Doktorunuz nasıl?

BubleGum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2008
199
0
96
İstanbul
Kızlar doktorunuz size karşı nasıl davranıyor? Ben 15 gün önce ikili test yaptırdım. biz sizi arayıp haber vericez dediler. 5 gün sonra ben aradım doktoru sormak için , daha sonuç çıkmamıştır çıktığı zaman sizi ararlar dedi. Ama bir bilgisayarına bakıp ta kontrol etmedi. şimdi 15 gün geçince artık ben istedim sonucumu mail attılar. meğer 3 gün sonra hazırmış sonucum. doktoruma tam güvenemiyorum nedense ben mi kuruntu yapıyorum yoksa o mu öyle hissettiriyor bana bilmiyorum. :uhm:

Bende doktorumdan çok memnunum. 3 yıldır aynı doktora gidiyorum.Doktora inanmak ve güvenmek çok önemli.

Kızlar doktorunuz size karşı nasıl davranıyor? Ben 15 gün önce ikili test yaptırdım. biz sizi arayıp haber vericez dediler. 5 gün sonra ben aradım doktoru sormak için , daha sonuç çıkmamıştır çıktığı zaman sizi ararlar dedi. Ama bir bilgisayarına bakıp ta kontrol etmedi. şimdi 15 gün geçince artık ben istedim sonucumu mail attılar. meğer 3 gün sonra hazırmış sonucum. doktoruma tam güvenemiyorum nedense ben mi kuruntu yapıyorum yoksa o mu öyle hissettiriyor bana bilmiyorum. :uhm:

cnm drun ilgisiz davranmış özellikle konu ikili test.benim drum bu konuda çok hassastı sanırım dr tercihini birkez daha gözden geçirmende fayda var derim ben

valla bende dr memnun değilim acayip ilgisiz ama işinin ehli diyebilirim çok tecrübeli ve bilgili bi dr ama beni rahatlatamıyor bazen çok fazla hastası olduğu için çok yoğun ama doktoruma güveniyorum bu yüzdende onu bırakamıyorum........

ah kızlar ah bende aynı dertten muzdaribim ya ben çok stres yapıyorum.daha 7 haftalık hamileyim doktora 1 kre gittim yarın pazartesi yine gidicem ama ilk doktoruma degil kadın şöyle bir baktı hmm iyi tamam 15 gün sonra tekrar gel dedi çıkarttı bu ilk hamileligim ama duydugum kadarıyla kilo kontrolümü falan yapması gerekiyordu ben daha çok erken olmasına ragmen hiç bir kıyafetime girmiyorum ümraniye çevresinde oturupta iyi bir hastane ve doktor bilen varmı ben ilk konrolümü erdem hastanesine gitmiştim

ben türkiyedeki doktorumdan daglar kadar memnundum...6ay aramasam o arardi.ama burdaki doktorum biraz bosveren biri sanirim..benimde sonuclarim gec cikti ve evede göndermelerini istedim ama hala göndermediler...

bende doktor sorunu yaşadım. ilk gebeliğimi yaşıyorum bunun için herşeyime dikkat ediyorum yani dktorum ilgisiz birisi değildi ama kapıdan çıkınca herşeyi unutan bi yapısı vardı gebeliğimin 18. haftasına kadar ona gittim ama ilgisizliğindende bıktım onun için hiçbir teste gerek yoktu. ikili üçlü şeker yükleme. bende merakımdan sorunca ne gereği var paranı boşa harcama falan diyordu. bende değştirdim doktorumu ve şimdi öylesine içim rahatki herşeyi çok iyi anlatıyor yapmam gerekeni sakınmam gerekeni yemem içmemi.. Allah razı olsun ondan. kadının halinden kadın anlıyor. bence bu böyle.. belki gidden vardır 500 evler şafak hastanesinden defne dilek dağlar...

begenmediysen hic düşünme degiştir derim benim doktorum cok iyi ayıma haftama göre bunları yaşıyormusun diyor unutugum soruları hatırlamama yardımcı oluyor cok sakin dinliyor anlat daha neler var diyor detayına kadar anlatıyorum cünkü karşılıgında iyi hissediyorum cok iyi morelde veriyor cok memenunun vallahi ne diyim

izmirde olanlarada askeri hastanenin doktorunu tavsiye ederim arkadaslar...canımın içi bitanecik doktorcum :1hug:a.s.

Benim doktorum cok ama cok iyi bir derdim oldugunda önüme diz cöker, beni dinler bana sarilir,arkadas gibiyiz.(kendisi bayan ,yanlis anlamayin ha...)!

valla benim dr um çok şeker arkadaş dost abla gibi onunla her konuda rahatcana konuşuoyruz komşularımı bile şikayet ediyorum o derece yani onu çok seviyorum ayrıca test sonuçları çıakr çıkmaz da arar bir derdin varsa elinden geldiğince yardım eder iyki onu tanımışım canım benim birtanem :1hug:

istanbuldaki doktorum harikaydı. ama ben evlendiğimden beri (3 senedir) bodrumda yaşıyorum ve burda da herkesin adını söylediği doktora gittim, adam hiç sıcak değil, çok soğuk. eskiden sorunum olduğunda istanbuldaki doktoruma gidiyordum ya da arıyordum. hala konuşuyorum zzatem onunla. burdakine hiç güvenmiyorum açıkçası. mesela dün bir arkadaşımla görüştüm, doğumu çok yakın onun. 5. ayına kadar vitamin ve folik asit kullandırmış doktoru. benim doktorum keseli 2 hafta oldu. kullanmana gerek yok dedi. şimdi gene istanbula gideceğim. doktoruma da danışacağim orda. 2li testin sonucunu bile vermemiş eşime. bende kalsın demiş. sonuç olarak da bilgi yok. sadece problem yok demiş. çok dertliyim bu konuda. herkes iyi olduğunu söylüyor ama ben ısınamadım. :(((

ah kızlar ah bende aynı dertten muzdaribim ya ben çok stres yapıyorum.daha 7 haftalık hamileyim doktora 1 kre gittim yarın pazartesi yine gidicem ama ilk doktoruma degil kadın şöyle bir baktı hmm iyi tamam 15 gün sonra tekrar gel dedi çıkarttı bu ilk hamileligim ama duydugum kadarıyla kilo kontrolümü falan yapması gerekiyordu ben daha çok erken olmasına ragmen hiç bir kıyafetime girmiyorum ümraniye çevresinde oturupta iyi bir hastane ve doktor bilen varmı ben ilk konrolümü erdem hastanesine gitmiştim

Canım evet ilk muayenende kilonu ve tansiyonunu ölçmesi gerekiyordu doktorunun. Ben de ilk başta erdem hastanesine gitmeyi baya düşünmüştüm ama iyi ki gitmemişim. Ben de Ümraniye'de ki Hisar hastanesine gidiyorum. Bir tanıdığımın doktoru olduğu için gidiyorum ama dediğim gibi bir türlü tam güvenemiyorum sanki aceleye getiriyor herşeyi gibi geliyor bana. Belki işini iyi biliyor olabilir bilmiyorum ama benim sorduğum sorulara ayrıntılı cevap versin , ilgilensin istiyorum ben.

begenmediysen hic düşünme degiştir derim benim doktorum cok iyi ayıma haftama göre bunları yaşıyormusun diyor unutugum soruları hatırlamama yardımcı oluyor cok sakin dinliyor anlat daha neler var diyor detayına kadar anlatıyorum cünkü karşılıgında iyi hissediyorum cok iyi morelde veriyor cok memenunun vallahi ne diyim

Değiştirmeyi düşünüyorum ama bildiğim tek doktor var arkadaşımın gittiği çok iyi bir doktormuş ama o da prof. çok pahalı muayenesi. mecburen gidiyorum buraya. Tahlilleri de çok pahalı hem çok para veriyoruz hem de beklediğimiz ilgiyi göremiyoruz.

bende ilk defa arkadaşımın tavsiyesiyle özel göztepe hastanesinde çalışan bir dokdora gittim ilk defa gitmeme rağmen ona güvenmemi sağladı gerçekten açıklayıcı ve ilgili bir doktor yalnız bana b,raz uzak hamile kaldıktan sonra gidemem heralde türkiye hastanesine giden varmı aranızda ordaki doktorlar nasıl acaba

MÜKEMMEL Bİ DOKTORUM VAR.İLGİLİ,ANLAYIŞLI,ÇOK BİLGİLİ Bİ DOKTOR.DOKTORUMA HERKEZDEN HERŞEYDEN ÇOK GÜVENİYORUM BEN.KONU NE OLURSA OLSUN HİÇ ÇEKİNMEDEN ARIYORUM VE FİKRİNİ ALIYORUM HER KONUDA ELİNDEN GELDİĞİNCE YARDIMCI OLUYOR.ÇOK DİKKATLI,BİLGİLİ VE İYİ HUYLU.TEST SONUÇLARINI SÖYLEMEK İÇİN HİÇ BEKLEMEZ HEMEN ARAR SÖYLER.BENİMLE MUTLU OLUR,BEN ÜZÜLDÜĞMDE O DA ÜZÜLÜR.HAYATTA TEK DEĞİŞTİRMEYECEĞİM DOKTORDUR.
KİŞİLİĞİYLE,DOKTORLUĞUYLA,İNSANLIĞIYLA MÜKEMMEL Bİ DOKTOR BENİM DOKTORUM.VE BEN ONUUU ÇOKK SEVİYORUM..
DOKTORUM:BURSA JİMER DE DR.JALE GÜRLÜLERa.s.

bende memnun değilim doktorumdan.varmı çok ilgili dediğiniz bi doktor ümraniye civarlarında??

valla bende doktor araştırıyorum.atlasa gidecktim.kötü dediler.iyide diyen oldu.kafam karıştı.şimdi 2hastaneden birinde karar vericem ümraniye hospitalium dört dörtlük dediler gidenler.bide kozyatağı central hospital.ama hospitaliumun odaları falan çok güzel.tertemizmiş..doktorlarıda iyiymiş.ikisinede muayeneye gidip bakıcam.fiyat ve ilgi bakımından hangisi uygunsa onu seçicem.seninde aklında olsun hospitalium

Back
X