kızlar sıze sormam gereken bıse var lutfen yardım edın kızım yıne cok az kılo almıs.dr.um bana su lısteyı verdı ama anlamadıgım su kızım bunları yedıgı zaman sadece 2 kere anne sutu almıs oluyo ee bu yetıcekmı sızlerdemı boyle beslıyosunuz..ayyy kafayı yıycem.
Saat 7:00 anne sutu
Saat 10.00: Meyve puresı
Saat 13.00: Sebze puresı
Saat 16.00 Yoğurt
Saat 20.00 Kaşık Maması veya Muhallebi
Saat 24.00 anne sutu
gece kalkarsa bıde anne sutu alcak ama benım bebısım genelde gece kalkmıyo
kızlar sıze sormam gereken bıse var lutfen yardım edın kızım yıne cok az kılo almıs.dr.um bana su lısteyı verdı ama anlamadıgım su kızım bunları yedıgı zaman sadece 2 kere anne sutu almıs oluyo ee bu yetıcekmı sızlerdemı boyle beslıyosunuz..ayyy kafayı yıycem.
Saat 16.00 Yoğurt
Saat 24.00 anne sutu
kızım5.5 aylık ve 6.700 kg
Saat 16.00 Yoğurt
Saat 24.00 anne sutu
herkese tesekurler...dun beslenme uzmanıyla konustum ve cozum bulduk.yogurduda anne sutuyle yapcam gecede anne sutu kesın vercem bebegım uyanmasada ben uyurken vercem.kasık mamasınında anne sutuyle yapılanını verdımmı tamam oluyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?