• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dolandirici

Boko haram olmasın kız, Nijerya ne alaka :KK6: Dolandırıcıdır kesin. Beni de bir kez başkomiser aramış gibi yapmışlardı, inanmistim ben. Çok profesyonellerdi, böyle bir telaşa sokuyolar insanı. Allahtan para istemediler, saf buldular acıdılar herhalde. Aşmış bunlar en son poliscilikte kalmıştık biz :KK73:

Bana da degisik versiyonu geldi.

Zengin birinden buyuk bir miras kaldi alani yok, akrabasi yok vs vs.... Siz istiyorsaniz hesabiniza aktaralim diye. :KK70:

Bulasmayin. :KK64:

Paypal ile ödesin her ülkede var. Ve ödeyen sizin bilgilerinize ulaşamaz kendi de bilgilerini göndermeden size sadece paranızı ulaştırır :) başka metod yok sanki para göndermek için. Sizin söylediğiniz dolandırıcılık evet. Paketi gönder para gelmicek demiş açık açık. Nigaryan gelenbbu tur olaylar çok oluyor...

Size kısaca bahsedeyim...
Ben yurtdisinda yasiyorum bu arada. Burada bir arkadaşım için ev bakıyorduk çok cazip bir ev bulduk. Fiyatı çok uygundu. Maillestik "sahibi" ile. Adam ınglizce yazisti bizimle. Dedemin sizin şehrinizde evi varidi biz torunları olarak satmak istiyoruz ama Amerika'da olduğumuz için gelemiyoruz anahtar teslimi için. Siz bize para gönderin depozito onun karsiliginda biz size anahtarları göndeririz siz eve bakarsınız evi gezersiniz beğenirseniz kiralarsiniz diyordu. Biz sonra şüphelendik çünkü sorduğumuz sorulara yanıt geliyordu ama sanki otomatik önceden tahmin edilmiş sorulara yanıt gelir gibi. Tam yüzde yüz yazdığımızı cevap değil gibi. Biz gittik bu adrese bakmaya. Baktık ki inşaat:D ev yok orada. O numaraya sahip ev yok. Sokak var ama evin olacağı yer komple boydan boya bütün mahalle inşaat. Araştırdım sonra internette ve nigeryadan insanların yaptığını öğrendim. Bunlar bu şekilde onlara para göndermenizi istiyorlar. Sizin tarafınızdan da kargo. Çünkü nigeryada izini kaybettirmek çok basitmiş. Sakın bulaşmayın.......

1e3fbd97803f44b0b32481d3ce1dace6.webp
288523cafac0407e893a1c04c1c851df.webp
b98ad7c147414416992039c89884bdce.webp
21c36e5e6ccb4ae79cd9b035cf31914e.webp
Screenshot_20161229-000642.webp
Screenshot_20161229-000748.webp
Screenshot_20161229-000709.webp
Screenshot_20161229-000759.webp

İnternet bankaciligi dolandiricilari ,hesaptan kendileri para cekmek istemedigi icin ,genenellikle ya para edecek bir mal talep ederler ya da mail atarlar yasal sorunlardan parami alamiyorum ,sen hesaptan cek 1000 dolarin 100 u senin gibi ,
Bu tur olaylarin sonucunda ,
Calinan para senin hesabina geldigi icin iade bile etsen zilyon kere savciliga gidersiniz

100% dolandirici.. ben kendime araba almak isterken dolandirildim.. nijerya vs dedim eyvah dolandirici..

Bana da degisik versiyonu geldi.

Zengin birinden buyuk bir miras kaldi alani yok, akrabasi yok vs vs.... Siz istiyorsaniz hesabiniza aktaralim diye. :KK70:

Bulasmayin. :KK64:
Siz kendi hesabiniza niye yatirmiyosunuz ne kadar yardimseversiniz Allah razi olsun kendinizden gecip bana yardim etmek istiyosunuz cok duygulandim deseydiniz:KK53:

Nijerya mı !!! aman uzak durun.ayni hikaye benim de başıma geldi, ben ABD deyim kargo Nijerya'ya gidecek masalı. Dekont göndermeler falan :p yemedim tabi...

dolandırıcı aynısı başıma geldi sahibinden sitesinde fotoğraf makinemi satıyordum nijeryalı bir adam aradı western union banka aracılığı ile ücret gönderdiğini söyledi şifre verdi direk aradım bankası sakın bunlar çete para göndermeyin makineyi de göndermeyin dediler

nijeryada bu çeteler çokmuş

telefonu yeğenine mi alıyomuş?

böyle bi dolandırıcılık yöntemi var da.

Bana da aynısı oldu. Bankanın adı penfed bankası mı ne demişti. Karşıya vermedim bir kıllık var gibi hissetmiştim.

Back
X