Dokunmaktan,sarilmaktan korkuyorum!Bu beni cok uzuyor :-'(

Esmeeralda

Kendin ol yeter!
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2013
137
0
26
İzmir
Aslinda ben cok konuskan social, sicak kanli,insanlara cabuk kayniyip karisan biriyim.Ama bi ptoblemim var malesef.Bana yakin bildugum insanlara dokunmak sarilmak istesem bile yapamiyorum.Bir tek anneme sarilabiliyorum.Diger insn anlar mutlaka bana bir adim atmali bi tek onlar addim attihi zaman yoksa ben kendim mesafe koyarim.Ve bide cok uzgunsem eger gercekten birine ihtiyacim varsa bi arkadasima önce sana sarilabilirmiyim fiye sorarim.Hatta biri bana eliyle birsey uzattigi zaman mesela diyelim anathar uzatti onuda dokunmadan alirim.Bu durum beni cok uzuyor sanki birseyler eskikmis gibi geliyor bana.Kimseyede birsey söyleyemiyorum.

Üzülecek ne var ki?
Temas sevmiyorsundur belki de benim gibi...

bence de bu bir sorun değil tercih meselesi ben de insanlara dokunmaktan hoşlanmam yani tanımıyorsam hatta dokunucam diyelim elimde kalem varsa kalemle şemsiye varsa şemsiyeyle dokunurum o derece.

yakın olmadığım insanlara dokunamam.bunu sorun gibi de görmüyorum.

Ben tanimadigim insanlardan bahsetmiyorum bende tanimadigim hoslanmadigim insanlara dokunmaktan jic hoslanmam.Ama sevdiklerime
dokunmayi sarilmayi severim.Temas benim icin sevdiklerimle oldugum zaman önemli.

Hayir temasi seviyorum ben cok duygusal biri oldugum icin konusmaktan cok temasa önem veren biriyim.

ben de yanlış anlamışım yazdığını o zaman çekingenlik mi var sende dokunmak konusunda.

karşındaki kişi rahatsız mı olur diye düşünüyorsun ki bu doğru bir düşünce şahsen benim fikrim yakın olmadığın insanlara dokunma insanlar rahatsız olabilir.mesela ben olurum.

ama yakın arkadaşlarına tabi dokunabilirsin niye çekiniyorsun?

ben seni anlıyorum çekiniyorsun ben de öyleydim hala öyleyim ama biraaz daha sıcakkanlı oldum galiba. eskiden arkadaşlarım sarılmadan sarılamazdım uzak dururdum mesela yılda bir kez gördüğüm bir akraba arkadaşım varsa o gelip öpmeden ben öpmeye çekinirdim halbuki çok severdim. çekingenlikle alakalı bir durum. bence kendini zorlayarak çözebilirsin. sen sıcak oldukça karşıdan da sıcaklık görüyorsun merak etme

Evet cekingenlik var.Hayir bende zaten karsimda duran kisiyle iliskime bakarim belki kisa bir zamandir taniyorum belki mesafeli bir kisilige sahip sarilmam dogru olmaz o zaman.Ama sorunum bana yakin olan sevdigim insanlarla.Mesela sevdigim bir insan karsimda durup guzel laflar ediyor bana ama ben idtesemde ona yakinlasmaya risk edemiyorum.Bazen aklima kötu seyler geliyor
belki istemiyor benle sarilmak fln.Hemen uzaklasiyorum.

Aynen.Gecenlerde uzun zamandir görmedigim arkadasimi gördum cok sevindim bir anda sarilmak istedim.Sonra sanki elimi biraz kalkti ama risk edemeyip geri gittim oda soke oldu sanki.

belki de aynı içtenlikle karşılık alamayacağından korkuyorsundur. ben de bu kadar yoğun olmasa da bu korkuyu yaşayan biriyim hep gidip şimdi sarılsam acaba napıyosun sen ya der mi? yoksa o da aynı içtenlikle sarılır mı gibi düşüncelerde buluyorum kendimi ve sonunda yapamıyorum. ama içimizden ne geliyorsa yapmamız lazım sanırım, denemeden bilemeyiz.

Ay aynen öyle senin gibi dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…