• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dolandirici

Cnm ywrm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2015
1.130
832
53
Ya kizlar size birsey sorcam esim telefoncu internetten nijeryadan birisi surekli yazmis telefon almak icin parayi gonderdigine dair abd nin guvenilir bi bankasindan havale yaptigini gosteren bi email atmis kargo verildigi zaman sana bi sifre gelicek onla parayi cekiceksin diyomus esim yarin bankayi arayip soracak bide sizlere sormak istedim bu dolandiricilik isidir deyilmi ne yani simdi nijeryada telefonlar bitmis adamda gelmis benim adami bulmus hic boyle bisey duyan oldumu

nijerya ne alaka yahu..

sırf meraktan nijeryada telefon fiyatları diye google yaptım..
sizde yapın ilk kurban siz değilsiniz :))

nijerya ne alaka yahu..

sırf meraktan nijeryada telefon fiyatları diye google yaptım..
sizde yapın ilk kurban siz değilsiniz :))
Bende buraya yazmadan once aynisini yaptim nijeryada telefon fiyatlari diye yazip bakiyim dedim hep demisler nijeryalilardan uzak durun hayir bizimkilerin dolandiriciliklari bitti bide Allahin nijeryalilisi tebelles oldu :dondurma:

Bende buraya yazmadan once aynisini yaptim nijeryada telefon fiyatlari diye yazip bakiyim dedim hep demisler nijeryalilardan uzak durun hayir bizimkilerin dolandiriciliklari bitti bide Allahin nijeryalilisi tebelles oldu :dondurma:

yok nijeryalı değiller.. adam mesela ingilterede ama nijerya üzerinden yapıyormuş gibi gösteriyor banka işlemlerini .. o gönderdiği makbuzları falan nijerya bankası üzerinden yapıyormuş.. mutlaka orada tanıdıkları vardır ama çünkü ısrarla kargoyu nijeryaya gönder diyormuş..

yok nijeryalı değiller.. adam mesela ingilterede ama nijerya üzerinden yapıyormuş gibi gösteriyor banka işlemlerini .. o gönderdiği makbuzları falan nijerya bankası üzerinden yapıyormuş.. mutlaka orada tanıdıkları vardır ama çünkü ısrarla kargoyu nijeryaya gönder diyormuş..
Bizimkilerin domatesten muska cikarmalarindan daha mantikli onlerinde sapka cikarip egiliyorum:KK9:

Back
X