benimde cildim çok hassaslaştı 21 haftalık hamileyim bende. dediğin gibi ellerimde isilikler var her tarafım kaşınıyor. deri değiştiriyorum sanki ellerim ayaklarım soyulmuştu bir iki haftadır yeni düzeldi. sanırım normal bunlar. ama seninkinde kanama varmış belki çok tahriş ediyorsundur. yada kullandığın bir şey dokunuyor olabilir. krem duş jeli vs. bir de onlara dikkat et bence
canım bende de kaşıntı oldu kaşıdığım yer kabardı.ben domates yediğim için olduğunu farkettim domates yemeyi bırakınca geçti.senin de çok tükettiğin bir maddeden kaynaklanıyor olabilir.ama kanama olması durumu değiştirir tabi bence mutlaka gözükmelisin doktora.muhtemelen tahlil ister.seninde için rahatlar hem.
canım bende de kaşıntı oldu kaşıdığım yer kabardı.ben domates yediğim için olduğunu farkettim domates yemeyi bırakınca geçti.senin de çok tükettiğin bir maddeden kaynaklanıyor olabilir.ama kanama olması durumu değiştirir tabi bence mutlaka gözükmelisin doktora.muhtemelen tahlil ister.seninde için rahatlar hem.
sağolun kızlar doktorum derin genişliyor ondandır dedi. devam ederse tahlil yaparız dedi. her yerim çatlayacak diye ödüm kopuyo Allah kolaylık versin hepimize.
arkadaşlar gebelikte PUPP sendromu dene bişey olabiliyormuş, bu şekilde deride kızarıklık kaşıntı kabarma vs. Bende de hamileliğim yeni başladığında daha kesesi bile görünmemişken domatese alerji oluşmuştu, yediğim anda heryerim kabarıyodu:) neyse sonra geçti ama benim de özellike göğüs bölgemde duştan sonra kızarıklık ve kaşıntı oluyo, hayırlısı bakalım :)
merhaba bende 13 haftalık hamileyim bende aynı sorundan muzdaribim,hamileliğimin ilk zamanlarından bu yana yaşıyorum çok şiddetli kaşınıyor sonra sivri sinek ısırmış gibi kabarıyor çok şiddetli bir kaşıntı yaşıyorum karnımda,göğüslerimde yoğun bacaklarımda kollarımda az şekilde var ama yayılıyor ADVANTAN M losyon sürüyorum doktor vermişti ama çok hatrı sayılır bir açıklama yapmadı adet olmadığımızdan pis kanı atamıyoruz yada hassas tenli oluşumuzdan kaynaklanıyordur diye düşünüyorum hamilelikten önce ellerimde egzama vardı ben egzama sandım.hepinize sağlıklı hamilelik kolay doğum diliyorum