Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Dökülen kuru kıvırcık saçlar :(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

turuncumat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2011
461
3
66
Malatya
Arkadaşlar saçlarım eskiden öyle güzeldiki.kıvırcık uzun gür bakımlı.Son bir senedir acayip şekilde dökülüyor eski saçlarımın üçte biri kadar saçım kaldı.ayrıca kuru ve cansızlar.Taramaya korkuyorum biraz daha dökülmesin diye.Var mı bu durumu yaşayan vede durum için çözüm önerisi olan arkadaşlar

yazdıgın seylerın aynısı bende de var okuyunca aa benı anlatmıs dedım malesef ne yapcagmı ben de bılmıyorum bı kac defa zeytınyagının ıcınde sarımsak ezdım sacıma surdum yumusadı saclarım parladı flan ama dokulmesıne care bulamıyorumm

yazdıklarının hepsini bende yaşıyorum malesef. bol bol su içip içten nemini kazandırmak önemli ama ne yazıkki bunu bilmeme rağmen susamadıkça su içme adetim yok. dıştanda banyodan çıktıktan sonra saç uçlarına saç kremi sürmeni tavsiye ederim. en azından birazcık nem kazandırmış olursun saçına

ya kızlar öyle üzülüyorumki elimde kalan saçları gördükçe.Banyo yapmak istemiyorum banyodan sonra daha çok dökülüyor

Arkadaşlar bu konuyu çok önce açmıştım.Bu akşam saçlarıma baktım okadar çok kırık varki uçlarının rengi değişmiş.Hafta sonu gidip kestiricem.Uzatayım diye uğraşıyorum tam istediğim boya gelince kestirmek zorunda kalıyorum.Çok şükür dökülmesi durdu. Ama okadar kuru o kadar cansızki moralim bozuluyor gördükçe...

Konu acilali epey bir olmuş ama ayni dertten muzdarip olana başka arkadaslarimiz da varsa belki yardimci olabilirim... Yillardir kivircik saclariyla yasayan ve bundan son derece mutlu olan biriyim... Bir çok şey denedim saclarima ama isin Ozu nem de bence.
Kivircik sacliysaniz ve sacinizin gür hacimli parlak olmasini istiyorsanız sacinizin nemini Koruyun arkadaşlar. Dünyanın en iyi markasinida kullansaniz kivircik sacinizin nemini koruyamazsaniz ise yaramaz.
Peki bunu nasil saglayacagiz yada kaybolan nemi tekrar nasil kazanacagiz... Tabiki bakim yaparak. Ne demiş atalarimiz bakarsan bağ bakmazsan dağ olur.
Bu konuda internette bir çok saca nem kazandirma maskeleri var kendinize uyani seçip uygula ya bilirsiniz Ben en cok bal ve zeytinyagi maskesnden memnunum hatta saclari yanmis arkadaslarima da tavsiye ettim cok memnun kalmislardi. Biraz hakiki bal ve zeytinyagini karistirip saca maske gibi uygulayin yirmi dakika sonrada yikayin.düzenli yapildiginda gerçekten güçlü sonuçlar veriyor. Ama tabi bu benim uyguladigim birşey daha farklı maskeler deneyebilirsiniz.
Not: zeytinyagini cok koyup tüm maskeyi kafaniza boca etmeyin arkadaşlar çünkü fazla yağ ile yapilan bakim sac dokulmelerine neden olabilir. Birde sac diplerinize uygulamayin sac diplerinizden biraz asagida uygularsaniz sac bunu edecektir zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…