Maritsa Bazen sktri cekmek lazim Kayıtlı Üye 12 Kasım 2011 4.185 25 108 İzmir 3 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Maritsa #1 Yanak dolgunlaştırmak için doku kokteyli yaptıranlar var mı ?
E eda132 Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Ocak 2012 200 0 116 Eskişehir 20 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Maritsa #2 Ben de bunu çok merak ediyorum, bir kişi bile yok yapıran aslında çok iyi bir yöntem sanırım yapan doktor çok az, Onur Erol yapıyor başka yapan var mı
Ben de bunu çok merak ediyorum, bir kişi bile yok yapıran aslında çok iyi bir yöntem sanırım yapan doktor çok az, Onur Erol yapıyor başka yapan var mı
Maritsa Bazen sktri cekmek lazim Kayıtlı Üye 12 Kasım 2011 4.185 25 108 İzmir 21 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Maritsa #3 Keşke Ajda Pekkan burda olsa da ,ondan öğrensek :) Herşeyi sorardık ona Bu işlemi Onur Erola yaptırmış ,başka yaptıran ünlülerde var. Son düzenleme: 21 Haziran 2012
Keşke Ajda Pekkan burda olsa da ,ondan öğrensek :) Herşeyi sorardık ona Bu işlemi Onur Erola yaptırmış ,başka yaptıran ünlülerde var.
E eda132 Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Ocak 2012 200 0 116 Eskişehir 21 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Maritsa #4 sertab erenerdeki inanılmaz değişimi farketmişsindir aslında herkes değişiyor,keşke yaptıran yorum yapabileccek biri olsa çok mu şey istiyoruz:)
sertab erenerdeki inanılmaz değişimi farketmişsindir aslında herkes değişiyor,keşke yaptıran yorum yapabileccek biri olsa çok mu şey istiyoruz:)
Maritsa Bazen sktri cekmek lazim Kayıtlı Üye 12 Kasım 2011 4.185 25 108 İzmir 21 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Maritsa #5 eda132 .!.: sertab erenerdeki inanılmaz değişimi farketmişsindir aslında herkes değişiyor,keşke yaptıran yorum yapabileccek biri olsa çok mu şey istiyoruz:) Genişletmek için tıkla... Evet o da uygulatıyor hande ataizi vesaire. Fiyatını bilmiyorum ama pahalı bir işlem diye duymuştum .İst.da yaşan arkadaşlar gidip, bilgi alsalar ne güzel olur
eda132 .!.: sertab erenerdeki inanılmaz değişimi farketmişsindir aslında herkes değişiyor,keşke yaptıran yorum yapabileccek biri olsa çok mu şey istiyoruz:) Genişletmek için tıkla... Evet o da uygulatıyor hande ataizi vesaire. Fiyatını bilmiyorum ama pahalı bir işlem diye duymuştum .İst.da yaşan arkadaşlar gidip, bilgi alsalar ne güzel olur