• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktorun yanındaki kişiyi odadan çıkarma hakkım yok mu?

Ayy ne gıcık hareket ben bile sinir oldum sizin devlet doktorumu bilmiyorum ama benim özel hastanede başıma böyle bişey gelmişti (özel. Olmasına rağmen ) gebelik şüphem var diye gittim evde test yaptım pozitif çıktı ddim biz o testlere güvenmiyoruz ddi beni yatırdı çatala rahme baktı kalinlasma var dedi ama adette de kalınlaşır dedi ve aniden rahmine vakum soktu ve iltihap çekti ıyyy senin iltihabın var halla gibi bişey dedi tiksinerek utandım orda bişey diyemedim sonra ben kendimce kan verdim ve hamileymisim meyer o kontrolden sonra benim değerlerim artmadı nihayetinde kürtaj oldum.
Özele gidiyorum geçmiş olsun sizede o muayeneden dolayı olmuş olabilir mi

Özele gidiyorum geçmiş olsun sizede o muayeneden dolayı olmuş olabilir mi
Ben öyle düşünüyorum çünkü muayneden 1,2 kaç gün sonra kahve rengi lekelenmelerim basladı ve durmadı yinede bilimsel bı kanıtım yok ama çevremde kime soylediysem çok sakicanli bı durum fln ddiler bilmiyorum şuan tekrar hamileyim ztn eyer bundada aynı şeyleri yaşarsam doktor hatası değildir derim.

Back
X