Doktorun Canımı Sıkan gereksiz Yorumu

Doktorun benim önceki dogumumla simdikinin arasindaki süre farkini bilmiyorduki doktor tıbbı açıklama yapmadı kişisel özel hayatımı aşaladı
bu uyarma degil ,şakada degil ,komikte degil
konu sahibi burada haklı ben olsam birdaha gitmem o doktora
kişisel algıladıgımdan degil anlayış tarzı ters bana

üç çocuk fazla diyenler olmuş üç çocukta yaşınızda gayet ideal bence ,Allah kolaylık versin hamileliginiz hayırlu olsun
biri kucaginda biri karninda biri de sirtinda olunca goruntu pek hos olmuyor allah kolaylik versin insaallah hayirli birrr insan olurlar

biri kucaginda biri karninda biri de sirtinda olunca goruntu pek hos olmuyor allah kolaylik versin insaallah hayirli birrr insan olurlar
bu güne odaklanmamak gerek bundan 5, 10 yıl sonra çok güzel bir aile tablosu olacak en son gittigim tatilde 4 çoçuklu bir doktorla tanıştım kızlar genç kız olmak üzereydi ve ailecek çok egleniyor gibi bir halleri vardı çok heveslendim benimde iki çoçugum var çalışmasam ve genç olsam birkaç tane daha düşünürüm çoçuktan büyük servetmi var bu dünyada

Sizin söylediniz eşleştirme bana uymuyor yani peşpeşe derken bebek doğunca kızım 5.5yaşınıda geçmiş olcak oglum allah nasip ederse 2.5 yakın olcak yani öyle aralarında ay hesabı varmış gibi algılamayın lütfen ve benide selsefilmiş gibi göstermeyin

Ne takıyorsun doktoru evlat gibisi yoktur eminim ki zaten güzel laf çakmışsın haddini bilsin işini yapsın. Hiç üzülme rızkıyla gelsin bebişin hayır mutluluk getirsin sonrası için korunma ve tedbir alırsın olur biter hayırlı olduktan sonra isterse 5 ister 6 olsun yeter ki zararı olmaz sağlıkla gelsin dünya ya inşallah bebeğin sevgiler

yaa kızlar beni hatırlayanız olur belki geçenlerde konu açmıştım üçüncü süpriz hamileliğme alışamadığıma dair.
Neyse bugün Doktora gittim Doktorun bana ilk sorusu yaşın kaç dedi 26 dedim kaçıncı dedi üçüncü gebeliğim dedim aynen şunu dedi nekadar hızlısın sen bugidişle 5-6 yaparsın. Zaten bu hamilelik süprız oldu daha alışamadım bu yorumdan sonrada çok sinirlendim bende dedimki o sinirle size fikriniz sormadım bakan ben doğuran ben size ne dedim ay ama çok üzüldümm :KK61:Şuan moralim çok bozuk zaten istemeden oldu bide ilk yorumu doktor yapınca oda böyle negatif olunca hepten üzüldüm :KK42:

bence dr haklı süpriz oldu diyorsun ( bu olay nasıl süpriz oluyorsa)

hormonların geçerliliğini yitinceye kadar 5-6 beklee süpriz şekilde beklee

bu güne odaklanmamak gerek bundan 5, 10 yıl sonra çok güzel bir aile tablosu olacak en son gittigim tatilde 4 çoçuklu bir doktorla tanıştım kızlar genç kız olmak üzereydi ve ailecek çok egleniyor gibi bir halleri vardı çok heveslendim benimde iki çoçugum var çalışmasam ve genç olsam birkaç tane daha düşünürüm çoçuktan büyük servetmi var bu dünyada
evet

Allah tamamını erdirsin kimseyi ilgilendirmez tabi sizin hayatınız.fakat anne olmak çok güzel olduğu kadar cokda zor kendi hayatınız bir anlamda bitiyor ama hayatta gelip geçiyor.yaşınız çok genç daha biraz dinlenmek sizinde hakkinizdi annelik kolay mi bir kızım var 18 aylik oldu daha yeni yeni kendime zaman ayırıyorum.hep ilgi hep oyun istiyor kiyamiyorum ama bazen çok bunaliyorim.yer 36 olacak ikinciyi yapmak zorundayım bana kalsa 5 yıl ara verirdim ama yarım müsait değil 6 sene olmadı bebegimiz kısmet napalim.
ben bu 6 senede esimle gezdim tozdum yedim içtim uyudum öğleye kadar.
cocuk oldu hepsi bitti yada çok azaldı.ilerde biraz daha yas alinca anlarsınız gençlik bidahs gelmez hayat biter siz geride kalırsınız sonra üzülür sunuz erken yaslanirsiniz çünkü yukunuz ağır.insallah bundan sonra iyi korunun ki çocuğun sorumluluğu ağır ve hep anne ye muhtaclar.sağlıkla alın kucaginiza ve istemeden oldu demeyin bebek buyur yine öyle derler hep yazık istenmediğini düşünür.o minik melek sans getirsin alesine ve Allah size kolaylık versin...

Süprizse vardır allahın bir bildiği. Sana bir lütüf bence. Kısmetiyle gelsin inşallah. Hiç böyle boş sözlere aldırış etme. Gelecekte gelecek ne güzel günleriniz olacak. Bende senin gibi 2. Alışamamıstım süpriz olunca simdi doğum yaklaştıkca rabbim onunda sevgisini heyecanını ayrı verdi çok şükür. Hayırlı uğurlu olsun

Back
X