Doktorun verdiği beslenme listesini uygularsam,bebeğim iki kez anne sütü almış oluyor

CINCIK

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
718
0
116
İstanbul
kızlar sıze sormam gereken bıse var lutfen yardım edın kızım yıne cok az kılo almıs.dr.um bana su lısteyı verdı ama anlamadıgım su kızım bunları yedıgı zaman sadece 2 kere anne sutu almıs oluyo ee bu yetıcekmı sızlerdemı boyle beslıyosunuz..ayyy kafayı yıycem.

Saat 7:00 anne sutu

Saat 10.00: Meyve puresı

Saat 13.00: Sebze puresı

Saat 16.00 Yoğurt

Saat 20.00 Kaşık Maması veya Muhallebi

Saat 24.00 anne sutu

gece kalkarsa bıde anne sutu alcak ama benım bebısım genelde gece kalkmıyo

cnm kızın kaç yaşında yada kaç aylık kaç kilo peki?

bence başka bir doktora daha git günde 2 kere süt verirsen iyice sütün azalır

kızım5.5 aylık ve 6.700 kg

canım benim bir kere senin bebeginin kilosu gayet normal zayıf degilki
sen çocugun emdigi sürece anne sütüne devam et
azaltma daha küçük çünki
ek gıdalardanda sebze çorbaları ve yogurt ver onun haricinde sürekli emdir bence

canım dr una sorsaydın keşke neden böyle bir liste vermiş.
ben şunu düşündüm senin sütün bebeğe yaramayabilir. benim bi arkadaşım çalışıyordu sütünü bırakıyordu eve. çocukta kilo alımı yok gibiydi dr böyle bir liste verdi kabul etmedi sütümü verecem diye inat etti. sonra pes etmek zorunda kaldı. bazı annelerin sütü bebeğine yaramayabilir dr bence bunu denemek için sana bu listeyi vermiş olabilir
sakın kendini suçlu hissetme ne güzel ki bu güne kadar anne sütü verebilmişsin

cıncık benim kızım 6 aylık bende aynen bu listeyi uyguluyorum ama ben aralarda yaklaşık 3 saatte bir emziriyorum hatta yetmezse mama bile veriyorum benim kızımın kilosu daha bile az fakaaatttt şöyle bir durum var

benim kızım yaklaşık 3 aydır 200-300 gr alıyordu gazının olması az kilo alması ve vücudunda hafif kuruluk olması nedeniyle alerji testi yaptırdık ve görüldüki yumurtaya alerjisi varmış yani benim yediğim yumurta yüzünden az kilo alıyormuş ve gazı oluyormuş ama dr her bebekte farkeder ama genelde anne sütü yeterliyse ve bebek az kilo alıyorsa altında bir problem (alerjik gibi) olur dedi ve akabinde ek gıdalara geçiş yaptık ben yumurtayı kestim kızımda zaten yumurtalı yiyceği gıdalar kısıtlıydı bebe bisk. yumurta sarısı gibi onlarıda vermedim bakalım cuma günü tartıda ne çıkıcak ama eminim geçen aylara göre daha iyi kilo almıştır

bence başka bir dr a git bi konuş bakalım
inşallah bundan sonra güzel kilo alır bebişin listeleride çok tınlama verebildiğin kaddar anne sütü ver

herkese tesekurler...dun beslenme uzmanıyla konustum ve cozum bulduk.yogurduda anne sutuyle yapcam gecede anne sutu kesın vercem bebegım uyanmasada ben uyurken vercem.kasık mamasınında anne sutuyle yapılanını verdımmı tamam oluyo.

canmm anne sütü ile nasil yogurt yapiyosun bi aciklar misin ??
yani oluyomus mu?:26:

cıncık dr un bebeğin az kilo almış diye ek gıdaya geçmiş.benim kızım 6.ayına girdi bende ek gıdaya geçtim.bebeklerimiz büyüdü sütümüz artık yetmiyor.sen listeyi uygulamaya çalış ama o listedeki saat aralarında yine anne sütü vermeye çalış.mesela saat 10.00 ila 13.00 arasında bir şey vermemezlik etme mutlaka emzir.hem sütün azalmaz hemde yavrun anne sütü alır kuzucuk.bebeğini sağlıkla büyütmen dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…