Doku Kokteyli

• Konu Sahibi Konu Sahibi pippi_langstrumpf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
P

pippi_langstrumpf

Ziyaretçi
Yaptıran var mı? doku kokteyli ve dolgu arasında kararsızım

doku kokteyli benim bildigim kadarıyla, burun amelıyatı karın germe amelıyatı gıbı arta kalan parcaların oldugu ıslemler sonrası o parcalar kıyılıp saga sola dolduruluyor
liposuction+germe birlikte uygulanmıssa yanı deri+yag parcaları

hayır doku kokteyli insanların kendi yağ dokuları içine çeşitli maddeler katılarak oluşturulan bir dolgu cesidi,en sağlıklı dolgu yontemıdır doldurttugunuz bolge zamanla eskı haline dönmez cunku kendi dokunuz ile dolduruldugu ıcın o dokulardan bazıları yerlestırıldıklerı bolgede yasayabılmekte iken bazılarıda eriyip gitmektedir,haftada bir kez dudaklarına doku kokteylı yaptıran bayanları tanıyorum kadın 3 yıldır yaptırıyor eskıden haftada bır yaptırıyordu artık senede bir cunku her dolgunda birazda olsa dokular kökleşiyo orda yaşamaya başlıyo

hayır doku kokteyli insanların kendi yağ dokuları içine çeşitli maddeler katılarak oluşturulan bir dolgu cesidi,en sağlıklı dolgu yontemıdır doldurttugunuz bolge zamanla eskı haline dönmez cunku kendi dokunuz ile dolduruldugu ıcın o dokulardan bazıları yerlestırıldıklerı bolgede yasayabılmekte iken bazılarıda eriyip gitmektedir,haftada bir kez dudaklarına doku kokteylı yaptıran bayanları tanıyorum kadın 3 yıldır yaptırıyor eskıden haftada bır yaptırıyordu artık senede bir cunku her dolgunda birazda olsa dokular kökleşiyo orda yaşamaya başlıyo
Merhaba , demek yağ dokusu yine de tam kalıcı olamıyor .Çünkü aradan 3 yıl geçmiş hala senede bir yaptırma gereği duyuluyorsa hiç bir avantajı yok .Üstelik sürekli vücuttan yağ çekildiğini düşünürsek.Ayrıca dondurulup saklanan yağlar bir süre sonra canlılığını yitiriyor .Bir de greft halinde kendi dokunuzdan alınan dokular dudağa asla tavsiye edilmiyor.Çünkü bir süre sonra dudakta sertleşme ve kireçlenmeye neden oluyor.Ne kadar sağlıklı olduğu söylense de pek öyle görünmüyor. Hele şakaklarına kendi yağını enjekte ettiren bir kişide bir süre sonra yağ kaymış .Erimemiş ama böyle bir sıkıntı yaratmış .Bunu bir doktordan duymuştum.

Merhaba , demek yağ dokusu yine de tam kalıcı olamıyor .Çünkü aradan 3 yıl geçmiş hala senede bir yaptırma gereği duyuluyorsa hiç bir avantajı yok .Üstelik sürekli vücuttan yağ çekildiğini düşünürsek.Ayrıca dondurulup saklanan yağlar bir süre sonra canlılığını yitiriyor .Bir de greft halinde kendi dokunuzdan alınan dokular dudağa asla tavsiye edilmiyor.Çünkü bir süre sonra dudakta sertleşme ve kireçlenmeye neden oluyor.Ne kadar sağlıklı olduğu söylense de pek öyle görünmüyor. Hele şakaklarına kendi yağını enjekte ettiren bir kişide bir süre sonra yağ kaymış .Erimemiş ama böyle bir sıkıntı yaratmış .Bunu bir doktordan duymuştum.

böyle bir durum sözkonusu olmuyor cunku onu bir yag kutlesı olarak degerlendırmemek gerek bunun adı dokudur enjekte edilen yerde kökleşme sağlar ama bu bunyeden bunyeye degısır ,senın metabolizman daha yag yakıcı özelliklere sahiptir yüzde 90ını eritir benim bunyem fazla yag yakmaz bende yüzde 70 erir mesela bu böyledir,ayrıca enjekte edilen bolgenın nekadar hareketlı bi yer olup olmadıgıda gözardı edilmemelidir,dudaklarda kireçlenme gibi bişey sözkonusu olamaz cunku doku kokteyli diğer bölgelerde 6 ay ila 1 sene arası kalıcılıgını sürdürürken bu süre dudaklarda 3 ila 6 ay arasındadır,hareketli bir bolge oldugu için,,,enjekte edilen yerin eski haline dönmediğini düşünürsek her defasında yüzde 1 oranında bile bi doku kökleşmesi olsa bikaç yıl sonunda hiç enjeksiyona ihtiyac duyulmayacagı gercektır,o bayanın 3 senedır yaptırıyo olması kendı tatminiyle alakalı bi durum

böyle bir durum sözkonusu olmuyor cunku onu bir yag kutlesı olarak degerlendırmemek gerek bunun adı dokudur enjekte edilen yerde kökleşme sağlar ama bu bunyeden bunyeye degısır ,senın metabolizman daha yag yakıcı özelliklere sahiptir yüzde 90ını eritir benim bunyem fazla yag yakmaz bende yüzde 70 erir mesela bu böyledir,ayrıca enjekte edilen bolgenın nekadar hareketlı bi yer olup olmadıgıda gözardı edilmemelidir,dudaklarda kireçlenme gibi bişey sözkonusu olamaz cunku doku kokteyli diğer bölgelerde 6 ay ila 1 sene arası kalıcılıgını sürdürürken bu süre dudaklarda 3 ila 6 ay arasındadır,hareketli bir bolge oldugu için,,,enjekte edilen yerin eski haline dönmediğini düşünürsek her defasında yüzde 1 oranında bile bi doku kökleşmesi olsa bikaç yıl sonunda hiç enjeksiyona ihtiyac duyulmayacagı gercektır,o bayanın 3 senedır yaptırıyo olması kendı tatminiyle alakalı bi durum
Yazdıklarına kısmen katılıyorum .Bölgenin hareketli olması elbette çok önemli .Ama şu kireçlenme konusunu bir doktorun sitesinden okudum ..Senin bahsettiğin doku kokteyli ile benim yazdığım dermal greft farklı şeyler.Dermal greft tekniğinde doku başka şeylerle karıştırılmıyor.Direkt olarak vücuttan alınanan doku istenen bölgeye yerleştiriliyor.Ayrıca ben kireçlenme veya kontraktür (sertleşme) bahsederken yağ dokusundan bahsetmedim .Dermal greft vücuttan alınan dokunun istenilen bölgeye yerleştirilmesidir.Yazılanlar benim fikrim değil , Plastik ve estetik cerahlarının makalesinden alınmıştır.
Aşağıda doktorun yazısını aynen alıntı yapıyorum.

Son düzenleme:
"""ALINTIDIR"""Dudak Büyütme için bir başka teknik vücutta var olan eski bir ameliyat izi dokusunun( kendi vücudunuzda olan bir yara izi ) şekillendirilerek dudaklara yerleştirilmesi ve dudak dolgusunun sağlanması işlemidir. Dermal Greft adını verdiğimiz bu dolgu işlemi diğer yöntemlere göre daha kalıcı niteliktedir ama kontraktür, distorsiyon gibi komplikasyonların sıklığı fazladır. Yine başka bir estetik operasyon esnasında alınan dokulardan hazırlanan doku kokteyli de dudaklara enjekte edilebilir. Kalıcılığı yağ enjeksiyonundaki gibidir.

Dudak Büyütme için yukarıda bahsettiğimiz operasyonel yöntemler ve çeşitli dolgu maddeleri öteden beri kullanılmıştır. Dermal greft tekniği( kendi vücudunuzdan alınan greft şeklinde dokular) cerrahi yöntemler içinde en güvenilmez ve komplikasyon oranı fazla olan yöntemdir. Başta kontraktür olmak üzere oluşan komplikasyonların giderilmesi zordur. ALINTIDIR

Son düzenleme:
aysun kayacının yanaklarına ne yapılmıs cok merak ediyorum
aynı yastayız onun yanakları karpuz gibi ben de böyle.....

"""ALINTIDIR"""Dudak Büyütme için bir başka teknik vücutta var olan eski bir ameliyat izi dokusunun( kendi vücudunuzda olan bir yara izi ) şekillendirilerek dudaklara yerleştirilmesi ve dudak dolgusunun sağlanması işlemidir. Dermal Greft adını verdiğimiz bu dolgu işlemi diğer yöntemlere göre daha kalıcı niteliktedir ama kontraktür, distorsiyon gibi komplikasyonların sıklığı fazladır. Yine başka bir estetik operasyon esnasında alınan dokulardan hazırlanan doku kokteyli de dudaklara enjekte edilebilir. Kalıcılığı yağ enjeksiyonundaki gibidir.

Dudak Büyütme için yukarıda bahsettiğimiz operasyonel yöntemler ve çeşitli dolgu maddeleri öteden beri kullanılmıştır. Dermal greft tekniği( kendi vücudunuzdan alınan greft şeklinde dokular) cerrahi yöntemler içinde en güvenilmez ve komplikasyon oranı fazla olan yöntemdir. Başta kontraktür olmak üzere oluşan komplikasyonların giderilmesi zordur. ALINTIDIR

şunu söyleyebilirim ki kolajen dolgudan daha iyidir,kolajen dolgu yaptıran bi arkadasımın dudaklarının içinde top gibi parcalar kaldı saga sola oynuyo sekılsız bişi oldu,kendi dokusuyla kadın 3 yıldır sorunsuz geziyo zamanla eriyo az bişey kalıyo ozamanda cok naturel bi dolgunluk oluyo yaptırcak olsam kesinlikle kendi dokularımı enjekte ettiririm bilmediğim bişey enjekte ettirip risk alamam,hem böylesi hiçbizaman eski haline dönmüyo hafifte olsa bi dolgunluk mutlaka kalıyo e herkesde hafif bi dolgunluk olsun dıye yaptırıyo bunu varıpta sezen aksu gibi kofte dudak isteyeni hiç görmedim,,tek bir doktorun demesiyle olmaz bu işler risk her turlu ameliyatta vardır bademcik ameliyatı bile bir risktir,dudakta kireçlenme filan farazi şeyler bunlar bence,hiç bi örneği yokkk ayrıca greft halinde alınan dokular için geçerli diye bir ibare var bu dokular doğal maddelerle karıstırılıyor zaten alındıgı gıbı konulmuyor + bu yüzden adı doku kokteyli

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar ya ben doku kokteyli % 95 erimiyo diye biliyorum hayallerimi yıkmayınnnn

valla arkadaslar da demis ben de oyle bılıyorum takviye istiyor
ne erimiyoru
erimeyen bir enjeksiyon ben görmedim

valla arkadaslar da demis ben de oyle bılıyorum takviye istiyor
ne erimiyoru
erimeyen bir enjeksiyon ben görmedim

gerçi ben önden bi yağ enjeksiyonu olmuştum. yarısı eridi.peşine kokteyl iyi gider. yarısı daha erisede orası dolar.

yani bu ısler 2 enjektor dolguyla, azcık yag koydurmayla olmuyor
bunu anladım
iste ben 8 ay once juvederm hyaluronıc dolgu uygulandı bana
simdi de bu ayın 9 unda yıne uyguladım fakat yine 2 enjektor ıster yanı
vucut yıkıyor hyaluronic acidi benim gordugum bu
yag da aynı sanırım
hayır yaptırmayın demıyorum
mutlaka yaptırın kendı halıne bırakırsanız ınanın cok kotu oluyor
kendını onemseyen kadınlar mutlaka yenılıklerı takıp etmelı
agızdan da kolajen filan alıyorum, dolgu da var
buna ragmen tam olarak ıstedıgım gıbı degıl
su an vıtamın ıgnelerını arastırıyorum sanırım o da olsa daha ıyı olacak
yag da ıyıdır de zahmetıne deger mı acaba onu dusundum-kendım ıcın bu laflarım tabi ki
ama cok ıyı ettırmıssın en azından kök hücre var yag dokusunda, cıldını mutlaka guclendırmıstır
erıse bıle guc katmıstır hucresel anlamda
vitamin ignesı olan var mı yuzunden?

yani eğer zayıfsanız, 5-6 ayda bir hyaluronic dolgu, ayda 2-3 kez vitamin iğnesini gözden cıkarıcaksınız
güzel kalmak guzellıgı korumak da bir sektor halıne geldı
güzelleselim demiyoruz var olanı koruyalım dıyoruz
o bile dunya para.. ne yanı burusup gidecek miyiz??

vitamin ignesi sordum dermatolog seansı 200 ytl dedi
ha oldu canım başkaa?? diycektim diyemedim
sanki o ılacı kaca almıs 10 lu kutuydu gordum
hos bı enjeksıyon yapmak bu dolgu degıl bısı degıl o kadar mı zahmetlı bır ıs kı 200 ytl ıstıyorsun
200 yıl orda kalsan yıne o parayı sana vermem
ürün de kore malıydı fakat arastırdım cok super
içinde yok yok
yani uzakdogu malı dıye, asla tereddüt etmem o ülkelerin çok ürünlerini kullandım ben
bir shiseido ayarında hatta daha kalıtelı markalar var kore olsun, tayland olsun

arkadaşlar doku kokteyli yaptıran varmı?ben doku kokteylinin nasıl yapıldığını çok fazla anlamadım.hem göbekten yağ alınıyo hemde kulak arkasından canlı doku alınıp ikisi karıştırılıp mı veriliyo.yoksa sadece kulak arkasından alınan canlı dokuya (oda çok küçük bi parça galiba) bi takım ilaçlar karıştırılıp mı yüze enjekte ediliyo.gerçekten nasıl olduğunu anlamadım kızlar.aranızda yaptıran gören bilen varsa lütfen açıklarmı.netten okuyanlar yorum yapmasın lütfen.sadece bilenler cvap verirse çok sevinirim.

uzun zaman geçmiş ama güncel olarak ilgilen varsa iletişime geçebilir mi acaba ? Karşılıklı ilgi alışverişinde bulunabiliriz belki

Back
X