Döküm Tencere

Filiz81

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2010
2.010
1
156
Teflon almak yerine döküm tencere almak istiyorum Aranızda kullanan var mı? Hangi markayı önerirsiniz. karar veremedim. Sanki Döküm tencere ve tavalar daha sağlıklı gibi geliyor ama sizler ne dersiniz? Teşekkürler.

slm canım biz evde essenso döküm tencerelerini kullanıyoruz annem esseden almıştı .ama ben kendi çeyizime korkmazınkileri aldım inşallah aynı kalitede çıkarlarr ... teflondan daha sağlıklı olduğu kesinn.umarım yardımcı olabilmişimdirr ..

yardımınız için teşekkür ederim Anneniz ve siz set olarak mı aldınız acaba?

ben ceyizime maas 'ın dokum tencerelerını almıstım canım..
1 ay oldu evlenelı .. daha celık tencerelerımı kullanmadım bile.. karacadan almıstım onlarıda ..ama ihtiyac duymuyorum ..
dokumlerımden cok memnunum .. yapısma olmuyor sıcacık duruyor yemeklerim..
teflon yerine döküm öneririm .. Maas markadan memnunum ben tavsiyede ederim.

Önerin için çok teşekkür ederim sinoplu57 birde Maas markasına bakayım

Teflondan daha sağlıklı olduğunu ve sıcaklığını uzun zaman koruduğunu bildiğim için tercih edeceğim

bende esseden essenso marka döküm teflon tencerelerden kullanıyorum. bana diğer teflonlardan daha sağlıklı geldiği için bu markayı tercih ettim çok memnunum

Çevremde kullananlar var çok memnunlar teflon yerine döküm alınabilir

arkadaşlar merhaba ;
1 ay önce SÜREL Döküm Tencere ve Tavalarından 1'er adet aldım , kesinlikle döküm ürünler sağlıktır , bulaşık makinasında yıkanabiliyor ayrıca yağlama falan yapmanızada gerek kalmıyor , eşim çocuklarım ve misafirlerim yaptığım yemekleri daha çok beğenmeye başladılar :) ayrıca piyasada satılan Granit ve Seramik ürünler alüminyum üstüne renklendirilmiş teflon kaplamadır , mantıken düşünelim bunlar gerçek seramik ve granitse metal sürdüğümüz zaman çizilmemesi gerekir ve sizlere tavsiyem çizilerek alttan metal görünen ürünleri sakın kullanmayın , tecrübemi kullanarak SÜREL döküm ürünleri aldım kesinlikle tavsiye ederim , sağlıcakla kalın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…