ile benim kızım online İngilizce ders yapacaktı. 2. görüşme olacağı gün kızım uyuya kaldı ve görüşme yapamadı. Telafi etmesine de izin vermedi. Bundan dolayı kızımı azarlamış, biz seninle ücretsiz konuşuyoruz bu kadar zamandır, sen ne yaptın gibilerinden. Kızıma yaptığı iyiliği yüzüne vurmuş. Kızım çok ağladı.
Sizce bu durumda ne yapmalıyız. Doktoru şikayet edeyim mi? Yoksa kadın haklı mı özür mü dileyelim. Görüşmeye devam etmeyecek tabiki. Nasıl bir yol izleyelim. Bir fikir verin.

Bence şikayet etmenize gerek yok. Ücretli olsun ücretsiz olsun. Nihayetinde kızınızın isteyerek olmasa da bir hatası olmuş ve ona tepki olarak yapmış. Durduk yere yapmamış. Hoş olmamış tabi ama anlaşılabilir bir durum bence… kusura bakmayın şu sebepten böyle oldu diye bir sebep söyleyip bir telafi seansı ayarlayın derim
Arada aslında karşılıklı çıkarlar üzerine kurulmuş bir ilişki var ve sizden kaynaklı bir problem olmuş. Hatayı kabul edip telafi etmek en mantıklısı bence

O doktorla muhatap dahi olmayın yaptığı teklif de yanlış çıkar ilişkisi nedir hastayla ben böyle saçmalık duymadım doktor bile üç kuruşun hesabını yapar olmuş sanki mal takas ediyor da İngilizce karşılığı Psikiyatri seansı hey Yarabbim

bence iki tarafta da hata var bu yüzden suçlu hatalı aramak yerine haftalık gidebileceği bir psikolog bulup yola devam etmek en mantıklısı

Sizi tanımıyorum yani tartışma değil istediğiniz eleştiriyi tarafsız yapcam o sebebden begenmezsenız begenmedım yapın geçin yorumumu ama bi kendınızi de sorgulayın karşı tarafla empati yaparak siz ne hissederdiniz .öncelikle çocuğunuza psikiyatri doktoru tarafından psikolojik şiddet uygulanmasını asla onaylamıyorum ! Yorumuma gecıyorum ⬇️

Yapılan iyilik yüze vurulunca yapılmamış olmuyor. o yapmasaydı sizde kabul etmeseydınız ! şimdi nie şikayet edeceksınız kadını ne diyeceksiniz etlerinden sütlerinden bedava faydalanıyorduk ama hata yaptık die kızdı mı diyeceksınız ? ,ayrıca kadın kendı alanıyla alakalı değil kızının verdiği dersle alakalı kızmış kadını kendı çocuğuna karşı mahcup etmıssınız ondanda özür dilemelisiniz .belki kadına da kızı yüklendi elaleme iyilik yapacam die benım vaktimi calıyorsun dedi belki sizin için kendı kızıyla tartışmak zorunda kaldı ?
o kadın sizi kime şikayet etsin. geniş düşünmelisiniz kadın kendısı vaktını vermıs yetmemıs kızınında vaktini vermıs sizin çocuğunuza. Üstelik özel hastanede çatır çatır parasını alabilicekken size yardımcı olmak istemiş . kadının kızına da helal olsun annesinin yaptığı teklifi kabul edip sizin kızınızla ilgilenmesi bile çok ince bir davranış . E karşılığında da hemen nie kadının mesleğine 💩 sürmeyi düşündünüz ? Nankörlük etmeyin iyilik yaparken ne münasebet demek gelmiyor aklınıza da başınıza kalkınca nie şikayet etmeyi düşünüyorsunuz, Helalleşip yollarınızı ayırmak bu kadar zor mu yani ?böylesi insanı gerçekten iyilik yapmaktan soğutur . o kadını şikayet etseniz kaç çocuğa daha belkide kötülük edeceksınız cunku muhtemelen o kadın sizin hareketiniz yüzünden bidaha kimseye yardımcı olmayacaktır . Ücretsiz hizmet aldığınız birini hastanede kaydınız bile olmuyordur bu durumda kime ne diyip şikayet edeceksınız onuda anlamadım 🤔Kızınızın yaşı büyükse yerine getiremediği sorumluluğu ıcın özür dilesin , yaşı küçükse alamadıgınız sorumluluk ıcın siz özür dileyin .bu arada kimse ücretsiz verdiği ders için telafi yapmak zorunda değil yani izin vermedi telafi için demişsiniz ama , sizin ki artık karşı tarafı kızdırmış .

Kızınız istemeden bir hata yapmış olabilir ama doktorun özellikle 'ücretsiz' tabirini kullanması bana biraz yanlış geldi haklı olsa bile..

Biz de zaten helalleşip bu doktorla görüşmesine son verdik. Konuyu kapattık. Ücretsiz görüşmeyi başta ben kabul etmedim yalnız, burda öyle anlaşıldı, kendisi ısrar etti. Herneyse olan oldu. Konuyu kapatıyorum.

Back
X