Doktoruna dava açan var mı?

Hukukta bu tarz davalar icin eser sozleşmesi diye bir madde var yani şekil bozukligu davasi açıp kazanmanız için doktorla önceden şeklinin nasıl olacağını açıkça belirttiği bir sözleşme imzalamış olmalısınız yoksa söylendiği gibi ciddi bir bozukluk tibbi bir sorun olmadan sonuç alamazsınız

Hukukta bu tarz davalar icin eser sozleşmesi diye bir madde var yani şekil bozukligu davasi açıp kazanmanız için doktorla önceden şeklinin nasıl olacağını açıkça belirttiği bir sözleşme imzalamış olmalısınız yoksa söylendiği gibi ciddi bir bozukluk tibbi bir sorun olmadan sonuç alamazsınız

Eser sözleşmesinin yazılı yapılma zorunluluğu var mı sizce? Yargıtay sizin düşündüğünüzü düşünememiş anlaşılan.

Eser sözleşmesinin yazılı yapılma zorunluluğu var mı sizce? Yargıtay sizin düşündüğünüzü düşünememiş anlaşılan.
Eser sözleşmesi sozlu olunca ispat edilemez ve büyük bariz bir sorun yoksa eser sözleşmesi ihlali sayılmaz.Ya bi tane örnek bulmuşsun hep ayni şeyi soylüyorsun tamam bacim bi sen biliyorsun sanki millet burda dava açıp 3 5 yil uğraşip bi sonuç alamayınca senin ćıkarin ne olacak millete bos vaat verip gaza getirip 2 3 ornekle sonra söğüşleyen avukatlar gibi konuşuyorsun.

Eser sözleşmesi sozlu olunca ispat edilemez ve büyük bariz bir sorun yoksa eser sözleşmesi ihlali sayılmaz.Ya bi tane örnek bulmuşsun hep ayni şeyi soylüyorsun tamam bacim bi sen biliyorsun sanki millet burda dava açıp 3 5 yil uğraşip bi sonuç alamayınca senin ćıkarin ne olacak millete bos vaat verip gaza getirip 2 3 ornekle sonra söğüşleyen avukatlar gibi konuşuyorsun.
burada bir cok doktor sekreteri ve doktor musteri bulmak icin foruma uye oldugu gibi avukatlarda dolasiyor olabilir yada avukat sekreterleri.
boyle afaki sozlerle dava acin hakkinizi arayin demekle olmuyor.
gercekte dava acanlar dava surecinde olanlar yazsin onlari dinleyelim. 1 kisi dava kazanmis sizde acin vs bu doktorun bi tane guzel sonucunu gorup ameliyat olmaya benziyor. Ama gelelim ki is oyle degil. Beniz yazdikl
Şu yazınızın içinde o kadar yanlış bilgi var ki düzeltmeye uğraşamayacağım, nasıl biliyorsanız öyle yapın.
burada bir cok doktor sekreteri ve doktor musteri bulmak icin foruma uye oldugu gibi avukatlarda dolasiyor olabilir yada avukat sekreterleri.
boyle afaki sozlerle dava acin hakkinizi arayin demekle olmuyor. herkes para pesinde

gercekte dava acanlar dava surecinde olanlar yazsin onlari dinleyelim. 1 kisi dava kazanmis sizde acin vs bu doktorun bi tane guzel sonucunu gorup ameliyat olmaya benziyor. Ama gelelim ki is oyle degil.
Benim yazdiklarimin hepsi dogru canim bu arada. Senin bi sey bildigin atip tutuyorsun bu arada git birkac avukatla konus anlarsin ne demek istediklerini. Kendi kafana gore yada gazeteden okuduklarini anlatiyorsun herhalde. Benim bosanma davam bile 3 yil surdu sen hangi ulkede yasiyorsun farkindamisin

Ben bu forumda 10 yıldır üyeyim ve aktif olarak yazıyorum. Buradan birçok insanla tanıştım, her hafta görüşüyorum her gün konuşuyorum.

Siz dün üye olmuşsunuz, sadece bu başlığa cevap yazmışsınız. Bundan başka hiçbir yazınız yok. İnsanları hiçbir gerekçeye/bilgiye dayanmayan yalan yanlış beyanlarla hakkını aramaktan caydırmaya çalıştığınıza, yanılttığınıza ve karşınızdakini itham edip saldırdığınıza göre siz doktor sekreteri olmalısınız ve üye olur olmaz sadece bu başlığa yazmanız da bunu doğruluyor.

Daha önce dava açan var mı demişsiniz sizinle Yargıtay’ın son kararını paylaştım. Daha ne istiyorsunuz ikna olmak için? Birisi dava açmış en son ve kazanmış. Bundan ala ispat veya emsal mi olur? Ama sizin amacınız bilgi edinmek değil, yanında çalıştığınız doktoru korumak anlaşılan.

“Atıp tutuyorsun” “Söğüşlemek” “Bacım” “Gaza getirmek” gibi nezaket dışı kelimeler kullanan, tanımadığı birine karşı üslubunu ve usturubunu ayarlayamayan kişilere daha fazla cevap vermem. İyi günler

Son düzenleme:
ben doktor sekreteri olsam bu konuyu gundem de tutup forumda 1. siraya tasiyip dava acan varsa kazanan varsa paylassin burdakilere yol gostersin dermiyim.
hic akla mantiga sigiyo mu bu
oyle afaki konusmakla olmuyor bu isler
o kadar dava surecindeyim diye yazanlar var forumda bunlar buraya yazsin bi baslik altinda toplansin ve millet gercekleri ogrensin
ama hakkinizi arayin 70000 Tl kazanirsin en az 3 revizyon parasi kazanirsiniz bla bla bla... kac kisi burayi okuyor niye bi kisi cikipta seni desyeklemiyor.
bu sureci yasayanlardan dinleyelim bence
10 yildir buraya uye olman bu konu hakkinda bilgi sahibi mi yapiyor seni
Doktor yada avukati mazeret bildirip gelmeyebilir davaya diyorum ona bile nasil oyle sey olur diye sacma bi cevap veriyorsun. Bu konulari bildigini hic sanmiyorum

Tasarlanan şekil dediğiniz fotoğrafın altında burnun böyle olacağının garantisi yoktur, bu fotoğraf hukuki olarak kullanılamaz gibi ifadeler yazıyor. Yani bir şey çıkmaz.

Onu bunu bilmem ama bu sitede sadece revizyon diye ararsanız yuzlerce magdur olan hasta var ( sayi kesin binin uzerinde sadece bu sitede) ustelik bunlarin onemli bi kismi ciddi paralar harcamis ( aralarinda 30-40 bin harcayipda burnu eskisinden kotu mahvolanlar var, 4 kere 5 kere revizyon olan da var )
Ama tazminat diye aradigim zaman hic bir sonuç gormuyorum . Ha birisi yazmis 1 kisi dava açmiş kazanmiş diye onunda nasil kazandigi belli degil. Bin kisi dava acipta 1 kişi kisi kazaniyorsa kazanma şansin çok düşük demektir.
Ama bu kadar magdur insan burda gordugum ve onemli bir kisminin maddi durumuda dava açmaya yetecek kadar iyi cunku aralarinda cok ciddi ameliyat parasi odeyipde magdur olanlar var.
Ve muhtemelen onemli bir kismi bu sureci başlatmiştir.
Buraya yazsinlar başlarindan geçenleride ( olumsuz sonuç alsalarda ) ogrensek Türkiyede ki bu sureç nasil işliyor.
Sonuçta avukatlara da guven olmuyor onlarda doktorlar gibi para peşinde herkes bu ulkede hallederiz sorun degil modunda sen yeterki odeme yap ama gercekte neler oluyor bu ulkede deneyimli arkadaşlardan duymak lazım tecrubesi olanlar paylaşim yapsin lütfen

Onu bunu bilmem ama bu sitede sadece revizyon diye ararsanız yuzlerce magdur olan hasta var ( sayi kesin binin uzerinde sadece bu sitede) ustelik bunlarin onemli bi kismi ciddi paralar harcamis ( aralarinda 30-40 bin harcayipda burnu eskisinden kotu mahvolanlar var, 4 kere 5 kere revizyon olan da var )
Ama tazminat diye aradigim zaman hic bir sonuç gormuyorum . Ha birisi yazmis 1 kisi dava açmiş kazanmiş diye onunda nasil kazandigi belli degil. Bin kisi dava acipta 1 kişi kisi kazaniyorsa kazanma şansin çok düşük demektir.
Ama bu kadar magdur insan burda gordugum ve onemli bir kisminin maddi durumuda dava açmaya yetecek kadar iyi cunku aralarinda cok ciddi ameliyat parasi odeyipde magdur olanlar var.
Ve muhtemelen onemli bir kismi bu sureci başlatmiştir.
Buraya yazsinlar başlarindan geçenleride ( olumsuz sonuç alsalarda ) ogrensek Türkiyede ki bu sureç nasil işliyor.
Sonuçta avukatlara da guven olmuyor onlarda doktorlar gibi para peşinde herkes bu ulkede hallederiz sorun degil modunda sen yeterki odeme yap ama gercekte neler oluyor bu ulkede deneyimli arkadaşlardan duymak lazım tecrubesi olanlar paylaşim yapsin lütfen
Bilinçlendirmek adına yaşananlar paylaşılmalı.

Back
X