dokturum ilk 3 ay fazla kendinizi kaptirmayin dedi :(

gulum66

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2012
307
85
123
gittigim doktur ilk 3 ay esimle bana kendinizi fazla kaptirmayin dedi normal mi sizce oyle demesi yoka saçmaliyomu ???

gittigim doktur ilk 3 ay esimle bana kendinizi fazla kaptirmayin dedi normal mi sizce oyle demesi yoka saçmaliyomu ???

hangi konuda kaptırmıcakmışsın kendini cinsellik olarakmı yoksa bebek içinmi bebek içinse allah korusun ilk 3 ay düşük riski oluyor ya ondan demiştir herkez için geçerli bu durum sen içini ferah tut kendini üzme hayırlısı

bebek le ilgili kaptirmayin dedi evet biliyorum ilk 3 ay tehlikeli ama oyle demesi daha cok korkuttu, biz bu bebegi 6 sene bekledik neyse hayirli

ya ne dengesiz doktorlar var :))) korkma içini ferah tut , biz ne yaparsak yapalım bence düşecek bebek düşüyor, sen kendini fazla yorma dikkat et bişeycikler olmaz allahın izniyle..

eskiler çocuk 6 aylık olana kadar hiçbir hazırlık yapmaz karınları büyümeden kimseye söylemezlermiş bile. doktor haklı aslında ama bu bütün gebeler için geçerli bir durum sadece sana özel değil veya sende bir sorun olduğundan değil. kalp atışları görüldükten sonra düşük ihtimalin çok çok azalıyor zaten 7-8. hafta gbi o da.. sen olumlu düşün sağlıklı beslen yeter. sadece alışveriş, isim düşünme, vs gibi şeyleri 3. aydan sonraya bırak yani.

doktorun haklı, sonuçta ilk 3 ay düşük riski daha fazla oluyor

o değil de insanlar hakkında yok saçmalıyo mu yok dengesiz, böyle konuşmanız ne kadar rahat yahu

doktorun haklı, sonuçta ilk 3 ay düşük riski daha fazla oluyor

o değil de insanlar hakkında yok saçmalıyo mu yok dengesiz, böyle konuşmanız ne kadar rahat yahu

sanırım meslektaşız. doktorlar hakkındaki klasik yorumlar böyle. üzücü.

sıkma canınını arkadaşım iyi düşün iyi olsun hayırla sağlıkla al yavrunu kucağına inşallah

herkeze tskler insallah allahin izniyle bisey olmaz optum hepinizi :):)

sanırım meslektaşız. doktorlar hakkındaki klasik yorumlar böyle. üzücü.

evet bir doktorun yeni hamile kalmış bir insanın moralini bozması saçma ve dengesiz bir durum kusura bakmayın, kendine dikkat et vs diyebilir ne demek kendini fazla kaptırma ya da ilk 3 ay dikkat et diyebilir, sonuçta bende kadın doğumcuya gidiyorum ve çok memnunum her doktor böyle değil ayrıca her meslekte var böyleleri maalesef işinizi düzgün yapıyorsanız alınmayın bence .. bazı kadın doğumcular fazla moral bozucu kusura bakmayın yanii sonuçta ilk aylarda ve tüm hamilelik boyunca moral önemli..

benim doktorumda ailene söyleme demişti benimde garibime gitmişti ama onlara her şey sıradan geldiği için bazen bizim psikolojimizi anlamayabiliyorlar takma sen inş her şey yolunda gider

benim doktorum henüz sadece kese göründüğü dönemde kese var bebeğin kalp atışları için 2 hafta sonra tekrar gel demişti. kese göründüğünden rahatlıkla hamilesin diyebilirim ama kalp atışını henüz dumadığımızdan bizim için %50 hamilesindir. bunu kötüye yorup moralini bozma bu bütün hamileliklerde böyledir. kendine dikkat et 2 hafta sonra kalp atışları için gel ondan sonrada hamileliğmizin tadını çıkartalım demişti. Bende aileme söylemek için o iki haftayı beklemştim neolur ne olmaz diye.

2 hafta sonra kalp atışını duyunca ben doktora nasıl yeri sağlammı kalp atışları nasıl filan diye soruyorum doktoum korkmaa herşey çok iyi böyle şeyler sorma yaa keyfini çıkar hamileliğinin içinde 2.bir kalp var seninle atan gerisini boşver tadını çıkar bu günlerin sen bir anne adayısın artık demişti.

canımm sakın kendini üzmee tüm hamileliklerin ilk 3 ayı risklidir aslında doktorun biraz daha dikkat etmen gerektiğini söylemeye çalışmış ama tabi kulllandığı ifadeler yanlış ama doktorları da çok acımasız yargılamak yanlış biz tabiki her hasta gibi özenli kibar davranmalarını istiyoruz haklıyız tabi ama onlara da biraz hak vermek lazım benim doktorum çok iyi bir bayan ultrasonla baktığında Allaha çok şükür bir sorunu yok diyor hep nasıl hoşuma gidiyor :)))) ama sadece bir gün bir kaç saat randevu için bekledim ve nelere şahitı oldum acil kanamalı gelen hastalar ateşi çıkanlar ailecek gelen kalabalıklarr burası özel hastane deyip randevusuz girmeye çalışanlar valla işleri çok zor insanla uğraşmak onlara laf anlatmak gerçekten sabır işi doktorum 2 sezeryan yaptı sonra geldi tekrar randevuları aldı ne kadar zor yaaa Allah yardımcıları olsun onların da bizim de senin doktorunun da olumsuz bir anına denk gelmiş olabilir yoksa kötü biri ol. hiç düşünmüyorum hiç üzülme inş. hiçbir sorun olmaz komşumun sürekli kanamaları oldu kesesi yamuktu önceden bir düşüğü vardı sık sık acle gidiyorduu ama şu an doğuma bir ay kaldı :) çok şükür sen moralini yüksek tutve kendine dikkat et ağır iş yapma sürekli ayakta kalma raflara uzanma benim 4. ayım ama geçen kanamam oldu ve doktor progestan verdi 10 gündür evde yatıyorum sonuçta ilk 3 ay değil her zaman özenli olmak lazım nazlı bebişleriz biraz nerdeeee annelerimiz gibi dayanıklı olmak bebişlerimizde biz de nariniz dua edelim hayırlısıylabebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…