Doktorunuz nasıl?

Kozyatağı Central Hospital'da Meltem Hanım'ı kesinlikle tavsiye ederim. hayatımda insanı bu kadar rahatlatan, bu kadar esprili bir doktor daha görmedim. Saçma bile olsa tüm sorularıma sabırla ve şakayla cevap veriyor, herseyin doğalından yana bir uzman. Odaya girer girmez güler yüzle karşılıyor. En son kontrole gittiğimde, ultrasonda bebeğin hareketlerini gördükçe resmen konuşarak sevdi. Bence gidip denemenizde yarar var. Hamile olduğumu öğrendiğimden beri Meltem Hanım'a gidiyorum ve değiştirmeyi de düşünmüyorum açıkçası.

::1no2:arkadaşlar ben henüz hamile deyilim doktor ve hastane araştırıyorum .medipolde(koşuyolu) yada hisar internetinantal(ümraniye) bu ikisnden biri olucak hastane . bu hastanelerde doğum yapan yada buralarda çalıian kadın doğumcu tavsiye edebilecek olan varsa bana yardımcı olsun lütfennnn.medipolde leyla altuntaş diye bir doktor var onu çok övüyorlar ama hisardaki hiçbi doktoru bilmiyroum tavsiyelerinizi bekliyorum

ben isra 3,5 aylık hamileyim şu an ..3-4 doktor değiştirmemden sonra defne hanıma bu cuma ilk kez gidicem nasıl bi doktor olduğunu bilmiyorum tavsiye üzerine gidicem inşallah beğenirim bu sefer buı doktoru nasıl iyi bi doktomu biraz daha anlatırmısın ? :))

Back
X